Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hotdeals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Alle reis stijlen
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Hotdeals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Duurzaam reizen
×

Kom je ook naar de Vakantiebeurs Utrecht?

Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari staan we weer op de Vakantiebeurs in Utrecht! Kom je ook om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen? Wij staan in het Thailand paviljoen, standnummer 12.D011.
Blog artikel 'Ontdek waarom Bali de bekendste vakantiebestemming ter wereld is'
Indonesië

Ontdek waarom Bali de bekendste vakantiebestemming ter wereld is

Aisya » September 2021

Bali… iedereen kent het wel. Maar weet je ook waarom Bali één van de bekendste vakantiebestemmingen ter wereld is? Het eiland heeft alles wat een vakantie leuk, bijzonder, ontspannen én avontuurlijk maakt. En dat alles op een relatief kleine oppervlakte van 120 bij 80 km.

Als je altijd al eens Bali hebt willen ontdekken, dan is dit je kans! Met deze 14-daagse rondreis leer je namelijk het échte Bali kennen en dat voor een zeer gunstige prijs! Je bezoekt niet alleen de hoogtepunten van het eiland, maar ook de minder bekende plekken van dit mystieke en bijzondere eiland! Je ziet met eigen ogen wat Bali nou zo bijzonder maakt. Van rijstterrassen naar savannes en van regenwouden naar prachtige koraaleilanden, je bezoekt het allemaal!

Wat biedt deze reis?

Om jouw tijd in Bali zo bijzonder mogelijk te maken, hebben we speciaal voor jou een aantal activiteiten opgesteld. Hieronder laten we je een aantal hoogtepunten zien:

Sidemen: het mystieke oosten

Indonesie Bali Sidemen Rijstvelden
In het oosten van Bali vind je uitgestrekte rijstvelden en culturele hoogtepunten.

Ontdek het mystieke Oost-Bali tijdens deze ontdekkingstocht door Sidemen! De eerste stop zal in het oude koninkrijk van Klungkung zijn, waar we een kijkje gaan nemen bij het Koninklijke Justitiepaleis “Kerta Gosa”.

Kerta Gosa is een plek waar vroeger de koning samen kwam met zijn ministers om justitiële zaken te bespreken. Wat dit paleis zo bijzonder maakt is het dak, dat geschilderd is in een traditionele Balinese Wayang-stijl.

Dan bezoeken we het unieke dorpje Tenganan. Een tussenstop in Tenganan village is een bijzondere ervaring! In het dorpje zal je het echte Balinese plattelandsleven ontdekken. Tenganan staat bekend om de Balinese Aga cultuur. Deze cultuur bestaat nog steeds uit oorspronkelijke tradities, ceremonies en wetten van het oude Bali! Geniet van de exotische geuren, kleuren en geluiden!

Ubud: het artistieke hart van Bali

Ceremonie in Ubud

Ubud is een plaats die je zeker ervaren moet, wanneer je in Bali bent. Ubud heeft heel veel te bieden en heet niet voor niets het artistieke hart van Bali. Er zijn hier ook diverse leuke excursies te ondernemen, zoals een fietstour, wild water rafting, het beklimmen van de Batur vulkaan of Indisch leren koken.

Fietstour

Indonesie Bali Ubud fietsen

Tijdens deze fietstour laten we je kennismaken met het Balinese platteland. Je fietst dan door beboste gebieden, tijdloze dorpjes en langs schitterende panorama’s van rijstvelden. Deze fietstocht is zeker een aanrader!

Wild water rafting
Vooral voor de avonturiers is dit een aanrader, voor zowel jong als oud! Dwars door de jungle op de heilige Ayung Rivier, dit wild water rafting avontuur wil je niet missen!

Batur vulkaan beklimming

Indonesie Bali Hiking naar de Batur vulkaan

Klimmen op de Batur vulkaan terwijl je tegelijkertijd geniet van de zonsopgang? Dit kan met deze excursie. De Batur vulkaan is een fantastische vulkaan om te beklimmen, vooral met zonsopgang! Zodra de zon opkomt heb je een magisch uitzicht over het Batur meer en de Rinjani Vulkaan, beter kan niet toch?!

Indisch leren koken
En wat zou een bezoek naar Bali zijn zonder wat te leren over de Indische keuken? Ontdek de geheimen van de Balinese keuken met Janet de Neefe en haar team. Zodra je de smaak te pakken hebt van het Indische eten, zal je willen dat je dit thuis zelf ook kan bereiden.

Pemuteran: het paradijs aan zee

Indonesie Bali Snorkelen
Duik het water in en ga op zoek naar Nemo, zeepaardjes en koraalduivels.

Pemuteran is een locatie aan de kust van Bali waar je optimaal kan genieten van het mooie onderwaterleven. Ook tijdens deze tussenstop hebben we geweldige excursies voor je klaar staan, waaronder snorkelen nabij Menjangan eiland.

Snorkelen nabij Menjangan eiland
Altijd al geïnteresseerd in het oceaan leven van Bali? De onderwaterwereld nabij  Menjangan Island is zeker niet teleurstellend. Van anemoonvis naar zeepaardjes, alle tropische vissen zijn hier te vinden! Menjangan Island staat bekend om zijn absolute wereldklasse die iedereen doet verwonderen en verbazen!

Seminyak: zon, zee en strand

Indonesie Bali Seminyak beach
Geniet van het uitgestrekte strand met gezellige barretjes om het vakantiegevoel compleet te maken.

En om niet te vergeten, Bali staat natuurlijk bekend om haar prachtige stranden. Seminyak is hier het perfecte voorbeeld van. Hier kun je optimaal genieten van zon, zee en strand! Op deze mooie dag kun je met een Catamaran boot het eiland Lembongan verkennen.

Enthousiast geworden door het lezen van deze blog? Lees hier het complete programma voor deze 14-Daagse rondreis door Bali!

Aisya, auteur van het artikel Ontdek waarom Bali de bekendste vakantiebestemming ter wereld is

Aisya

Meer weten over dit onderwerp of reisadvies op maat? Bel direct op +31 (0) 85 006 2044
Meer weten over dit onderwerp of reisadvies op maat? Bel direct op +31 (0) 85 006 2044

Dit artikel met plezier gelezen? Deel het met je vrienden!