Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hot Deals
Fair Deals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Wat voor tour zoek je?
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Fair Deals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Videobellen
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Fair Deals
Wat betekent Fair Deal?
Fair Deal rondreizen
Fair Deal excursies
Ecovriendelijke hotels
Verantwoord reizen
Travelife Partner
Met UNICEF in actie
×

Kom je ook naar de Vakantiebeurs Utrecht?

Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari staan we weer op de Vakantiebeurs in Utrecht! Kom je ook om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen? Wij staan in het Thailand paviljoen, standnummer 12.D011.

19-daagse rondreis Hartverwarmend Thailand

Dit is Thailand! Afwisselende expeditie door het land van de glimlach

19-daagse rondreis Hartverwarmend Thailand

Dit is Thailand! Afwisselende expeditie door het land van de glimlach

Reisprogramma
Prijzen
Foto's
REISDUUR
19 dagen / 18 nachten
VANAFPRIJS
€ 1830 p.p.
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Bangkok, Kanchanaburi, Ayutthaya, Khao Yai National Park, Chiang Mai, Koh Samet
VERTREKDATA
Dagelijks
 • Bangkok. Ontdek de oude buurten en Chinatown per fiets
 • Kanchanaburi en de River Kwai. Drie dagen vrijheid met je eigen chauffeur
 • De tempelruïnes van het oude koninkrijk Ayutthaya
 • Slaap in een safaritent in het oudste nationale park van Thailand
 • Zon & zand: 5 dagen strandleven op Koh Samet

Introductie

Onze gedachte achter deze 19-daagse rondreis Hartverwarmend Thailand is simpel: we maken een reis die elke dag veel plezier en verrassingen oplevert. Die je veel verschillende kanten van het land van de glimlach laat zien, maar zonder dat je teveel moet reizen.

We maken een reis waarin je zelf veel naar je hand kunt zetten, maar waarin je je tijd maximaal gebruikt, zodat je aan het eind Bangkok hebt ontdekt, naar de brug over de river Kwai bent geweest en naar de oude koningsstad Ayutthaya. Maar waarin je ook in een safaritent in het regenwoud hebt gelogeerd, met wat geluk wilde olifanten of gibbons hebt gezien, en waarin je op een van de leukste eilanden van Thailand hebt kunnen ontspannen en genieten.

Een lang verhaal kort: dat is deze reis.

Dit reisprogramma is geheel op maat te maken

Geïnspireerd geraakt door dit programma? Boek direct, voeg de reis toe aan je reisplan of pas het samen met onze reisexperts geheel aan jouw wensen aan.
Aan reisplan toevoegen
Direct boeken

Aanpasbaar reisprogramma

Alles uitklappen
Alles uitklappen

Dag 1
Vertrek naar Bangkok
Dag 1: Vertrek naar Bangkok
De expeditie kan beginnen. Het is een ontspannen tocht langs het vele moois dat Thailand te bieden heeft. Gevarieerd, maar altijd leuk en de moeite waard.

Vandaag vlieg je naar Bangkok met een internationale vlucht. De vlucht is niet inbegrepen in de prijs. Wij helpen je graag met het zoeken naar een geschikte vlucht.

Dag 2
Aankomst in Bangkok
Dag 2: Aankomst in Bangkok
Zodra je bent geland op de luchthaven van Bangkok staat onze chauffeur voor je klaar om je naar je hotel te brengen.

Vandaag kun je vrij besteden, bijkomen van de vlucht en wennen aan het tijdsverschil. Rust lekker uit bij het zwembad of wandel alvast eens door de straten van Bangkok om een eerste indruk van deze immense stad te krijgen. Misschien heb je wel zin in een verkwikkende massage bij één van de vele lokale massagesalons!

‘s Avonds kun je gaan kijken op de populaire markt- en uitgaansstraat Khao San Road. Of ga naar een van de vele rooftop bars voor een drankje en een spectaculair uitzicht over de stad.
INCLUSIEF:
Transfer: Transfer van luchthaven naar hotel in Bangkok
Accommodatie:
Maitria Mode Sukhumvit 15 Bangkok ****
(Superior)

Dag 3
Fietsen in Bangkok
Dag 3: Fietsen in Bangkok
De Thai houden niet van fietsen (te warm en te vermoeiend), maar toch is fietsen in Bangkok een toffe andere manier om de stad te zien.

Je gaat op eigen gelegenheid naar het startpunt van de fietstour.

Op deze fietstour ontdek je vooral de oudste buurten van Bangkok, waarvan de meeste aan en rond de rivier liggen. Ze bestaan veelal uit sfeervolle kleine smalle straatjes, met af en toe onverwachte opvallende historische gebouwen. Je stopt bij tempels en doorkruist markten. Je fietst ook door het levendige en op een leuke manier ondoorgrondelijke Chinatown. In Bangkok's Chinatown vind je een van de grootste Chinese gemeenschappen buiten China.

Belangrijke informatie: deze tour wordt in een internationale groep uitgevoerd. Het is ook mogelijk om een privé tour te reserveren.
INCLUSIEF:
Excursie: Fietsen in Bangkok
Accommodatie:
Maitria Mode Sukhumvit 15 Bangkok ****
(Superior)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 4
Bangkok
Dag 4: Bangkok
Vandaag is er geen programma, maar er is genoeg te doen. Bangkok heeft iedereen wel iets te bieden.

Bezoek één van de meest kenmerkende bouwwerken van de stad: het Grand Palace met de Wat Phra Kaew tempel. Ook aanbevolen: de nabijgelegen Wat Pho met de 46 meter lange liggende Boeddha.

Misschien wil je meer van het waterrijke deel van de stad zien met een longtailboat, wil je met de tuk tuk 's avonds Bangkok verder verkennen, of heb je zin in een dinner cruise op de Chao Phraya.

Vraag ons gerust om tips. Wij zijn er om je te helpen!
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Maitria Mode Sukhumvit 15 Bangkok ****
(Superior)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 5
Bangkok – Kanchanaburi
Dag 5: Bangkok – Kanchanaburi
Vandaag, morgen en overmorgen reis je van Bangkok via Kanchanaburi naar Ayutthaya met je eigen chauffeur. In het dagprogramma lees je wat wij de hoogtepunten vinden. Maar daar mag je van afwijken. Laat het ons vooraf wel even weten, zodat we de chauffeur kunnen instrueren.

Maeklong Railway Market: Deze bijzondere markt ligt pal naast het treinstation van Maeklong en de gelijknamige rivier. De verkopers leggen dagelijks hun koopwaar langs en zelfs op de rails neer. Zodra er een trein aankomt, moeten ze hun spullen snel veiligstellen. Nadat de trein is gepasseerd gaat men vrolijk verder alsof er geen trein op centimeters afstand voorbij is gekomen.

Damnoen Saduak Drijvende Markt: Op deze drijvende markt kom je in een andere wereld terecht. Behendig varen de Thai hun bootjes met allerlei koopwaar rond. Er zijn zelfs bootjes waarop noedels worden bereid. Deze zogenaamde bootnoedels zijn een ware delicatesse. Wandel rond terwijl er overal druk wordt onderhandeld om tot de juiste prijs te komen.

Tijd om te lunchen. Deze lunch is niet inclusief.

Hell Fire Pass: "Als je 's nachts van bovenaf de pas in kijkt, ziet het eruit als de hel van Dante", schreef een krijgsgevangene die de gruwelijkheden overleefde. Zo kreeg deze pas zijn naam. In Kanchanaburi werd in de Tweede Wereldoorlog in een recordtempo de Birmaspoorlijn aangelegd. Onder dwang van de Japanners moesten vele krijgsgevangenen dagelijks onder erbarmelijk omstandigheden werken. Velen van hen hebben dit niet overleefd. Daarom wordt de spoorlijn ook wel de Dodenspoorlijn genoemd. Tijdens een bezoek aan de Hell Fire Pass Memorial kom je meer over de aanleg van deze beruchte spoorlijn te weten.

Na een volle en boeiende dag brengt de chauffeur je naar het hotel voor de komende nacht.

Let op: Een chauffeur in Thailand hoeft geen of niet goed Engels te spreken; hij is echt een chauffeur en geen gids. De entreegelden dien je zelf te betalen voor de dagen met je privéchauffeur.
INCLUSIEF:
Transfer: Privéchauffeur op dag 5, 6 en 7 (van 08.00 tot 17.00)
Accommodatie:
River Kwai Jungle Rafts ***
(Raft Room)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 6
Kanchanaburi
Dag 6: Kanchanaburi
Dit is het programma voor vandaag:

De Erawan Watervallen: Bezoek één van de mooiste watervallen van Thailand: de Erawan watervallen. Hier vindt het water over een afstand van 1500 meter via 7 plateaus een weg naar beneden. Vergeet je zwemkleding niet, want het is heerlijk om na de klim verkoeling te zoeken in het heldere water.

Lunch (niet inbegrepen).

Treinrit Birmaspoorlijn: Maak een schitterende tocht van ongeveer een uur per trein over het beruchte traject langs de Kwai rivier (van Nam Tok naar Taki Len), nog altijd over houten viaducten.
INCLUSIEF:
Transfer: Privéchauffeur op dag 5, 6 en 7 (van 08.00 tot 17.00)
Accommodatie:
Good Times Resort ***
(Standard room)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 7
Kanchanaburi – Ayutthaya
Dag 7: Kanchanaburi – Ayutthaya
Vandaag reis je van Kanchanaburi naar Ayutthaya en staat de chauffeur weer tot je beschikking.

Kanchanaburi Erebegraafplaats: Hier worden duizenden Nederlandse- en andere geallieerde krijgsgevangenen herdacht die omkwamen tijdens onmenselijke dwangarbeid aan de Birma spoorlijn.

The Bridge on the River Kwai: Natuurlijk mag de (door de gelijknamige film uit 1957) beroemde brug niet ontbreken tijdens je bezoek aan Kanchanaburi. Dit was een van de bruggen van de dodenspoorlijn die de geallieerden probeerden te vernietigen. Nu een herinnering aan donkere dagen.

Tot halverwege de achttiende eeuw was Ayutthaya een welvarende handelsstad en eigen koninkrijk, omdat het centraal op de route tussen China en India lag. Het werd niet alleen druk bezocht door handelaren, maar ook door diplomaten en kunstenaars. Er stonden paleizen, tempels en kloosters. Rond het jaar 1765 werd er flink gevochten om het koninkrijk. De Birmezen omsingelden Ayutthaya een paar jaar tot ziektes en uitputting een eind aan de strijd maakten. In 1767 werd de stad grotendeels vernietigd.

Dit zijn enkele hoogtepunten van Ayutthaya:

Wat Chai Wattanaram: Deze tempel wordt gezien als één van de mooiste tempels van heel Thailand. Tussen de rivier en de tempel vind je een uitgestrekt grasveld waar je heerlijk kunt genieten van een prachtig uitzicht. Deze tempelruïne was de eerste die door koning Prasat Thong werd gebouwd en is een eerbetoon aan zijn moeder. De tempel werd in de achttiende eeuw door de Birmezen grotendeels vernietigd, maar de 35 meter hoge centrale stoepa en enkele andere stoepa's staan nog fier overeind.

Lunch (niet inbegrepen).

Wat Mahathat: Deze tempel is gebouwd in 1374, toen koning Borom Rachathirat I aan de macht was. De tempel bestaat uit een prang (toren) en verwoeste boeddhabeelden. Het meest bekend is echter het Boeddhahoofd dat tussen de wortels van een boom ligt genesteld. Hoe het hoofd er ooit terecht is gekomen is tot op de dag van vandaag een mysterie. Sommige mensen denken dat de Birmezen het hoofd hebben achtergelaten, nadat zij de tempel hadden verwoest.

Wat Phra Si Sanphet: Bezoek de Wat Sri Sanphet tempel. Dit is één van de meest bekende tempels van Ayutthaya. Ooit lag de tempel binnen de muren van het koninklijk paleis en had deze een staande gouden Boeddha van 16 meter hoog. Tegenwoordig herinneren alleen de drie stoepa’s nog aan het bestaan van de tempel. Hier wordt de as van de belangrijkste koningen van Ayutthaya bewaard.
INCLUSIEF:
Transfer: Privéchauffeur op dag 5, 6 en 7 (van 08.00 tot 17.00)
Accommodatie:
Athithara Homestay **
(Superior)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 8
Ayutthaya - Khao Yai National Park
Dag 8: Ayutthaya - Khao Yai National Park
Khao Yai is het oudste nationale park van Thailand. Dat dit natuurgebied als eerste werd geselecteerd voor een beschermde status is geen toeval. Het heeft alles wat je van zo'n tropisch regenwoud verwacht: bergen, wilde olifanten, grotten, gibbons, neushoornvogels en watervallen.

De middag is nog maar heel pril als je wordt opgehaald in je hotel in Bangkok en in ongeveer 3 uur naar Khao Yai National Park wordt gebracht.

Samen met je gids bezoek je een grottempel. Hier zie je gouden boeddha's naast de stalagmieten en stalactieten waar deze grot mee gevuld is. We gaan ook naar een natuurlijke waterbron, waar je een verfrissende duik kunt nemen. Vlak voor het vallen van de avond rijden we naar een grot waar tijdens zonsondergang honderdduizenden vleermuizen in een lange zwarte zwerm uitvliegen om op voedsel te jagen.

De komende nachten breng je door op een heel bijzondere plek. In het Lala Mukha Tented Resort in Khao Yai slaap je in een eco safaritent! Het Lala Mukha Resort heeft een enorme tuin en een heerlijk terras. Het resort heeft ook een prachtig buitenzwembad en een restaurant waar je kunt genieten van lekkernijen uit de Aziatische keuken.

LET OP: Draag vandaag een lange broek en dichte schoenen. En vergeet niet je zwemspullen en een handdoek mee te nemen!
INCLUSIEF:
Transfer: Per minibus van Ayutthaya naar Khao Yai National Park
Excursie: Bezoek aan boeddhistische grottempel, zwemmen bij een natuurlijke waterbron, vleermuizengrot
Accommodatie:
Lala Mukha Tented Resort Khao Yai ****
(Safaritent)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 9
Khao Yai National Park
Dag 9: Khao Yai National Park
Na het ontbijt verken je Khao Yai National Park tijdens een wandeling van 2 tot 3 uur met een gids. Die tocht begint bij het bezoekerscentrum van de parkwachters. Onze gidsen kennen het gebied uiteraard op hun duimpje. Zij weten waar je de meeste kans hebt om neushoornvogels, gibbons, makaken, reptielen of olifanten te zien. Met een beetje geluk spot je enkele dieren. Hierna is het tijd voor een lunch in de buitenlucht.

Na de lunch nemen we een kijkje bij de Haew Suwat waterval. Dat is de moeite waard omdat zich achter dit gordijn van water een grot bevindt. Er zijn prachtige uitkijkpunten bovenaan de waterval.

Tot slot maak je met de minibus nog een extra rondje door gebieden waar wilde olifanten gezien kunnen worden. Of je ze daadwerkelijk ziet, weet je nooit, je moet een beetje geluk hebben.

Als de weersomstandigheden goed zijn en de parkwachter toestemming geeft, is het mogelijk om een (optionele) avondsafari te maken. Met behulp van speciale lampen kun je het wild op een andere manier zien dan overdag. Met een beetje geluk zie je herten, wilde beren of zelfs olifanten.

LET OP: Draag vandaag een lange broek en dichte schoenen.
INCLUSIEF:
Excursie: Wandeling door Khao Yai National Park, Haew Suwat waterval en olifanten spotten
Accommodatie:
Lala Mukha Tented Resort Khao Yai ****
(Safaritent)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 10
Khao Yai - Bangkok - Chiang Mai
Dag 10: Khao Yai - Bangkok - Chiang Mai
Het mooie Khao Yai is je zeer waarschijnlijk goed bevallen, maar de reis gaat verder. Gelukkig wacht het prachtige Noord-Thailand.

Je wordt naar een vliegveld in Bangkok gebracht voor je vlucht naar Chiang Mai. Na aankomst brengen we je naar je hotel in het centrum van Chiang Mai.

Deze dag is verder ter vrije besteding.

Tip! Doi Suthep tempel: Wat Doi Suthep is de beroemdste tempel van Chiang Mai. Deze is genoemd naar de berg waarop de kleine maar indrukwekkende tempel ligt, zo'n 15 km buiten de stad. Je ziet niet alleen de tempel maar krijgt ook een super goed uitzicht over de omgeving. Om bij de tempel te komen moet je de 309 stappen lange trap naar boven beklimmen.

Of wandel door het sfeervolle centrum van de stad. Voor leuke en unieke souvenirs is de nachtbazaar een must. Hier is vrijwel alles te koop en de prijzen zijn er gunstig. Ook kun je hier terecht voor een ontspannende massage of een heerlijke Thaise maaltijd. In het weekend zijn er ook nog twee andere leuke avondmarkten. Aan souvenirs en lekkere Thaise snacks geen gebrek.
INCLUSIEF:
Transfer: Van het hotel naar de luchthaven. Vlucht naar Chiang Mai. Transfer naar je hotel
Accommodatie:
De Charme ****
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 11
Chiang Mai
Dag 11: Chiang Mai
Vandaag is ter vrije besteding. Een paar tips:

Wil je de geheimen van de Thaise keuken ontdekken? In de ochtend word je opgehaald bij het hotel en bezoek je eerst een markt in Chiang Mai. Hier worden lokaal gekweekte groente en exotische vruchten verkocht. Daarna is het tijd om de handen uit de mouwen te steken. Tijdens de kookcursus leer je om 6 typische Thaise gerechten te bereiden. Zo maak je onder andere soep en een Thaise curry. Ook het toetje zal niet ontbreken! Na het koken krijg je een receptenboekje mee. Zo kun je ook na je reis genieten van heerlijke Thaise gerechten of vrienden en familie verrassen met je nieuwe kookkunsten.

Zipline Chiang Mai Vliegen is al een mooie ervaring, maar vliegen als een adelaar tussen de boomtoppen van de jungle al helemaal. Op deze Zipline Chiang Mai excursie kun je het zelf doen! Het is leuk en avontuurlijk, en kan voor iedereen vanaf een jaar of 12.

Deze tour bevat verrassende en spannende activiteiten, zoals 36 platforms, 16 ziplines, lopen over hangbruggen, glazen brug, abseilen, netladders en trappen, allemaal tussen de hoge boomtoppen. Het hele traject zippen kost 2 tot 3 uur.

Of kijk hier eens voor andere leuke excursie mogelijkheden!
INCLUSIEF:
Accommodatie:
De Charme ****
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 12
Chiang Mai - Jungletrek
Dag 12: Chiang Mai - Jungletrek
Ben je klaar voor je ontspannen jungle ervaring en de kennismaking met de lokale bevolking?

Mooi, want onze chauffeur haalt je in de vroege ochtend bij je hotel in Chiang Mai op met de pick-up truck.

Na aankomst ga je helpen olifanten te voederen en kun je met ze baden in de rivier.

Lunch is in het Karen dorp. Dan is het tijd om de wandelschoenen (of andere stevige schoenen) aan te trekken. De jungle trekking van vandaag is 8 tot 10 kilometer. De gids laat je de mooiste plekken zien en wijst je op de bijzonderheden van de Noord-Thaise jungle.

In het Karen dorp wordt het avondeten geserveerd.
INCLUSIEF:
Transfer: Chiang Mai naar junglekamp per lokale pick-up auto
Excursie: 2-Daagse trekking Chiang Mai
Accommodatie:
Jungle Camp
(Gedeelde hut)
Maaltijden: Ontbijt, lunch, diner

Dag 13
Jungletrek - Chiang Mai
Dag 13: Jungletrek - Chiang Mai
In de vroege ochtend word je gewekt door de geluiden van de jungle. Er is ontbijt en koffie of thee.

Deze dag begint met een 5 kilometer lange trekking die eindigt bij een waterval. Je kunt hier zwemmen en er is lunch.

Hierna loop je ongeveer 5 kilometer door de jungle naar de plek aan de rivier waar de bamboo rafting begint. De raft over de rivier duurt ongeveer 30 tot 45 minuten.

Daarna word je met de pick-up truck terug gebracht naar Chiang Mai. Je arriveert daar laat in de middag.

Extra informatie:

Door (weers) omstandigheden kan het noodzakelijk zijn om het programma te wijzigen. Wel blijft de intentie van de tour identiek. Tijdens deze trekking worden meerdere tochten gemaakt. Hiervoor is een goede conditie noodzakelijk. Wat neem je mee tijdens de trekking? Een kleine rugzak, kopie paspoort, medicijnen, toiletpapier, T-shirt met lange en korte mouwen, korte en lange broek, wandelschoenen, sandalen, slippers, badkleding, handdoek, insectenspray, zonnebrandcrème en een regenjas (gedurende het regenseizoen).
INCLUSIEF:
Transfer: Junglekamp naar Chiang Mai
Excursie: 2-Daagse trekking Chiang Mai
Accommodatie:
De Charme ****
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 14
Fietsen in Chiang Mai
Dag 14: Fietsen in Chiang Mai
Je fietstocht vandaag begint in een klein Thais dorpje net buiten Chiang Mai (je wordt opgehaald en er naartoe gebracht).

De ontspannen fietstocht brengt je naar kleine dorpjes, rijstvelden en het echte Thaise platteland. Kijk uit dat je niet tegen een waterbuffel opfietst!
INCLUSIEF:
Excursie: Fietsen in Chiang Mai
Accommodatie:
De Charme ****
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 15
Chiang Mai - Bangkok (Nachttrein)
Dag 15: Chiang Mai - Bangkok (Nachttrein)
Dag ter vrije besteding.

Aan het einde van de middag word je opgehaald bij het hotel en naar het treinstation van Chiang Mai gebracht. Hier stap je op de nachttrein richting Bangkok. De nachttrein is bij zowel de Thai als toeristen een zeer geliefd vervoersmiddel. Je reist in de comfortabele 2e klasse. Door de airconditioning kan het wat fris aanvoelen, dus neem iets warms mee.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Chiang Mai naar Bangkok met de nachttrein. Je wordt naar het station gebracht
Accommodatie:
Nachttrein Chiang Mai - Bangkok
(2e klasse)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 16
Bangkok - Koh Samet
Dag 16: Bangkok - Koh Samet
Vandaag is het tijd voor strand! Na aankomst in Bangkok word je naar je strandbestemming gereden en is het tijd voor een paar ontspannende dagen vol zon, zee en strand.
INCLUSIEF:
Transfer: Van het treinstation in Bangkok per minibus naar Koh Samet. Boot naar Koh Samet
Accommodatie:
Baan Ploy Sea ***
(Jungle Deluxe)

Dag 17 - 18
Koh Samet
Dag 17 - 18: Koh Samet
Deze 2 volle dagen aan het strand zijn ter vrije besteding.

Voor veel Thai uit Bangkok is Koh Samet de perfecte escape voor het weekeinde. Het eiland ligt op maar een paar uur rijden van de hoofdstad. Dat Samet zo populair is merk je overigens helemaal niet als je op het eiland bent. Dan bepalen zee en zon het ritme van de dag en is de bewoonde wereld ver weg.

Koh Samet is onderdeel van een nationaal park, dus er is geen hoogbouw, er mogen geen jet ski’s worden verhuurd en er is nagenoeg geen nachtelijk uitgaansleven. In de avond zitten de bezoekers op of bij het strand om te eten of een glaasje te drinken.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Baan Ploy Sea ***
(Jungle Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 19
Koh Samet - Luchthaven Bangkok
Dag 19: Koh Samet - Luchthaven Bangkok
Dit afscheid gaat je zwaar vallen, maar het is niet anders. Je kunt altijd terugkomen, moet je maar denken. Je wordt door onze chauffeur naar het vliegveld van Bangkok gebracht.
INCLUSIEF:
Transfer: Per boot naar de haven en per minibus van Koh Samet naar de luchthaven in Bangkok
Maaltijden: Ontbijt

Routekaart 19-daagse rondreis Hart van Thailand

Prijsinformatie

Aantal personenVanafprijs per volwassene
2 personen€ 1830
3 personen€ 1866
4 personen€ 1514
5 personen€ 1598
6+ personen€ 1408
Prijzen zijn beschikbaar t/m 31-12-2024.
Bovengenoemde vanafprijzen zijn geldig bij vertrek tussen 28-08-2024 en 17-09-2024.
Prijzen voor kinderen (t/m 11 jaar) en baby's (t/m 2 jaar) kunnen afwijken. Bereken de exacte prijs hieronder.
Bereken mijn prijs
Vertrekdatum
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal volwassen (12 jaar en ouder)?
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal kinderen (3 - 11 jaar)?
Aantal baby's (0 - 2 jaar)?
Bereken
Boek nu
Bereken prijs opnieuw

Inclusief

 • Hotelovernachtingen in goede hotels
 • Ontbijt, lunch en diner zoals vermeld in het programma
 • Transfers per (mini)bus
 • Privéchauffeur op dag 5, 6 en 7 (van 08.00 tot 17.00) (Kanchanaburi en Ayutthaya)
 • Alle boottickets
 • Nachttrein van Chiang Mai naar Bangkok
 • Vermelde excursies met Engelssprekende gids, incl. entreegelden
 • Fietsen in Bangkok
 • Khao Yai: Bezoek aan grottempel, zwemmen bij een waterbron, vleermuizengrot
 • Khao Yai: Wandeling door Khao Yai, Haew Suwat waterval en olifanten spotten
 • 2-Daagse trekking Chiang Mai
 • Fietsen in Chiang Mai

Exclusief

 • Internationale vluchten
 • Optionele excursies
 • Overige maaltijden
 • Drankjes
 • Fooien
 • Boekingskosten: €25 per boeking
 • Bijdrage Calamiteitenfonds: €5 per boeking (tot 9 personen)
 • Bijdrage SGR: €5 per persoon per boeking

Accommodaties

Bangkok
Maitria Mode Sukhumvit 15 Bangkok ****
Superior
Kanchanaburi
River Kwai Jungle Rafts ***
Raft Room
Kanchanaburi
Good Times Resort ***
Standard room
Ayutthaya
Athithara Homestay **
Superior
Ecovriendelijk
Khao Yai
Lala Mukha Tented Resort Khao Yai ****
Safaritent
Chiang Mai
De Charme ****
Standaard
Chiang Mai
Jungle Camp
Gedeelde hut
Ecovriendelijk
Chiang Mai
Nachttrein Chiang Mai - Bangkok
2e klasse
Koh Samet
Baan Ploy Sea ***
Jungle Deluxe
19-daagse rondreis Hartverwarmend Thailand
REISDUUR
19 dagen / 18 nachten
VANAFPRIJS
€ 1830 p.p.
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Bangkok, Kanchanaburi, Ayutthaya, Khao Yai National Park, Chiang Mai, Koh Samet
VERTREKDATA
Dagelijks

Vragen over deze reis?
We helpen je graag verder!

Reisexpert 9 Sanne, Reisspecialist Indonesië en Thailand
Reisexpert Sanne

Dit kun je verwachten...

Klik op een foto om deze te vergroten en meer foto's te bekijken
Thailand Bangkok Wat Pho Buddhist temple
thailand damnoen saduak drijvende markt
Thailand Kanchanaburi Erawan watervallen
Thailand Bangkok Marble temple
Thailand Ayutthaya Wat Mahathat tempel boom met boeddha hoofd
thailand koh samet strand samed
thailand bangkok wat pho liggende boeddha
thailand chiang mai olifant 0

Snelle aanvraag

Simpel en snel een offerte ontvangen van deze reis? Wij nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.
Please specify all fields and send again.
VERSTUREN

Vragen of reisadvies?
We helpen je graag verder :)

Bel ons nu

Onafhankelijke review sites geven AsiaDirect:
9.3

AsiaDirect is aangesloten bij:
Logo ANVR Logo Calamiteitenfonds Logo SGR
Reisprogramma
Prijzen
Foto's