Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hot Deals
Fair Deals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Alle reis stijlen
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Hot Deals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Duurzaam reizen
×

Kom je ook naar de Vakantiebeurs Utrecht?

Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari staan we weer op de Vakantiebeurs in Utrecht! Kom je ook om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen? Wij staan in het Thailand paviljoen, standnummer 12.D011.
Blog artikel 'Omdat wij er al zijn! Wat betekent dat?'
Azië Zuidoost-Azië

Omdat wij er al zijn! Wat betekent dat?

Jeroen » Juni 2024

Je hebt onze slogan waarschijnlijk al gezien: Omdat wij er al zijn! Met uitroepteken, want we zijn er hartstikke trots op dat we vanuit het hart van Azië onze reizen voorbereiden en uitvoeren. Welke andere Nederlandse reisorganisatie kan dat zeggen?

Schermafbeelding 2024 06 08 om 12.03.27
We zijn echt overal!

OMDAT WIJ ER AL ZIJN!

Voor ons was ‘er zijn’ vanaf het allereerste begin een uitgangspunt. We moeten zijn waar onze reizen zich afspelen, omdat we willen zien wat er ter plekke gebeurt, om een goed contact met onze medewerkers en gidsen te kunnen hebben en meteen te kunnen inspringen als dat nodig is. Bovendien willen we weten of de excursies echt leuk zijn en de hotels goed genoeg. Nu kunnen we het allemaal zelf bezoeken, bekijken en meteen regelen.

HOE BEREIK JE ASIADIRECT?

Leuk, denk je misschien, en goed ook, maar hoe bereik ik jullie? Dat is gemakkelijk. We hebben een klein kantoor in Nederland, maar eerlijk is eerlijk, de meeste kennis en ervaring zit op ons kantoor in Bangkok. Dat is ver weg, maar ook dichtbij. Je krijgt ze namelijk gemakkelijk te spreken (en te zien).

Op werkdagen kun je tussen 7 en 12 uur ‘s ochtends videobellen met onze reisexperts in Azië. Wil je even je reis doornemen? Nog een extra excursie toevoegen, maar krijg je eerst liever nog een paar goede tips? Heb je vragen over het vervoer of een van je hotels? Of wil je op reis, maar wil je eerst meer informatie? Bel met onze mensen in Azië en je krijgt meteen antwoorden.

Thailand Bangkok kantoor AsiaDirect medewerker Charuda 62
Charuda op ons kantoor in Bangkok

Druk op de rode knop hieronder en we zitten voor je klaar (of maak een belafspraak). Je maakt geen belkosten en je hoeft geen aparte software te installeren!

Het virtuele kantoor is momenteel gesloten.
Ons virtuele kantoor is nu dicht. Maak een afspraak of bel op werkdagen tussen 7 en 12 uur ‘s ochtends.

WHATSAPP MET ASIADIRECT

Ben je op vakantie en heb je onderweg dit soort vragen: bij welke ingang word ik opgehaald? Hoe laat gaat die trein? Ik had toch een hotelkamer met jacuzzi? Hoe vind ik een dokter? Dan kun je ons bereiken via WhatsApp +66 933 271 330. Gemakkelijk, direct en snel!

Ben je je reis nog aan het plannen en wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen, stuur dan een bericht. Dit is onze contactinformatie.

PERSOONLIJK CONTACT

Schermafbeelding 2024 06 08 om 16.59.03
Even voorstellen….

We hebben specialisten van alle landen die we aanbieden. Zij kennen de plekken waar jij naartoe wilt, omdat ze die meerdere keren hebben bezocht. Het zijn allemaal voormalige tourleaders met gedegen kennis van Azië. Zodra je informatie vraagt of belt, bespreek je je reis met een van hen. Die specialist is daarna je aanspreekpunt. Wel zo gemakkelijk, want dan hoef je niet telkens opnieuw uit te leggen wat je wilt.

Wil je weten wie er allemaal bij AsiaDirect werken en welke niet-toeristische locaties en favoriete excursies ze aanbevelen? Kijk dan eens op onze pagina Even Voorstellen.

Het team van AsiaDirect op de fiets in 'de groene longen van Bangkok'
Team AsiaDirect
Jeroen, auteur van het artikel Omdat wij er al zijn! Wat betekent dat?

Jeroen

Meer weten over dit onderwerp of reisadvies op maat? Bel direct op +31 (0) 85 006 2044
Meer weten over dit onderwerp of reisadvies op maat? Bel direct op +31 (0) 85 006 2044

Dit artikel met plezier gelezen? Deel het met je vrienden!

Verder lezen over..

Azië
Zuidoost-Azië
Algemene info