Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hotdeals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Alle reis stijlen
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Hotdeals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Duurzaam reizen
×

Kom je ook naar de Vakantiebeurs Utrecht?

Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari staan we weer op de Vakantiebeurs in Utrecht! Kom je ook om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen? Wij staan in het Thailand paviljoen, standnummer 12.D011.
Blog artikel 'Loop mee met het Wildlife Friends Foundation tijdens jouw verblijf in een eco lodge'
Thailand

Loop mee met het Wildlife Friends Foundation tijdens jouw verblijf in een eco lodge

Julia » September 2021

Wakker worden in een luxe lodge midden in de natuur, in alle rust ontbijten tussen de apen en een frisse duik nemen in het zwembad met olifanten die af en toe een kijkje komen nemen. Het kan allemaal in het prachtige natuurreservaat van Wildlife Friends Foundation (WFF), midden in de ongerepte natuur van Thailand. Het perfecte moment om even stil te staan en om te genieten van de rust. Een geweldige ervaring om nooit meer te vergeten, en het is ook nog eens ethisch en ecologisch verantwoord.

I Love Phants Lodge
Wakker worden met een heerlijk ontbijt minder in de natuur vol wildlife

In de provincie Phetchaburi ligt het terrein van Wildlife Friends Foundation Thailand. Al te bereiken met de auto in 2,5 uur vanaf Bangkok. Op het terrein staan verschillende I Love Phants lodges, deze liggen in een rustige natuurlijke omgeving tussen de loslopende olifanten. De lodges zijn voorzien van verschillende luxe voorzieningen, zoals een buitendouche met heet water, een zwembad en niet geheel onbelangrijk een airco. De Wildlife Friends Foundation is ecologisch verantwoord en draait geheel op zonne-energie en het water komt direct uit de grond waarna het uiteraard wordt gefilterd.

I Love Phants Lodge
Overnacht in een luxe lodge met zicht op de loslopende olifanten

De Wildlife Friends Foundation Thailand richt zich op het redden en verzorgen van wilde dieren, zoals leguanen, apen, krokodillen, slangen en nog veel meer. Vaak werden die dieren verwaarloosd, ze lagen bijvoorbeeld vast een ketting of werden vastgehouden in een te kleine kooi. De Wildlife Friends Foundation is opgericht door de Nederlander Edwin Wiek, zijn passie voor het verzorgen van dieren is groot. Samen met werknemers en vrijwilligers is de Wildlife Friends Foundation uitgegroeid tot het grootste opvangcentrum van Thailand.

Thailand Phetchaburi Wildlife Friends Foundation Thailand Edwin Wiek
Edwin Wiek voor zijn ludieke actie om aandacht te vragen voor het lot van gevangen dieren.

Nieuwsgierig geworden hoe de vrijwilligers en werknemers van het project Wildlife Friends Foundation te werk gaan? Het is mogelijk om mee te lopen tijdens een georganiseerde tour. Hierbij maak je kennis met het dagelijks reilen en zeilen van het redden, beschermen en verzorgen van de wilde dieren. Daarnaast is er de mogelijkheid om een dag mee de jungle in te gaan om speciale vogels te spotten; een unieke ervaring!

I Love Phants Lodge
Een ontmoeting met de wilde dieren van WFF is een evaring om nooit te vergeten

Een bijzondere ervaring met wilde dieren in combinatie met een ethisch en ecologisch, verantwoord verblijf. Wildlife Friends Foundation maakt het waar. Wanneer je de keuze maakt om te overnachten in een van de verschillende luxe lodges heb je niet alleen voor jezelf een prachtige ervaring, maar hiermee steun je ook de Wildlife Friends Foundation. Bovendien maak je het mogelijk om meer wilde dieren te redden. Zo kan het dus ook.

Julia, auteur van het artikel Loop mee met het Wildlife Friends Foundation tijdens jouw verblijf in een eco lodge

Julia

Meer weten over dit onderwerp of reisadvies op maat? Bel direct op +31 (0) 85 006 2044
Meer weten over dit onderwerp of reisadvies op maat? Bel direct op +31 (0) 85 006 2044

Dit artikel met plezier gelezen? Deel het met je vrienden!

Verder lezen over..

Thailand
Activiteit
Eco
Natuur