

Kookles in Kyoto
Geniet van de praktische ervaring en je zelfgemaakte gerechten
- Traditionele ingrediënten en kooktechnieken
- Er zijn twee verschillende programma’s: ochtend en middag
- Leer nieuwe technieken van de verfijnde Japanse keuken
- Smul van je zelfgemaakte gerechten
Leer koken als een local. Of je een beginner bent of een ervaren thuiskok, onze Japanse koks leren je hoe je je kookkunsten kunt verfijnen.
Ontdek van alles over traditionele ingrediënten, kooktechnieken en de culturele betekenis van de gerechten. Geniet van de praktische ervaring en (niet te vergeten!) van je verrukkelijke zelfgemaakte maaltijd.
Er zijn twee mogelijkheden: volg de Bento klas van 9.30 tot 12.30 uur of de Izakaya klas van 14.00 tot 17.00 uur. Dit zijn de gerechten die worden gemaakt.
Bento klas (ochtend)
-Gomaae Sesam Salade. Gezonde salade met een hartige sesamdressing.
-Teriyaki Kip. Sappige kip geglaceerd met een zoete en hartige teriyakisaus.
-Gerold ei. Maak tamagoyaki, een Japanse zoete omelet.
-Tempura. Knapperige, licht gebraden seizoensgroenten of garnalen.
-Sushi Roll. Opgerolde sushi met verse ingrediënten.
-Miso soep. Een traditionele soep als aanvulling op je sushi maaltijd.
Izakaya klas (middag)
-Kinpira Gobo. Roergebakken kliswortel en wortel.
-Hijiki zeewier en misosalade van lotuswortel.
-Tofu gehaktbal met champignon Ankake saus.
-Japanse gebakken kip met aromatische saus.
-Okonomiyaki. Japanse pannenkoek met kool, overgoten met saus.
Yuzu Jelly. Een verfrissend citrusdessert.
Breng ons op de hoogte van eventuele dieetbeperkingen of allergieën.
Direct boeken of toevoegen aan je reisplan
Geïnspireerd geraakt door dit programma? Boek direct of voeg de excursie toe aan jeInclusief
- Engelssprekende koks
- Kookartikelen
- Je zelfgemaakte lunch of diner
Exclusief
- Overige maaltijden en drankjes
- Overige uitgaven