Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hot Deals
Fair Deals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Alle reis stijlen
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Hot Deals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Duurzaam reizen
×

Kom je ook naar de Vakantiebeurs Utrecht?

Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari staan we weer op de Vakantiebeurs in Utrecht! Kom je ook om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen? Wij staan in het Thailand paviljoen, standnummer 12.D011.
Blog artikel 'Boek een vakantie in Vietnam voor het te laat is...'
Vietnam

Boek een vakantie in Vietnam voor het te laat is...

Oktober 2020

Een berichtje van onze country manager Hendrik in Vietnam:

“Vietnam, het land van de verborgen charme”, zoals de slogan van de overheid luidt.

Het eens onbekende en veelal met de Vietnam oorlog herkende land wordt de laatste jaren in rap tempo ontdekt door de internationale toerist. Geen wonder want het land heeft veel te bieden, van hoge bergen met inheemse bergstammen tot tropische eilanden. Doorweven met mooie tempels, indrukwekkende landschappen en vriendelijke mensen maakt dit land tot een aantrekkelijke vakantie bestemming.

Wil je dit land nog zien voordat het overstroomt met Chinese toeristen, dan moet je dat de komende jaren doen. China heeft een snel groeiende middenklasse die nu ook het geld heeft om op vakantie te gaan. Buurland Vietnam is daar uitermate geschikt voor, lage prijzen, goed eten en veelal mooi weer. Sinds ik in 2005 naar Vietnam kwam, waren er vrijwel geen Chinese toeristen, de laatste 3 jaar zie ik er elk jaar meer komen. Er worden op sommige plekken zelfs al all inclusive resorts gebouwd speciaal voor de Chinezen. Gelukkig nog op plekken waar de gewone toerist niet wil komen, maar het lijkt een trend te zijn die doorzet.

Vietnam Non La

Onontdekt Vietnam

De hidden charm van Vietnam is zeker nog te vinden! Wij hebben contacten met mooie hotels en kleine boutique hotels op plekken in de bergen waar je nu nog gegarandeerd geen Chinese tourbussen tegenkomt. Hier kun je nog heerlijk genieten van typisch landelijke tafereeltjes, buffels in de rijstvelden, kleine dorpjes waar jij nog net zo bekeken wordt als jij naar hun kijkt en bijvoorbeeld vriendelijke marktverkopers waar je niet hoeft af te dingen als je wat koopt.

Neem contact met ons op om nu nog het echte Vietnam te ervaren, wij helpen je de mooiste stukjes van het land met privé vervoer en chauffeur te ontdekken. Onze gids weet altijd de mooie foto stops onderweg en je hebt de vrijheid om je reis naar je eigen wensen en tempo aan te passen.

Zoals ieder jaar, staan we ook dit jaar weer op meerdere vakantiebeurzen in Nederland en Belgie! Kom langs voor meer informatie 🙂

Vriendelijke groeten,
Hendrik, Country manager Vietnam

10

Meer weten over dit onderwerp of reisadvies op maat? Bel direct op +31 (0) 85 006 2044
Meer weten over dit onderwerp of reisadvies op maat? Bel direct op +31 (0) 85 006 2044

Dit artikel met plezier gelezen? Deel het met je vrienden!

Verder lezen over..

Vietnam
Tips