Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hot Deals
Fair Deals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Alle reis stijlen
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Hot Deals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Duurzaam reizen
×

Kom je ook naar de Vakantiebeurs Utrecht?

Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari staan we weer op de Vakantiebeurs in Utrecht! Kom je ook om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen? Wij staan in het Thailand paviljoen, standnummer 12.D011.

16-daagse rondreis Java, Bali en Komodo

Op zoek naar komodovaranen, mantaroggen, zeeschildpadden en meer adembenemende natuur!

16-daagse rondreis Java, Bali en Komodo

Op zoek naar komodovaranen, mantaroggen, zeeschildpadden en meer adembenemende natuur!

Reisprogramma
Prijzen
Foto's
REISDUUR
16 dagen / 15 nachten
VANAFPRIJS
€ 1508 p.p.
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Yogyakarta, Malang, Bromo, Kalibaru, Ketapang, Ubud, Labuan Bajo, Rinca, Komodo
VERTREKDATA
Dagelijks
 • Komodo: op zoek naar komodovaranen, zeeschildpadden en mantaroggen!
 • Het spectaculaire maanlandschap van de Bromo vulkaan. Jeep tour bij zonsopkomst
 • Tweedaagse boottour naar Manta Point en andere snorkelparadijzen
 • Borobudur en Prambanan. De wereldberoemde tempels van Yogyakarta
 • Ga fietsen door de eindeloze rijstvelden van Ubud

Introductie

Indonesië is een land van eilanden. Prachtige eilanden om precies te zijn. Je gaat er op deze 16-Daagse rondreis Java, Bali en Komodo een heleboel ontdekken. Per fiets, wandelend, per boot of al snorkelend in het magisch blauwe water, dat je hier nog hebt. Zo zie je op deze bijzondere rondreis de enige echte komodovaranen, en mogelijk ook mantaroggen, dwergzeepaardjes of zeeschildpadden.

Want laten we dat maar meteen vertellen, het laatste deel van deze reis speelt zich af in Komodo National Park. Op Rinca zie je niet alleen die beroemde komodovaranen, je maakt door dit natuurgebied vol adembenemende eilandjes ook een tweedaagse boottour. Je brengt veel tijd door in het water, onder meer bij Manta Point.

Hoe speciaal is dat? Tegen de tijd dat je in Komodo bent heb je al een een heleboel meegemaakt en gedaan. Op Java heb je twee van de grootste tempelcomplexen ter wereld gezien: de hindoe tempel Prambanan en de boeddhistische Borobudur, die toevallig beiden bij Yogyakarta zijn gebouwd.

Je bent bij het bizarre maandlandschap van de vulkaan Mount Bromo geweest en hebt er met een jeep tour de zonsopkomst ervaren. Als je wilt, kun je ook naar de spectaculaire Mount Ijen en naar de unieke cirkelvormige spinnenwebvormige rijstvelden van Cancar.

Je kunt gaan riverraften, naar het apenbos van Ubud, en je gaat fietsen op Bali, zwemmen en snorkelen….. Dit is een van de mooiste en meest veelzijdige reizen door Indonesië!!

Dit reisprogramma is geheel op maat te maken

Geïnspireerd geraakt door dit programma? Boek direct, voeg de reis toe aan je reisplan of pas het samen met onze reisexperts geheel aan jouw wensen aan.
Aan reisplan toevoegen
Direct boeken

Aanpasbaar reisprogramma

Alles uitklappen
Alles uitklappen

Dag 1
Heenvlucht
Dag 1: Heenvlucht
Klaar? Je rondreis naar maar liefst 4 prachtige eilanden in Indonesië gaat beginnen. De komende 3 weken zie je strand, rijstterrassen, vulkanen, komodovaranen en tempels, en kun je van heerlijk eten genieten.

Vandaag vlieg je naar Yogyakarta met een internationale vlucht. De vlucht is niet inbegrepen in de prijs. Wij helpen je graag met het zoeken naar een geschikte vlucht.

Dag 2
Aankomst Yogyakarta
Dag 2: Aankomst Yogyakarta
Welkom op Java, welkom in Yogyakarta. Je bent even onderweg geweest, maar je staat nu dan wel in het historische hart van het eiland, de bron van de Javaanse beschaving en cultuur. Yogyakarta heeft twee van de belangrijkste tempels van het land: Borobudur en Prambanan, die al in de 8e en 9e eeuw zijn gebouw. Het is ook nog altijd het culturele middelpunt van het wajang poppenspel, batik, muziek en dans.

Los daarvan is Yogyakarta een erg leuke en best hippe stad. Het is niet zo groot, maar wel levendig, vooral rond Malioboro. Tegelijkertijd, als je even geen zin hebt in drukte, ben je in een vloek en een zucht de stad uit en sta je zo op het prachtige platteland.
INCLUSIEF:
Transfer: Van luchthaven naar het hotel
Accommodatie:
Duta Garden hotel **
(Standaard)

Dag 3
Yogyakarta
Dag 3: Yogyakarta
In en rond Yogyakarta valt nogal wat te beleven en te zien. Vandaag bezoek je Kraton, het Taman Sari Water Castle en Prambanan.

Kraton, het paleis van de sultan, en bijna een leefgemenschap op zich. Het complex van paviljoens, woongedeeltes, markten en winkels is ommuurd en had ooit tienduizenden bewoners binnen die paleismuren. Het bestaat verder uit luxueuze zalen en tuinen. Het gedeelte waar de sultan nog altijd woont, is vanzelfsprekend niet toegankelijk voor bezoekers.

Het Taman Sari Water Castle was het 18e eeuwse buitenverblijf van de sultan. Het bestond uit aangelegde meren met eilanden, baden, tuinen, paviljoens, zwembaden en een moskee. Zeer bijzonder is Sumur Gumuling, de ondergondse moskee. Je moet alleen even goed zoeken naar de geheime ingang!

Prambanan, het (na Angkor Wat) grootste hindoeïstische tempelcomplex van de wereld. Het werd gebouwd in de 9e eeuw en bestond na voltooiing uit meer dan 200 tempelgebouwen. Met de Merapi vulkaan in de achtergond is de centrale compound hier de voornaamste plek. Er staan 16 grotere en kleinere tempels op een verhoogd platform. De grootste en mooiste is Candi Shiva Mahadeva met een 47 meter hoge toren. De tempel is rijkelijk versierd met hemelse wezens, garuda’s, apengoden en andere figuren uit het heldenepos Ramayana.

LET OP: Borobudur en Prambanan zijn op maandag gesloten!
INCLUSIEF:
Excursie: Stadstour en Prambanan tempel
Accommodatie:
Duta Garden hotel **
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 4
Yogyakarta (Borobudur fietstour)
Dag 4: Yogyakarta (Borobudur fietstour)
Dacht je dat je met een bezoek aan Prambanan de spectaculaire tempels wel gezien had, blijkt dat we er vandaag nog eentje voor je op het programma hebben staan. Per fiets ga je naar Borodudur.

Dit is het grootste boeddhistische monument ter wereld. De piramidevormige stoepa is al meer dan 1000 jaar oud, maar heeft aan zeggingskracht niets ingeboet. Deze bestaat uit miljoenen grijze vulkaanstenen en verbeeldt de mythologische berg Meru. De basis wordt gevormd door vierkante platforms met terrassen (de aarde), daarop liggen meerdere cirkelvormige plateaus (de hemel). Het geheel is verbonden met trappen, waarlangs de gelovigen via reliëfs meer leren over de vroege Javaanse cultuur en het boeddhisme.

We vergeten bijna te vertellen dat je vanaf de top een geweldig uitzicht hebt over de omgeving. Het maakt de beleving van een bezoek aan Borobudur perfect.

Je fietstour begint om 9 uur, je wordt naar het beginpunt gebracht. Via dorpjes, het platteland en marktjes kom je rond half 12 aan bij de Borobudur. Rond half 2 fiets je terug naar het startpunt. De prijzen van het bezoek aan deze tempel zijn niet inbegrepen in deze reis.

LET OP: Borobudur en Prambanan zijn op maandag gesloten!
INCLUSIEF:
Excursie: Borobudur fietstour
Accommodatie:
Duta Garden hotel **
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 5
Yogyakarta – Malang
Dag 5: Yogyakarta – Malang
Je wordt opgehaald bij je hotel en naar het treinstation gebracht om de Malioboro Express naar Malang te nemen. Een prachtige rit door het oosten van Java. In de loop van de middag ben je dan in je hotel in Malang.

Malang was tijdens de koloniale overheersing door de Nederlanders een geliefd vakantieoord. Enerzijds omdat Malang wat hoger ligt en dus relatief koel is. Maar ook omdat het centrum van Malang ruim is opgezet met tuinen, parken en brede lanen.
INCLUSIEF:
Transfer: Per trein van Yogyakarta naar Malang. Transfer naar het station
Accommodatie:
Merbabu Guest House **
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 6
Malang (stadswandeling) – Bromo
Dag 6: Malang (stadswandeling) – Bromo
Je trekt met de 'angkot' Malang in. Niet alleen naar de koloniale Kajoetangan straat, maar ook naar de kleine steegjes in Kampung Kajoetangan. Hier krijg je een mooi inkijkje in het dagelijks leven van de bewoners. Je gaat naar het Nederlandse kanaal, naar het historische Alun-Alun plein, naar de Chinese Eng Ang Kiong tempel en de Kebalen markt. Met de trein bezoek je de beroemde Jodipan Colourful Houses. Hier is ook de (inbegrepen) lunch. Je gaat op eigen gelegenheid terug naar het hotel.

Op een nader af te spreken tijdstip brengt onze chauffeur je naar Bromo, waar het volgende avontuur wacht.
INCLUSIEF:
Transfer: Transfer van Malang naar Bromo
Excursie: Malang stadswandeling
Accommodatie:
Café Lava *
(Superior)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 7
Bromo (zonsopgang) – Kalibaru
Dag 7: Bromo (zonsopgang) – Kalibaru
Mount Bromo is een actieve vulkaan in het Tengger bergmassief. Het is niet alleen een van de hoogste bergen van het land, het heeft ook een van de beste uitzichten van Indonesië, en dat zegt wat. Mount Bromo ligt met nog 4 vulkanen (!) in een krater die de ‘zee van zand’ wordt genoemd, een vreemd ondefinieerbaar landschap, dat net zo goed op de maan zou kunnen zijn. Alle reden om je er ’s ochtends vroeg voor uit je bed te vechten. Mocht je je dat afvragen, Bromo is afgeleid van Brahma, de hindoe god.

Om 4 uur word je opgehaald om met een Jeep naar het uitkijkpunt te gaan. Hierna klim je 246 treden omhoog naar de krater van Mt Bromo. Hier schijnt het ochtendlicht op de rook die uit de krater komt. Langzaam wordt het fantastische uitzicht onthuld.

Na dit avontuur word je teruggebracht naar het hotel voor het ontbijt en vervolgt de reis zich naar Kalibaru.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Bromo naar Kalibaru
Excursie: Zonsopgang bij de Bromo
Accommodatie:
Margo Utomo Eco Resort ***
(Superior)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 8
Kalibaru (kruidentuin) – Ketapang
Dag 8: Kalibaru (kruidentuin) – Ketapang
Je hoeft vandaag niet ver te reizen. Van Kalibaru naar de ferry in Ketapang is ongeveer een uur rijden. Je hebt tijd om Kalibaru verder te verkennen.

Je bezoekt de kruidentuin van Kalibaru waar peper, nootmuskaat, kaneel en kruidnagel groeit. Ook ontdek je Kalibaru Village te voet via de dijk langs de rijstvelden of het dorpspad. En zie je hoe veel Indonesiërs de kost verdienen, met tofu of vee bijvoorbeeld.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Kalibaru naar Ketapang
Excursie: Bezoek kruidentuin
Accommodatie:
Ketapang Indah Hotel ****
(Garden Superior)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 9
Ketapang – Ubud
Dag 9: Ketapang – Ubud
Dit is het plan voor vandaag: je gaat met de veerboot van Java naar Bali. Dat is 45 minuten varen. Na aankomst word je naar je hotel in Ubud gebracht.

Maar wacht even, je kunt ook voordat je op de boot stapt in alle vroegte naar de Ijen vulkaan gaan. Een aanrader!

Tip: Naar de Ijen vulkaan

Om half 5 ’s ochtends begin je aan een van de mooiste tochten van de reis. Per 4×4 rijd je naar het op 1850 meter hoogte gelegen basiskamp van de Ijen vulkaan. Ontbijt wordt geregeld en kun je onderweg eten. Vanaf het basiskamp wandel je zo’n 3 kilometer naar de top van de berg. Onderweg kom je de lokale ‘zwavelmensen’ tegen. Ze werken in de zwavelmijnen en dragen de grondstof de berg af in grote manden. Eenmaal op de top worden je inspanningen beloond met een onvergetelijk mooi uitzicht. Je ziet de groene vulkaankrater en, waar je ook kijkt, een zee van bergtoppen in de wolken.

Let op: bezoekers aan de Ijen vulkaan moeten op Java door een arts een eenvoudige gezondheidscheck laten doen. De Ijen vulkaan is elke eerste vrijdag van de maand gesloten voor bezoekers.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Ketapang naar Ubud, inclusief ferry van Java naar Bali
Accommodatie:
Sri Aksata Ubud Resort ***
(Superior)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 10
Ubud (fietstour)
Dag 10: Ubud (fietstour)
De paden op, de lanen in. Je gaat in de ochtend per fiets meer van Bali zien. Die begint in een dorpje dat tussen de rijstvelden ligt (je wordt er naartoe gebracht). Er zitten af en toe best wat pittige klimmetjes in deze fietstour, maar de omgeving is zo mooi dat je waarschijnlijk meer aandacht hebt voor de rijen kokospalmen dan voor je kuiten.

De gids vertelt alles wat je wilt weten over het dorpsleven hier, en waarschijnlijk brengt deze je in contact met de lokale boeren. Ook toont de gids een Balinees familiebedrijf waar je meer hoort over huistempels en de architectuur hier. En je bezoekt de 12e eeuwse Goa Garba tempel. Aan het eind word je door de eigenaar van de fietsen in het familiehuis ontvangen voor een Balinese lunch in hun tuin.
INCLUSIEF:
Excursie: Fietstour rondom Ubud
Accommodatie:
Sri Aksata Ubud Resort ***
(Superior)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 11
Ubud
Dag 11: Ubud
Dag ter vrije besteding. Dit zijn onze tips:

Het apenbos van Ubud (Sacred Monkey Forest Sanctuary) is het leefgebied van honderden makaken. Volgens de overleveringen beschermen de apen de tempels die hier liggen. Die gedachte past in het hindoeïstische streven naar een harmonieuze verhouding tussen de natuur en de mens. Je kunt rondwandelen door dit mooie stuk jungle.

Fris en avontuurlijk is wildwater raften op de Ayung rivier. Als het regenseizoen voorbij is zijn sommige 'rapids' pittig, maar niet gevaarlijk en goed te doen met professionele begeleiding.

Bevalt het lekkere Indonesisch eten je al? Misschien wil je dat ook kunnen maken. Dan is een kookcursus ideaal. Je gaat mee naar de markt om de juiste producten te kopen en leert vervolgens hoe je ermee kunt toveren in de keuken.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Sri Aksata Ubud Resort ***
(Superior)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 12
Ubdu– Labuan Bajo
Dag 12: Ubdu– Labuan Bajo
Er moet wat worden gereisd vandaag om de volgende locatie te bereiken: Komodo National Park.

Daarom vlieg je vandaag in een dik uur van Ubud naar Labuan Bajo op het eiland Flores.

Labuang Bajo ligt op de meest westelijke punt van Flores, aan een baai waar de gestreepte zeilen van de boten de aandacht trekken. Net als de met bougainvillea slingers versierde huizen.

Niet te missen in deze omgeving zijn de lodok in Cancar, dit zijn enorme spinnenwebvormige rijstvelden. Echt een heel mooi gezicht.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Ubud naar het vliegveld. Vlucht naar Labuan Bajo (Flores). Transfer naar hotel
Accommodatie:
Golo Hilltop **
(Superior)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 13
Labuan Bajo – Rinca – Komodo
Dag 13: Labuan Bajo – Rinca – Komodo
Dit is een dag waarnaar je waarschijnlijk wel hebt uitgekeken: vandaag kun je de komodovaranen in hun natuurlijke omgeving zien. Om dat te bereiken word je naar de haven gebracht voor een boottocht van een kleine 3 uur naar het eiland Rinca (dat onderdeel is van het Komodo National Park). Hier maak je een wandeling om het eiland te verkennen en tref je -normaal gesproken- de komodovaranen in het wild. Komodovaranen zijn de grootste varanen, een soort enorme hagedissen. Ze kunnen een lengte van meer dan 3 meter bereiken en wegen dan minstens 90 kilo. En ze komen alleen in deze regio voor.

Op Rinca leven niet alleen komodovaranen, je kunt er ook wilde waterbuffels, timor herten, makaken, wilde varkens en wilde paarden zien. Houd je ogen ook op de bomen gericht, want met een beetje geluk zie je in een boom een kleine komodovaraan, die zichzelf beschermt tegen de volwassen komodovaranen.

Na 2,5 uur wandelen, ga je terug naar de boot en vaar je verder naar het eiland Komodo. Ook deze tocht over helderblauw water duurt een kleine 3 uur. Gelukkig wordt er terwijl je onderweg bent lunch geserveerd.

Ook ga je naar Kalong Island. Kalong betekent vleermuis en daarmee is wat dit eiland betreft geen woord te veel gezegd. Er leven er hier vele duizenden.

Je dineert en overnacht op de boot. Dat is heel eenvoudig: matrassen met lakens onder een overdekt dek. Het toilet vind je aan de achterkant van de boot. Niet luxe, maar gegarandeerd een unieke ervaring!
INCLUSIEF:
Transfer: Van Labuan Bojo naar Komodo per minibus en per boot
Excursie: Rinca Komodo Boottocht (3 dagen)
Accommodatie:
Lokale boot Komodo *
(Boot, matras op het dek)
Maaltijden: Ontbijt, lunch, diner

Dag 14
Komodo - Padar - Manta Point - Gili Laba
Dag 14: Komodo - Padar - Manta Point - Gili Laba
Je leven in de buitenlucht wordt met een dagje verlengd. Met je boot als vervoersmiddel en verblijfplaats ontdek je ook vandaag de pracht en praal van dit schitterende natuurgebied.

Je gaat bijvoorbeeld naar Padar, een klein, maar geweldig fotogeniek vormgegeven eiland, waar in de buurt nog altijd mantaroggen en haaien leven.

Bij Manta Point gaan we snorkelen om te kijken of we deze fantastische meterslange (maar ongevaarlijke) mantaroggen van dichtbij kunnen zien. (Op de boot zijn snorkelspullen aanwezig.)

Gili Laba is het broertje van Padar. Ook hier vind je rustige baaien, smalle stranden en een grillig eiland met een heuvellandschap. Wie weet wil je hier wel een half uurtje rondwandelen.....
INCLUSIEF:
Excursie: Rinca Komodo Boottocht (3 dagen)
Accommodatie:
Lokale boot Komodo *
(Boot, matras op dek)
Maaltijden: Ontbijt, lunch, diner

Dag 15
Terug naar Labuan Bajo
Dag 15: Terug naar Labuan Bajo
Na een ontbijtje op de boot, ga je wederom op pad om de omgeving te verkennen.

Veel meer dan je zwemkleding heb je niet nodig om bij het eiland Siaba Besar te kunnen snorkelen. Het water is hier realtief ondiep, staat vol met koraalrif en wordt vooral bevolkt door zeeschildpadden.

De tweede fraaie snorkellocatie van vandaag heet Kanawa eiland. Ook hier nodigt het turquoise water uit nog maar eens het water in te duiken. Wie weet zie je een 'wobbegong' haai of een dwergzeepaardje...

Hierna vaar je terug naar Labuan Bajo. Lunch wordt aan boord geserveerd. Aan land word je naar je hotel gebracht.
INCLUSIEF:
Transfer: Boottocht eindigt in Labuan Bojo. Transfer naar hotel
Excursie: Rinca Komodo Boottocht (3 dagen)
Accommodatie:
Golo Hilltop **
(Superior)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 16
Vertrek
Dag 16: Vertrek
Helaas, dit is het. Je hebt een bijzondere reis gemaakt en wilt misschien nog helemaal niet naar huis. Je kunt in deze omgeving nog veel ontdekken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Zo niet, dan brengt onze chauffeur je naar de luchthaven voor je vlucht naar huis.
INCLUSIEF:
Transfer: Van hotel naar de luchthaven
Maaltijden: Ontbijt

Prijsinformatie

Aantal personenVanafprijs per volwassene
2 personen€ 1508
3 personen€ 1343
4 personen€ 1341
5 personen€ 1341
6+ personen€ 1246
Prijzen zijn beschikbaar t/m 15-03-2025.
Bovengenoemde vanafprijzen zijn geldig bij vertrek tussen 14-06-2024 en 30-06-2024.
Prijzen voor kinderen (t/m 11 jaar) en baby's (t/m 2 jaar) kunnen afwijken. Bereken de exacte prijs hieronder.
Bereken mijn prijs
Vertrekdatum
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal volwassen (12 jaar en ouder)?
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal kinderen (3 - 11 jaar)?
Aantal baby's (0 - 2 jaar)?
Bereken
Boek nu
Bereken prijs opnieuw

Inclusief

 • Accommodaties zoals vermeld in het programma
 • Ontbijt, lunch en diner zoals vermeld in programma
 • Transport over land met airconditioning gedurende het programma
 • Trein van Yogyakarta naar Malang
 • Boottochten en ferry zoals vermeld
 • Veerboot Java-Bali
 • Vlucht Bali-Flores
 • Vlucht Flores-Bali
 • Engelssprekende gids bij de meeste bezienswaardigheden tijdens de tours en entreegelden
 • Stadstour en Prambanan tempel
 • Borobudur fietstour
 • Malang stadswandeling
 • Jeep tour: zonsopgang bij de Bromo
 • Bezoek kruidentuin Kalibaru
 • Fietstour rondom Ubud
 • Rinca Komodo Boottocht (3 dagen)

Exclusief

 • Visumkosten (indien van toepassing)
 • Internationale vluchten en belastingen
 • Persoonlijke uitgaven (zoals drankjes, fooi, souvenirs)
 • Optionele excursies en activiteiten
 • Niet inclusieve maaltijden
 • Reisverzekeringen
 • Hoogseizoentoeslag die wordt toegevoegd per boekingsperiode
 • Boekingskosten: €25 per boeking
 • Bijdrage Calamiteitenfonds: €5 per boeking (tot 9 personen)
 • Bijdrage SGR: €5 per persoon per boeking

Accommodaties

Yogyakarta
Duta Garden hotel **
Standaard
Malang
Merbabu Guest House **
Deluxe
Bromo
Café Lava *
Superior
Eco Top Keuze
Kalibaru
Margo Utomo Eco Resort ***
Superior
Ketapang (Banyuwangi)
Ketapang Indah Hotel ****
Garden Superior
Ubud
Sri Aksata Ubud Resort ***
Superior
Labuan Bajo
Golo Hilltop **
Superior
Komodo National Park
Lokale boot Komodo *
Boot, matras op het dek
16-daagse rondreis Java, Bali en Komodo
REISDUUR
16 dagen / 15 nachten
VANAFPRIJS
€ 1508 p.p.
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Yogyakarta, Malang, Bromo, Kalibaru, Ketapang, Ubud, Labuan Bajo, Rinca, Komodo
VERTREKDATA
Dagelijks

Vragen over deze reis?
We helpen je graag verder!

Reisexpert 18 Timmy, Marketing specialist
Reisexpert Timmy

Dit kun je verwachten...

Klik op een foto om deze te vergroten en meer foto's te bekijken
indonesie komodo rinca island komodovaraan
indonesie java yogyakarta prambanan
indonesie komodo national park kanawa snorkelen
indonesie java mount bromo
indonesie komodo manta point eiland
Indonesie Kalibaru Rijstvelden
indonesie komodo national park siaba besar zeeschildpad
indonesie yogyakarta borobudur tempel

Snelle aanvraag

Simpel en snel een offerte ontvangen van deze reis? Wij nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.
Please specify all fields and send again.
VERSTUREN

Vragen of reisadvies?
We helpen je graag verder :)

Bel ons nu

Onafhankelijke review sites geven AsiaDirect:
9.3

AsiaDirect is aangesloten bij:
Logo ANVR Logo Calamiteitenfonds Logo SGR

Anderen bekeken ook

Meer inspiratie vind je in ons travel blog!
Reisprogramma
Prijzen
Foto's