Eettour Bangkok

Vanaf: €48
Reisduur: 3,5 uur
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
bouwsteen!

Thailand staat bekend om haar fantastische keuken. Vandaag wandel je door het liefdesdistrict van Bangkok en maak je kennis met de meest heerlijke gerechten. Ze worden geserveerd in authentieke restaurants die al jarenlang bestaan. Zo ga je bijvoorbeeld op bezoek bij Soohn. Hij werkt nog steeds in zijn restaurant. Zijn specialiteit is geroosterde Chinese eend. Al wandelend passeer je fruitmarktjes met de meest exotische vruchten. Ook zie je prachtige tempeltjes, met op de achtergrond luxe hotels zoals het beroemde Lebua. Het contrast is enorm en dat maakt deze wijk zo fascinerend. Ook vaar je naar de overzijde van de Chao Praya rivier. Hier maak je kennis met gefrituurde meerval en een heerlijk frisse papayasalade. Kortom, tijdens de eettour Bangkok ontdek je de culinaire kant van deze fascinerende stad!

Dagprogramma

Eettour Bangkok.Neem vandaag geen al te stevig ontbijt, want de komende ochtend staat geheel in het teken van de meest heerlijke en authentieke Thaise gerechten. Per lokale taxi rijd je naar het startpunt van de tour. Wandelend verken je het historische Bang Rak. Dit district wordt ook wel het liefdesdistrict genoemd. Bang betekent dorp en Rak betekent liefde. Nog steeds schrijven Thaise stellen zich hier graag in wanneer ze in het huwelijksbootje willen stappen. In Bang Rak bevinden zich een aantal restaurants met een zeer rijke historie. De restaurants zitten er vaak al twee tot drie generaties en het eten is er verrukkelijk. Er wordt dan ook veelvuldig gestopt om de lekkerste gerechten te proberen. Probeer de perfect geroosterde Chinese Eend bij meneer Soohn. Hij is al over de tachtig en werkt nog net zo hard als toen hij begon op zijn zestiende. Vanaf hier wandel je verder door dit historische stadsgedeelte, langs diverse fruitstalletjes waar exotische vruchten zoals mangosteen en rambutan worden verkocht. De vruchten zijn heerlijk zoet, dus aarzel niet om het één en ander te proberen.
Al wandelend passeer je een oude tempel, met op de achtergrond het Lebua Hotel, dat bekend is geworden door de film The Hangover 2. Het contrast tussen oud en nieuw is enorm.

Eettour Bangkok.De volgende stop is een Islamitisch restaurant dat ook al zeer lang bestaat. De eerste generatie is nog steeds aanwezig. Om je kennis te laten maken met de veelzijdige culinaire kant van Bangkok, probeer je hier een heel ander gerecht: rundersaté en gekookte eieren met curry, oftewel ‘lava ei’. Aroy, aroy zoals de Thai zeggen. Aroy is namelijk het Thaise woord voor lekker. Vervolgens passeer je een katholieke kerk en het meest luxe hotel van Bangkok: Mandarin Oriental. Dan is het tijd om de rivier over te steken. Hier maak je kennis met groene papayasalade en gefrituurde meerval.

Het toetje wordt geserveerd in een typische Thaise bakkerij, waarna je per lokale taxi terugkeert naar je hotel.

Informatie en prijzen

Aantal personenPrijs per persoon
1 persoon€95
2 personen€48
3 personen€37
4 personen€30
5 personen€34
6+ personen€29
Inclusief
  • Diverse gerechten tijdens het wandelen
  • Water en frisdranken tijdens het wandelen
  • Engelssprekende gids
Exclusief
  • Overige maaltijden
  • Overige drankjes
  • Fooien
VervoerInclusief retourtransfer per lokale taxi vanuit je hotel in Bangkok.
ReiscodeTDT004

De prijzen zijn geldig t/m 31-10-2018.

Vrijblijvende offerte

Enthousiast geraakt door het bovenstaande? Bewaar dit onderdeel in 'jouw reisselectie' en wij maken vrijblijvend een reisplan voor je op maat! Klik op de knop hieronder om deze reis te selecteren. Simpel, geen verborgen kosten en altijd naar tevredenheid! Laat je door ons verrassen!

Selecteer deze bouwsteen »
Jouw reis, jouw keuzes!
Alles is mogelijk, van starterspakket tot aan een geheel verzorgde individuele rondreis.
Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!