Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hot Deals
Fair Deals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Alle reis stijlen
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Hot Deals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Duurzaam reizen
×

Kom je ook naar de Vakantiebeurs Utrecht?

Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari staan we weer op de Vakantiebeurs in Utrecht! Kom je ook om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen? Wij staan in het Thailand paviljoen, standnummer 12.D011.

17-Daagse rondreis Typisch Thailand

Van boomhut naar drijvend hotel. Van jungle naar strand. Je ultieme Thailand shot

17-Daagse rondreis Typisch Thailand

Van boomhut naar drijvend hotel. Van jungle naar strand. Je ultieme Thailand shot

Reisprogramma
Prijzen
Foto's
REISDUUR
17 dagen / 16 nachten
VANAFPRIJS
€ 1596 p.p.
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Bangkok, Kanchanaburi, Ayutthaya, Khao Sok National Park, Krabi, Koh Phi Phi
VERTREKDATA
Dagelijks
 • Bangkok. Ontdek de oude buurten en Chinatown per fiets
 • Kanchanaburi en de River Kwai. Drie dagen vrijheid met je eigen chauffeur
 • De tempelruïnes van het oude koninkrijk Ayutthaya
 • Het ruige landschap van Khao Sok. Slapen in een boomhut
 • Ervaar het enorme Cheow Lan Lake. Overnachten op een rafthouse
 • Volop strandleven: 5 dagen Koh Phi Phi en Krabi

Introductie

Dit zijn een paar typische beelden uit deze 17 daagse rondreis Thailand: je slaapt op een rafthouse op het enorme Cheow Lan meer. Je doorkruist per fiets de smalle steegjes van Bangkok. Je maakt een wandeling over de beruchte brug over de rivier de Kwai. Op het witte strand van Maya Beach zoek je de naar de voetafdruk van Leonardo (ja, die filmster). In de jungle van Khao Sok verblijf je in een boomhut. En in Ayutthaya verken je het oude koninkrijk in de eeuwenoude tempelruïnes.

We willen maar zeggen dat dit een enorm veelzijdige reis is, waarin je op vele manieren kunt ontdekken hoe leuk Thailand is. Je zit 3 dagen in de jungle en bent 5 dagen aan het strand. Voor de rest vullen de hoofdstad Bangkok, de oude tempels van Ayutthaya en het indrukwekkende Kanchanaburi je dagen. Tussen Bangkok en Kanchanaburi heb je trouwens drie dagen een eigen chauffeur. Zo kun je precies bezoeken wat jij mooi vindt.

Aan het eind van de reis ben je vooral in de buurt van het strand. Om maximaal te kunnen genieten van de hele omgeving hebben we in deze reis zowel de stranden van Krabi als het beroemde Koh Phi Phi opgenomen. Allemaal om te voorkomen dat je ook maar iets mist….

Dit reisprogramma is geheel op maat te maken

Geïnspireerd geraakt door dit programma? Boek direct, voeg de reis toe aan je reisplan of pas het samen met onze reisexperts geheel aan jouw wensen aan.
Aan reisplan toevoegen
Direct boeken

Aanpasbaar reisprogramma

Alles uitklappen
Alles uitklappen

Dag 1
Vertrek naar Bangkok
Dag 1: Vertrek naar Bangkok
Laat de regen en koude wind met gemak achter zodra je in het vliegtuig stapt. Thailand is je doel. Je kunt beginnen na te denken over welke cocktail je op het strand gaat drinken....

Vandaag vlieg je naar Bangkok met een internationale vlucht. De vlucht is niet inbegrepen in de prijs. Wij helpen je graag met het zoeken naar een geschikte vlucht.

Dag 2
Aankomst in Bangkok
Dag 2: Aankomst in Bangkok
Zodra je bent geland op de luchthaven van Bangkok staat onze chauffeur voor je klaar om je naar je hotel te brengen.

Vandaag kun je vrij besteden, bijkomen van de vlucht en wennen aan het tijdsverschil. Rust lekker uit bij het zwembad of wandel alvast eens door de straten van Bangkok om een eerste indruk van deze immense stad te krijgen. Misschien heb je wel zin in een verkwikkende massage bij één van de vele lokale massagesalons!

‘s Avonds kun je gaan kijken op de populaire markt- en uitgaansstraat Khao San Road. Of ga naar een van de vele rooftop bars voor een drankje en een spectaculair uitzicht over de stad.
INCLUSIEF:
Transfer: Transfer van luchthaven naar hotel in Bangkok
Accommodatie:
Maitria Mode Sukhumvit 15 Bangkok ****
(Superior)

Dag 3
Bangkok
Dag 3: Bangkok
De Thai houden niet van fietsen (te warm en te vermoeiend), maar toch is fietsen in Bangkok een toffe andere manier om de stad te zien.

Je gaat op eigen gelegenheid naar het startpunt van de fietstour.

Op deze fietstour ontdek je vooral de oudste buurten van Bangkok, waarvan de meeste aan en rond de rivier liggen. Ze bestaan veelal uit sfeervolle kleine smalle straatjes, met af en toe onverwachte opvallende historische gebouwen. Je stopt bij tempels en doorkruist markten. Je fietst ook door het levendige en op een leuke manier ondoorgrondelijke Chinatown. In Bangkok's Chinatown vind je een van de grootste Chinese gemeenschappen buiten China.

Belangrijke informatie: deze tour wordt in een internationale groep uitgevoerd. Het is ook mogelijk om een privé tour te reserveren.
INCLUSIEF:
Excursie: Fietstocht door Bangkok
Accommodatie:
Maitria Mode Sukhumvit 15 Bangkok ****
(Superior)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 4
Bangkok – Kanchanaburi
Dag 4: Bangkok – Kanchanaburi
Vandaag, morgen en overmorgen reis je van Bangkok via Kanchanaburi naar Ayutthaya met je eigen chauffeur. In het dagprogramma lees je wat wij de hoogtepunten vinden. Maar daar mag je van afwijken. Laat het ons vooraf wel even weten, zodat we de chauffeur kunnen instrueren.

Maeklong Railway Market: Deze bijzondere markt ligt pal naast het treinstation van Maeklong en de gelijknamige rivier. De verkopers leggen dagelijks hun koopwaar langs en zelfs op de rails neer. Zodra er een trein aankomt, moeten ze hun spullen snel veiligstellen. Nadat de trein is gepasseerd gaat men vrolijk verder alsof er geen trein op centimeters afstand voorbij is gekomen.

Damnoen Saduak Drijvende Markt: Op deze drijvende markt kom je in een andere wereld terecht. Behendig varen de Thai hun bootjes met allerlei koopwaar rond. Er zijn zelfs bootjes waarop noedels worden bereid. Deze zogenaamde bootnoedels zijn een ware delicatesse. Wandel rond terwijl er overal druk wordt onderhandeld om tot de juiste prijs te komen.

Tijd om te lunchen. Deze lunch is niet inclusief.

Hell Fire Pass: "Als je 's nachts van bovenaf de pas in kijkt, ziet het eruit als de hel van Dante", schreef een krijgsgevangene die de gruwelijkheden overleefde. Zo kreeg deze pas zijn naam. In Kanchanaburi werd in de Tweede Wereldoorlog in een recordtempo de Birmaspoorlijn aangelegd. Onder dwang van de Japanners moesten vele krijgsgevangenen dagelijks onder erbarmelijk omstandigheden werken. Velen van hen hebben dit niet overleefd. Daarom wordt de spoorlijn ook wel de Dodenspoorlijn genoemd. Tijdens een bezoek aan de Hell Fire Pass Memorial kom je meer over de aanleg van deze beruchte spoorlijn te weten.

Na een volle en boeiende dag brengt de chauffeur je naar het hotel voor de komende nacht.

Let op: Een chauffeur in Thailand hoeft geen of niet goed Engels te spreken; hij is echt een chauffeur en geen gids. De entreegelden dien je zelf te betalen voor de dagen met je privéchauffeur.
INCLUSIEF:
Transfer: Privéchauffeur op dag 4, 5 en 6 (van 08.00 tot 17.00)
Accommodatie:
River Kwai Jungle Rafts ***
(Raft Room)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 5
Kanchanaburi
Dag 5: Kanchanaburi
Dit is het programma voor vandaag:

De Erawan Watervallen: Bezoek één van de mooiste watervallen van Thailand: de Erawan watervallen. Hier vindt het water over een afstand van 1500 meter via 7 plateaus een weg naar beneden. Vergeet je zwemkleding niet, want het is heerlijk om na de klim verkoeling te zoeken in het heldere water.

Lunch (niet inbegrepen).

Treinrit Birmaspoorlijn: Maak een schitterende tocht van ongeveer een uur per trein over het beruchte traject langs de Kwai rivier (van Nam Tok naar Taki Len), nog altijd over houten viaducten.
INCLUSIEF:
Transfer: Privéchauffeur op dag 4, 5 en 6 (van 08.00 tot 17.00)
Accommodatie:
Good Times Resort ***
(Standard room)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 6
Kanchanaburi – Ayutthaya
Dag 6: Kanchanaburi – Ayutthaya
Vandaag reis je van Kanchanaburi naar Ayutthaya en staat de chauffeur weer tot je beschikking.

Kanchanaburi Erebegraafplaats: Hier worden duizenden Nederlandse- en andere geallieerde krijgsgevangenen herdacht die omkwamen tijdens onmenselijke dwangarbeid aan de Birma spoorlijn.

The Bridge on the River Kwai: Natuurlijk mag de (door de gelijknamige film uit 1957) beroemde brug niet ontbreken tijdens je bezoek aan Kanchanaburi. Dit was een van de bruggen van de dodenspoorlijn die de geallieerden probeerden te vernietigen. Nu een herinnering aan donkere dagen.

Tot halverwege de achttiende eeuw was Ayutthaya een welvarende handelsstad en eigen koninkrijk, omdat het centraal op de route tussen China en India lag. Het werd niet alleen druk bezocht door handelaren, maar ook door diplomaten en kunstenaars. Er stonden paleizen, tempels en kloosters. Rond het jaar 1765 werd er flink gevochten om het koninkrijk. De Birmezen omsingelden Ayutthaya een paar jaar tot ziektes en uitputting een eind aan de strijd maakten. In 1767 werd de stad grotendeels vernietigd.

Dit zijn enkele hoogtepunten van Ayutthaya:

Wat Chai Wattanaram: Deze tempel wordt gezien als één van de mooiste tempels van heel Thailand. Tussen de rivier en de tempel vind je een uitgestrekt grasveld waar je heerlijk kunt genieten van een prachtig uitzicht. Deze tempelruïne was de eerste die door koning Prasat Thong werd gebouwd en is een eerbetoon aan zijn moeder. De tempel werd in de achttiende eeuw door de Birmezen grotendeels vernietigd, maar de 35 meter hoge centrale stoepa en enkele andere stoepa's staan nog fier overeind.

Lunch (niet inbegrepen).

Wat Mahathat: Deze tempel is gebouwd in 1374, toen koning Borom Rachathirat I aan de macht was. De tempel bestaat uit een prang (toren) en verwoeste boeddhabeelden. Het meest bekend is echter het Boeddhahoofd dat tussen de wortels van een boom ligt genesteld. Hoe het hoofd er ooit terecht is gekomen is tot op de dag van vandaag een mysterie. Sommige mensen denken dat de Birmezen het hoofd hebben achtergelaten, nadat zij de tempel hadden verwoest.

Wat Phra Si Sanphet: Bezoek de Wat Sri Sanphet tempel. Dit is één van de meest bekende tempels van Ayutthaya. Ooit lag de tempel binnen de muren van het koninklijk paleis en had deze een staande gouden Boeddha van 16 meter hoog. Tegenwoordig herinneren alleen de drie stoepa’s nog aan het bestaan van de tempel. Hier wordt de as van de belangrijkste koningen van Ayutthaya bewaard.
INCLUSIEF:
Transfer: Privéchauffeur op dag 4, 5 en 6 (van 08.00 tot 17.00)
Accommodatie:
Athithara Homestay **
(Superior)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 7
Ayutthaya - Surat Thani
Dag 7: Ayutthaya - Surat Thani
Voordat je op de trein stapt heb je nog veel tijd om Ayutthaya verder te verkennen. Leen een fiets bij het hotel of maak bijvoorbeeld een boottocht. We helpen je graag bij het invullen van deze dag. Je kunt ook gaan lunchen in het Burinda restaurant. Dit is een klein en lokaal restaurantje met super lekkere gerechten: van traditionele Thaise curry’s tot de lekkerste mango sticky rice van de stad!

Rond een uur of vier 's middags word je naar het treinstation in Bangkok gebracht. Daar neem je de nachttrein naar Surat Thani. Je reist in de comfortabele 2e klasse. Door de airco kan het wat fris aanvoelen, dus neem iets warms mee.
INCLUSIEF:
Transfer: Per nachttrein naar Surat Thani
Accommodatie:
Nachttrein Bangkok - Surat Thani
(2de klasse airco)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 8
Surat Thani – Khao Sok National Park
Dag 8: Surat Thani – Khao Sok National Park
In de vroege ochtend arriveer je in Surat Thani, vanwaar je naar Khao Sok wordt gebracht.

Na de lunch ga je tuben op de Klong Sok rivier. Drijvend op een rubberen band word je langzaam meegevoerd door de rivier. Met name tijdens de zomermaanden is het een soms spannende ervaring, aangezien het waterpeil dan hoger is.

Voordat je terug gaat naar je accommodatie in de jungle, kijk je nog even rond in een lokale tempel waar vaak aapjes rondhangen.
Je overnacht in een boomhut!
INCLUSIEF:
Transfer: Met de minibus van Surat Thani treinstation naar Khao Sok National Park
Excursie: Tuben op de Klong Sok rivier. Sightseeing
Accommodatie:
Paradise Resort Khao Sok ****
(Treehouse)
Maaltijden: Lunch, diner

Dag 9
Khao Sok National Park (Cheow Lan Lake)
Dag 9: Khao Sok National Park (Cheow Lan Lake)
Je reist vandaag (met de minibus) verder naar het Cheow Lan meer (ook bekend als het Rajjaprabha Dam reservoir). Dit grote meer wordt omgeven door torenhoge rotsen en heeft talloze ruige eilandjes. Het meer is ontstaan na de aanleg van een stuwdam. Hierdoor zijn delen van de jungle ondergelopen. Het gevolg is een prachtig landschap waarin rotsformaties steil uit het water omhoog rijzen.

Je verblijft op een eenvoudig, maar bijzonder rafthouse, drijvend op het meer. De elektrische voorzieningen zijn niet zoals je die thuis gewend bent, de stroom kan weleens uitvallen en het internet is soms traag of even afwezig.

De rest van de dag is ter vrije besteding. Je kunt gaan zwemmen, kanoën of gewoon heerlijk relaxen op de veranda van je rafthouse. Of maak een boottocht maken naar de bekende en fotogenieke ‘Three Brothers Rocks’.
INCLUSIEF:
Transfer: Per minibus naar het Cheow Lan Lake
Accommodatie:
Keeree Warin **
(Rafthouse)
Maaltijden: Ontbijt, lunch, diner

Dag 10
Khao Sok National Park – Krabi
Dag 10: Khao Sok National Park – Krabi
Wat een bijzondere plek om wakker te worden… Geniet van het ochtendgloren, de enorme rust en de geluiden uit de jungle. Tot de lunch kun je hier lekker ontspannen, of eventueel nog een excursie doen.

Na de lunch reis je door naar Krabi.
INCLUSIEF:
Transfer: Per minibus van Khao Sok National Park naar Krabi
Accommodatie:
Peace Laguna Resort and Spa ****
(Standard room)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 11
Krabi - Koh Phi Phi
Dag 11: Krabi - Koh Phi Phi
Vandaag neem je de boot naar Koh Phi Phi. Dat is ongeveer 3 uur varen. Je kunt er binnen, maar ook op het buitendek zitten.

Al varend zie je de grillige vormen van de twee eilanden Koh Phi Phi Don en Koh Phi Phi Leh steeds dichterbij komen. De ferry vaart naar Koh Phi Phi Don, het enige bewoonde eiland. Het laatste stukje naar je resort leg je per longtailboat af.

Als je 's avonds behoefte hebt aan wat levendheid, dan kun je in Tonsai terecht. Er zijn veel restaurantjes, bars en winkeltjes. Op het strand zijn dan meestal vuurshows.
INCLUSIEF:
Transfer: Per boot van Krabi naar Koh Phi Phi
Accommodatie:
Phi Phi Erawan Palms Resort ***
(Superior)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 12
Koh Phi Phi
Dag 12: Koh Phi Phi
Deze dag is ter vrije besteding.

Je kunt gaan zwemmen, snorkelen, relaxen of een boottocht maken rond het eiland en afgelegen baaien en stranden ontdekken.

Onze tip:

Maya Bay: Het meest bekende strand is dat van Maya Bay, waar de film ‘The Beach’ met Leonardo DiCaprio is opgenomen.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Phi Phi Erawan Palms Resort ***
(Superior)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 13
Koh Phi Phi - Krabi
Dag 13: Koh Phi Phi - Krabi
Zo, dat was Koh Phi Phi. Als het klopt wat wij denken, vind je het een beetje jammer dat je weg moet.

Gelukkig kun je nog wat langer genieten aan het strand van Krabi, waar je al een nachtje bent geweest.

Je wordt per boot afgezet in de haven van Krabi. Daar wacht onze chauffeur je op om je naar je hotel te brengen.
INCLUSIEF:
Transfer: Per boot van Koh Phi Phi naar Krabi. Minibus naar je hotel
Accommodatie:
Peace Laguna Resort and Spa ****
(Standard room)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 14
Krabi
Dag 14: Krabi
Het is geen geheim dat Krabi schitterende stranden heeft. De twee mooiste en bekendste stranden liggen op 45 minuten varen. Dit zijn Railay Beach en Ao Nang. Met het kalkstenen rots-decor lijken de stranden en het heldere water van Krabi nog mooier.

Onze tip:

Phang Nga Bay: Op een Phang Nga Bay dagtour brengt de boot je naar het strand van James Bond Island (Khao Phing Kan), naar de Lot Noi Cave op Thalu Island, en ga je snorkelen en relaxen op het strand van Hong Island.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Peace Laguna Resort and Spa ****
(Standard room)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 15
Krabi
Dag 15: Krabi
Na een lange dag op het strand, relaxen, zwemmen, snorkelen of kajakken is het tijd om lekker te eten.

Als je van verse vis houdt, zit je hier meer dan goed. Bijvoorbeeld in de gespecialiseerde Seafood Street. Maar er zijn overal genoeg eetkraampjes te vinden. Vooral in Krabi Town, waar veel street food wordt gemaakt.

En vergeet niet op het strand te blijven hangen om de zonsondergang te zien.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Peace Laguna Resort and Spa ****
(Standard room)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 16
Krabi – Bangkok
Dag 16: Krabi – Bangkok
Het is tijd om afscheid te nemen van het strandleven. Je hebt nog een nacht in Bangkok om onvergetelijke herinneringen te maken.

Je wordt naar het vliegveld in Krabi gebracht voor je vlucht naar Bangkok. Onze chauffeur brengt je daar naar je hotel.
INCLUSIEF:
Transfer: Per minibus naar het vliegveld. Vlucht naar Bangkok. Minibus naar je hotel
Accommodatie:
Maitria Mode Sukhumvit 15 Bangkok ****
(Superior)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 17
Vertrek Bangkok
Dag 17: Vertrek Bangkok
Je kamer is gereserveerd tot 12.00 uur. Je wordt naar het vliegveld gereden.
INCLUSIEF:
Transfer: Transfer van hotel naar luchthaven
Maaltijden: Ontbijt

Routekaart 17 Daagse rondreis Typisch Thailand

Prijsinformatie

Aantal personenVanafprijs per volwassene
2 personen€ 1596
3 personen€ 1568
4 personen€ 1306
5 personen€ 1347
6+ personen€ 1209
Prijzen zijn beschikbaar t/m 15-10-2024.
Bovengenoemde vanafprijzen zijn geldig bij vertrek tussen 30-08-2024 en 30-08-2024.
Prijzen voor kinderen (t/m 11 jaar) en baby's (t/m 2 jaar) kunnen afwijken. Bereken de exacte prijs hieronder.
Bereken mijn prijs
Vertrekdatum
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal volwassen (12 jaar en ouder)?
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal kinderen (3 - 11 jaar)?
Aantal baby's (0 - 2 jaar)?
Bereken
Boek nu
Bereken prijs opnieuw

Inclusief

 • Hotelovernachtingen in goede hotels
 • Dagelijks ontbijt (m.u.v. dag 1, 2 & 8)
 • Lunch zoals vermeld in het programma
 • Diner zoals vermeld in het programma
 • Nachttrein Bangkok – Surat Thani (2de klasse)
 • Vlucht van Krabi naar Bangkok
 • Transfers per (mini)bus
 • Alle boottickets
 • Vermelde excursies met Engelssprekende gids, incl. entreegelden
 • Fietsen in Bangkok
 • Sightseeing: Tuben op de KLong Sok rivier
 • Privéchauffeur op dag 4, 5 en 6 (van 08.00 tot 17.00) (Kanchanaburi en Ayutthaya)
 • 3-daagse Khao Sok National Park tour

Exclusief

 • Internationale vluchten
 • Optionele excursies
 • Overige maaltijden
 • Drankjes
 • Fooien
 • Boekingskosten: €25 per boeking
 • Bijdrage Calamiteitenfonds: €5 per boeking (tot 9 personen)
 • Bijdrage SGR: €5 per persoon per boeking

Accommodaties

Bangkok
Maitria Mode Sukhumvit 15 Bangkok ****
Superior
Kanchanaburi
River Kwai Jungle Rafts ***
Raft Room
Kanchanaburi
Good Times Resort ***
Standard room
Ayutthaya
Athithara Homestay **
Superior
Ecovriendelijk
Bangkok
Nachttrein Bangkok - Surat Thani
2de klasse airco
Khao Sok
Paradise Resort Khao Sok ****
Treehouse
Khao Sok
Keeree Warin **
Rafthouse
Krabi
Peace Laguna Resort and Spa ****
Standard room
Koh Phi Phi
Phi Phi Erawan Palms Resort ***
Superior
17-Daagse rondreis Typisch Thailand
REISDUUR
17 dagen / 16 nachten
VANAFPRIJS
€ 1596 p.p.
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Bangkok, Kanchanaburi, Ayutthaya, Khao Sok National Park, Krabi, Koh Phi Phi
VERTREKDATA
Dagelijks

Vragen over deze reis?
We helpen je graag verder!

Reisexpert 6 Michel, Reisspecialist Thailand en Vietnam
Reisexpert Michel

Dit kun je verwachten...

Klik op een foto om deze te vergroten en meer foto's te bekijken
thailand ayutthaya jonge monnik
thailand koh phi phi strand kokosnoot drankje cocktail
thailand damnoen saduak drijvende markt
elephants world 2
thailand koh phi phi phi phi leh maya bay pileh lagoon 4
thailand kanchanaburi birmaspoorlijn dodenspoorlijn bridge river kwai
thailand khao sok neushoornvogel
thailand bangkok wat pho reiziger vrouw

Snelle aanvraag

Simpel en snel een offerte ontvangen van deze reis? Wij nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.
Please specify all fields and send again.
VERSTUREN

Vragen of reisadvies?
We helpen je graag verder :)

Bel ons nu

Onafhankelijke review sites geven AsiaDirect:
9.3

AsiaDirect is aangesloten bij:
Logo ANVR Logo Calamiteitenfonds Logo SGR
Reisprogramma
Prijzen
Foto's