

Kookles: zelf Sushi maken (Tokyo)
3 uur sushiklas van Japanse koks
- Leer zelf sushi maken in Tokyo
- Smakelijke les en lunch ineen
Sushi is al jaren aan een opmars in de rest van de wereld bezig. Meestal gaat het dan om nigiri, een basis van rijst met wasabi saus en rauwe vis of ander seafood. Maar er bestaan nog veel meer soorten sushi. Wist je dat?
Op deze praktijkgerichte sushiklas leer je de technieken achter het beroemdste gerecht van Japan. Iedereen kan meedoen, of je nou een beginner bent of al een verstokte liefhebber. Je hoort welke verschillende sushistijlen er bestaan en wat de tradities achter elk gerecht zijn.
De kookles duurt van 13:30 tot 16:30 uur.
Het menu kan altijd een beetje afwijken, maar meestal maak en proef je:
-Omelet. Beheers de kunst van het maken van tamagoyaki, een Japanse zoete omelet.
-Sushirijst. Leer hoe je perfect gekruide sushirijst bereidt.
-Inari Sushi. Zoete in tofu verpakte sushirijst.
-Tonijnrol. Een eenvoudige maar smaakvolle tonijn sushirol.
-Komkommerrol. Een verfrissende vegetarische sushirol.
-California Roll. Een westerse favoriet met krab, avocado en komkommer.
-Nigiri Sushi. De klassieke handgeperste sushi met verse toppings.
-Miso soep. Een troostende traditionele soep als aanvulling op je sushi-maaltijd.
Direct boeken of toevoegen aan je reisplan
Geïnspireerd geraakt door dit programma? Boek direct of voeg de excursie toe aan jeInclusief
- Engelssprekende kok
- Persoonlijke aandacht
- Je zelfgemaakte lunch
Exclusief
- Overige uitgaven
- Overige maaltijden