Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hotdeals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Alle reis stijlen
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Hotdeals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Duurzaam reizen
Actie: Just book it.
Actie: Reistesten voor een prikkie
×

Gratis naar het Verre Reizen Event
in Den Haag of Antwerpen

Wij staan 8+9 oktober in Antwerpen en 22+23 oktober in Den Haag. Via AsiaDirect kun je deze beurzen gratis bezoeken. Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen. Stuur ons een berichtje via het Contact formulier.

20-Daagse combinatiereis Vietnam, Cambodja en Thailand

Het mooiste van 3 landen

20-Daagse combinatiereis Vietnam, Cambodja en Thailand

Het mooiste van 3 landen

Reisprogramma
Prijzen
Foto's
REISDUUR
20 dagen / 19 nachten
VANAFPRIJS
€ 2348 p.p.
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Ho Chi Minhstad, Saigon, Cu Chi tunnel, Ben Tre, Can Tho, Chau Doc, Phnom Penh, Siem Reap, Battambang, Koh Chang, Bangkok
VERTREKDATA
Dagelijks
 • Begin je reis in Zuid-Vietnam met veel cultuur en culinaire hoogtepunten
 • Bezoek het grootste religieuze bouwwerk ter wereld, Angkor Wat
 • Leer in Phnom Penh over de roemruchte historie van Cambodja
 • Kom helemaal bij op het tropische strand van Koh Chang

Introductie

Kun je niet kiezen welk Zuidoost-Aziatisch land je wilt bezoeken? Dat hoeft ook niet. Deze 20-daagse reis neemt je mee door Vietnam, Cambodja en Thailand!

In Vietnam bezoek je het voormalige Saigon en leer je meer over de roemruchte geschiedenis. Je neemt een kijkje in het leven in de Mekong Delta, welke je per boot en fiets zal verkennen. Vervolgens reis je door naar Cambodja, via Phnom Penh naar Siem Reap, beroemd om zijn bijzondere tempels als de Angkor Wat! Ook stap je hier op de fiets om het Cambodjaanse platteland te leren kennen. In Battambang kun je een ritje maken met de beroemde Bamboetrein!

Tenslotte reis je naar het tropische Koh Chang, een heerlijk eiland met volop activiteiten en mooie stranden. Je kunt hier in paradijselijke sferen even bijkomen van alle indrukken.

Meer weten over deze reis? Kijk dan even bij het tabblad ‘dagprogramma’ voor de beschrijving per dag of neem vrijblijvend contact met ons op!

Dit reisprogramma is geheel op maat te maken

Geïnspireerd geraakt door dit programma? Boek direct, voeg de reis toe aan je reisplan of pas het samen met onze reisexperts geheel aan jouw wensen aan.
Aan reisplan toevoegen
Direct boeken

Aanpasbaar reisprogramma

Alles uitklappen
Alles uitklappen

Dag 1
Vertrek naar Vietnam
Dag 1: Vertrek naar Vietnam
Vandaag vlieg je naar Vietnam met een internationale vlucht. De vlucht is niet inclusief in de prijs. Wij helpen je graag met het zoeken naar een geschikte vlucht.

Dag 2
Aankomst in Ho Chi Minhstad (voormalig Saigon)
Dag 2: Aankomst in Ho Chi Minhstad (voormalig Saigon)
De chauffeur zal jullie op het vliegveld van Ho Chi Minhstad, het voormalige Saigon, opwachten en jullie naar het hotel brengen.
INCLUSIEF:
Transfer: Luchthaven naar hotel per (mini)bus
Accommodatie:
Prague Hotel ***
(Deluxe kamer)

Dag 3
Cu Chi Tunnels en Ho Chi Minhstad
Dag 3: Cu Chi Tunnels en Ho Chi Minhstad
Vandaag staat een bezoek aan de Cu Chi tunnels op het programma. Op zijn hoogtepunt besloeg het stelsel meer dan 250 km, een gigantisch tunnelnetwerk! Hier is tijdens de Vietnam oorlog hard gevochten, je ziet hier op welke manieren de Viet Cong soldaten de Amerikanen keer op keer konden ontwijken, waardoor het voor de Amerikanen leek alsof men tegen een onzichtbare vijand vocht. De Cu Chi tunnels liggen op 1,5 -2 uur rijden. Begin van de middag arriveren we weer in Ho Cho Minh en wordt er een heerlijke lokale lunch geserveerd.

Na de lunch staat er een stadstour op de planning. Tijdens deze wandeling bezoek je de belangrijkste bezienswaardigheden van deze historische stad. De Notre Dame kathedraal en het oude postkantoor zijn beide gebouwd in de late 19de eeuw en de beste voorbeelden van klassiek Franse architectuur in Saigon, zoals Ho Chi Minhstad vroeger heette. Het Reunification Palace was de residentie van de president van de Republiek van Vietnam gedurende de Vietnam oorlog. Deze oorlog is officieel geëindigd op 30 april 1975, toen tank nummer 843 van het Noord-Vietnamese leger door de hekken van de residentie drong. Het War Remnants Museum, dat eerder bekend stond als het Museum van de Amerikaanse Oorlogsmisdrijven, is een scherpe tentoonstelling over de zin en vooral de zinloosheid van de verschrikkelijke Vietnam oorlog.

Als laatste brengen we een bezoek aan de straten Dong Khoi en Nguyen Hue, waar je een prachtig uitzicht hebt op Hotel de Ville – het beroemde stadhuis in Ho Chi Minhstad.
INCLUSIEF:
Excursie: Statstour Ho Chi Minhstad incl. bezoek aan de Cu Chi tunnels
Accommodatie:
Prague Hotel ***
(Deluxe kamer)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 4
Ho Chi Minhstad
Dag 4: Ho Chi Minhstad
Vandaag staat er een vrije dag op het programma. Er is genoeg te ontdekken in de omgeving.

Zeker de moeite waard is de After Dark foodtasting tour. Hiervoor word je rond een uur of 6 opgehaald door een brommer met chauffeur. Je zult al vrij snel ervaren waarom de brommer het ideale vervoermiddel is in deze stad. Deze avond ga je de stad en haar culinaire hoogstandjes op een totaal andere manier leren kennen. Na een korte briefing komen de eerste hapjes en voor je het weet zit je weer op de brommer, op naar de volgende plek. De komende paar uur ga je allerlei verschillende snacks proeven, af en toe met een drankje tussendoor. Een onbeschrijfelijke avond die je gewoon meegemaakt moet hebben. Rond 10 uur ‘s avonds word je netjes bij je hotel afgezet.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Prague Hotel ***
(Deluxe kamer)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 5
Ho Chi Minhstad – Ben Tre – Nhon Thanh Village – Can Tho
Dag 5: Ho Chi Minhstad – Ben Tre – Nhon Thanh Village – Can Tho
Rond 8.30 uur word je vanaf het hotel in Ho Chi Minhstad opgehaald en naar de Ben Tre provincie gebracht. Dit zal ongeveer een uurtje duren.

Bij aankomst in Ben Tre, in My Long Hamlet (5 km van de stad Ben Tre), zie je hoe ze rijstpapier maken. Ook mag je heerlijke homemade cake met kokossap proeven! Aansluitend maken we een boottocht op de Ben Tre-rivier, kronkelend door de kokosnoten jungle. Onderweg maken we een stop bij een kokosnotenworkshop, waar we een kijkje nemen in de verwerking van de kokosnoten. Via een smalle waterweg varen we richting een plaatselijke snoepmolen, proberen we wat snoep, genieten van wat fruit, honingthee en luisteren ondertussen naar lokale muziek.

Fiets vervolgens over landelijke wegen of rijdt per tuktuk door de kokosboomgaard op landelijke weggetjes in het dorpje Nhon Thanh (5 km). Stop bij het plaatselijke huis en we vervolgen de tour met een roeiboot op het Tu Tran-kanaal. We maken een wandeling door de Pomelo-tuin en lunchen in het huis van mevrouw Thuy met haar lokale specialiteiten. Daarna varen we terug naar de lokale bakstenen fabriek waar je ziet hoe ze de stenen met de hand maken. Hierna stappen we de bus in en rijden we naar Can Tho, de hoofdstad van Mekong Delta. Bij aankomst checken we hier in voor de nacht.
INCLUSIEF:
Transfer: Ho Chi Minhstad naar Ben Tre per (mini)bus en vanuit lokale bakstenen fabriek naar Can Tho per (mini)bus
Excursie: Bezoek aan My Long Hamlet, boottocht op de Ben Tre-rivier, bezoek aan kokosnotenworkshop het dorpje Nhon Thanh en de lokale bakstenen fabriek
Accommodatie:
Iris Hotel Can Tho ****
(Superior Executive)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 6
Can Tho – Drijvende markt Cai Rang – Chau Doc
Dag 6: Can Tho – Drijvende markt Cai Rang – Chau Doc
Na het ontbijt in het hotel rijden we naar Ninh Kieu. Hier stappen we in een boot om de drijvende markt van Cai Rang te bezoeken. De lokale mensen verkopen hier allerlei regionale producten uit de Mekong Delta. Het is een geweldige kans om deel te nemen aan de plaatselijke activiteiten en foto’s te maken. Vervolgens varen we verder om de lokale, bruisende binnenlandse markt te bezoeken. Aansluitend bezoeken we de rijstverwerkingsfabriek. De auto pikt je weer op bij de Ninh Kieu haven om naar Muoi Cuong Garden in Can Tho te rijden. Deze tuin is beroemd, niet alleen om de verschillende soorten fruit, maar vooral om de cacao. De lunch wordt geserveerd in een lokaal restaurant. Daarna rijden we naar Chau Doc. Bij aankomst Chau Doc, check in het hotel.
INCLUSIEF:
Transfer: Hotel naar Ninh Kieu per (mini)bus en Ninh Kieu haven naar Muoi Cuong Garden en vervolgens naar Chau Doc per (mini)bus
Excursie: Drijvende markt van Cai Rang en een bezoek aan de rijstverwerkingsfabiek en de Muoi Cuong Garden in Can Tho
Accommodatie:
Chau Pho ***
(Deluxe kamer)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 7
Chau Doc – Phnom Penh
Dag 7: Chau Doc – Phnom Penh
Jullie Vietnam avontuur zit er bijna op. Na het ontbijt zal je naar de haven worden gebracht. Hier stap je op de Hang Chau boot naar Phnom Penh in Cambodja. Na ongeveer 3,5 uur varen kom je rond het middaguur in Phnom Penh aan. Onze lokale chauffeur zal jullie daar opwachten en je naar het hotel brengen waar je de tijd aan je zelf hebt. Maak bijvoorbeeld een wandeling langs de oevers van de Mekong rivier en daal neer in een restaurantje in koloniale sferen, zoals de locals veelal ook doen in de avonduren.
INCLUSIEF:
Transfer: Hotel naar haven Chau Doc per (mini)bus, naar Phnom Penh per boot en naar hotel per (mini)bus
Accommodatie:
King Grand Boutique
(Deluxe kamer)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 8
Phnom Penh – Stadstour per tuktuk
Dag 8: Phnom Penh – Stadstour per tuktuk
Je linkt de tuktuk vast aan Thailand, maar deze is ook te vinden in Cambodja! Na het ontbijt staat er dan ook een city tour per tuktuk op het programma!

Als eerste bezoek je het Koninklijke Paleis, een beroemd monument in Cambodja en een van de attracties in Phnom Penh die je niet mag missen. Het paleis werd voor het eerst gebouwd in 1866. Zoals vaak het geval is met paleizen, hebben sommige poorten zeer specifieke doeleinden. De oostelijke ‘Victory gate’ leidt rechtstreeks naar de ingang van de troonzaal en wordt alleen gebruikt door royalty’s en vips. Dit is de poort waardoor het lichaam van de voormalige koning Norodom Sihanouk werd gedragen voor een zes kilometer lange processie door de straten van de hoofdstad naar het crematorium in februari 2013. Drie dagen later verzamelden rouwende mensen de noordelijke of begrafenispoort, die pas wordt geopend na de dood van een monarch. De westelijke of uitvoerende poort werd gebruikt om verdoemde gevangenen te begeleiden die uit het paleis kwamen om gedood te worden. De zuidelijke poort is gereserveerd voor gebruik door gewone mensen en het is via deze poort dat je ook de ‘Zilveren Pagode’ bereikt.
INCLUSIEF:
Excursie: Stadstour Phnom Penh per tuktuk incl. bezoek aan het Koninklijke Paleis,
Accommodatie:
King Grand Boutique
(Deluxe kamer)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 9
Phnom Penh – Siem Reap
Dag 9: Phnom Penh – Siem Reap
Vandaag reis je met een luxe tourbus van Phnom Penh naar Siem Reap. In de loop van de middag kom je aan in Siem Reap, een plek die al zijn bekendheid ontleent aan de gunstige ligging ten opzichte van een van de nieuwe 7 wereldwonderen: Angkor Wat. Siem Reap heeft een oud koloniaal centrum waar veel panden prachtig gerestaureerd zijn en waar nu moderne bars en restaurantjes de verrassende Cambodjaanse keuken serveren.
INCLUSIEF:
Transfer: Hotel naar Siem Reap per luxe tourbus
Accommodatie:
La Niche D'angkor Boutique Hotel ****
(Deluxe kamer)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 10
Siem Reap – Angkor Wat, Angkor Thom & Ta Phrom
Dag 10: Siem Reap – Angkor Wat, Angkor Thom & Ta Phrom
Na een goede nachtrust en ontbijt, ga je deze ochtend per tuk tuk op weg naar een van ‘s werelds beroemdste architectonische hoogstandjes aller tijden; Angkor Wat. Dit werelderfgoed dateert uit de 12e eeuw en vormt een mystiek geheel van prachtige tempels, schitterende reliëfkunst en eeuwenoude beelden. Eerst bezoek je Angkor Wat zelf, de belangrijkste van de meer dan 100 tempels die het complex rijk is. Tijd voor een heerlijke verfrissende kokosnoot in de schaduw van de bomen zodat je er weer even tegenaan kunt!

Je volgende bestemming is Angkor Thom, waar zich een volgende highlight bevindt, de Bayon tempel. De 54 Boeddhahoofden in allerlei maten, maken dit bouwwerk één van de meest indrukwekkende tempels van het complex. Later op de dag bezoek je nog de Ta Phrom tempel. Dit is één van de weinige tempels die behouden is zoals archeologen hem herontdekten aan het begin van de 21st eew, overwoekerd door de jungle en duidelijk door de natuur heroverd op de mensheid. Hij werd wereldberoemd door de film ‘Tomb Raider’ met Angelina Jolie.
INCLUSIEF:
Excursie: Stadstour Siem Reap per tuktuk incl. bezoek aan Angkor Wat, Angkor Thom & Ta Phrom
Accommodatie:
La Niche D'angkor Boutique Hotel ****
(Deluxe kamer)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 11
Siem Reap - Countryside dagtour
Dag 11: Siem Reap - Countryside dagtour
Je trekt er een hele dag op uit om per fiets, auto en boot de omgeving van Siem Reap te verkennen, want er is zeker meer te zien dan enkel de tempels van Angkor. Terwijl je op de fiets het eerste deel van de tour aflegt, adem je letterlijk de geur van de rijstvelden in en wordt je omringt door prachtige lotusbloemen in de vijvers. Je stopt bij een lokale markt, traditionele huizen en een kleine verborgen tempel. Per auto vervolg je de route naar Kampong Kleang. Het meest authentieke dorp aan het grote Tonlé Sap meer. Vandaag is de lunch bij een alleraardigste lokale familie, een uitgelezen kans om in contact te komen met de lokale bevolking van dit fascinerende land. Je kunt hier even relaxen in de aanwezige hangmatten.

Na dit aangename oponthoud ga je verder per boot (afhankelijk van het seizoen). Je vaart door het pittoreske dorp waarvan de huizen op wel 10 meter hoge palen staan. In het droge seizoen valt dit meer droog en kun je er wandelen. Dan zie je pas hoe hoog de huizen zijn en krijg je een idee hoe groot het verschil in waterstand hier kan zijn. De terugweg naar Siem Reap gaat gedeeltelijk over onverharde wegen en via kleine dorpjes. De avond is vrij te besteden. Misschien een bezoekje aan pub street, of een rondje over de Psah Chas markt?
INCLUSIEF:
Excursie: Countryside dagtour incl. bezoek aan de lokale markt, traditionele huizen, een kleine verborgen tempel en het Tonlé Sap meer
Accommodatie:
La Niche D'angkor Boutique Hotel ****
(Deluxe kamer)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 12
Siem Reap - Battambang
Dag 12: Siem Reap - Battambang
Vandaag gaat de reis in de vroege ochtend verder en ga je op weg naar Battambang. In het regenseizoen is het mogelijk deze trip met een boot te maken, afhankelijk van de waterstand in de rivier duurt de tocht dan 6 á 8 uur. Als de tocht per boot mogelijk is moet je wel vroeg opstaan. De beloning volgt echter in de vorm van een prachtige boottocht, je kunt genieten van de natuur en de uitzichten. Je krijgt een prachtige inkijk in het leven van de lokale bevolking wanneer je uitgebreid de kans krijgt het leven aan de oevers van de rivier te aanschouwen. Mensen baden, kleren worden gewassen, kinderen zwemmen, vee komt drinken enz. enz. Is het waterniveau te laag, dan is de boottocht helaas niet mogelijk (informeer van te voren bij AsiaDirect) en zul je de tocht naar Battambang per taxi afleggen. De tocht duurt in dat geval zo´n 3 uur. Uiteraard is de taxi ook beschikbaar indien je liever per taxi dan per boot reist tijdens het regenseizoen, of wanneer je niet vroeg op wilt staan.´s Avonds verblijf je in een mooi hotel met een zwembad en een rustieke palmentuin.
INCLUSIEF:
Transfer: Siem Reap naar Battambang per boot of taxi
Accommodatie:
Deluxe Villa
(Superior kamer)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 13
Battambang
Dag 13: Battambang
Vandaag ontdek je het achterland van Battambang. Een ritje met de beroemde bamboe trein kan natuurlijk niet ontbreken. Dit is waarschijnlijk de kleinste trein ter wereld en een unieke lokale uitvinding. Het treinstel bestaat uit een bamboe-platform en twee paar treinwielen en wordt aangedreven door een kleine benzinemotor. Omdat er slechts één enkel spoor is, moet de trein af en toe van de rails worden getild om tegenliggers door te laten, kortom een unieke beleving! De tocht gaat verder naar Phnom Sampeau. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de landelijke omgeving, maar pas op de voor aapjes. Zij kunnen behoorlijk ondeugend zijn, maar tegelijkertijd ook dankbare hoofdrolspelers in een leuke fotoshoot. Dan is het even wachten op de volgende highlight een geweldig schouwspel wat zich dagelijks afspeelt rond zonsondergang. Je voelt de lucht gonzen wanneer duizenden en duizenden vleermuizen in een eindeloos lijkende stroom hun grot verlaten om te gaan foerageren in de omringende jungle.
INCLUSIEF:
Excursie: Een ritje met de bamboe trein en een bezoek aan Phnom Sampeau
Accommodatie:
Deluxe Villa
(Superior kamer)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 14
Battambang – Poipet – Koh Chang
Dag 14: Battambang – Poipet – Koh Chang
Vandaag een lange reisdag voor de boeg, want je reist verder naar Thailand, naar het prachtige eiland Koh Chang. Je wordt vanaf je hotel in Siem Reap naar de grens gebracht. Na het oversteken van de grens naar Thailand staat ook daar een auto of busje op je te wachten die je naar Koh Chang brengt. De komende dagen kun je genieten van de mooie stranden en de prachtige schoonheid van het Thaise eiland.
INCLUSIEF:
Transfer: Battambang naar Koh Chang per (mini)bus
Accommodatie:
Kacha Resort & Spa
(Deluxe Hillside)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 15 - 17
Koh Chang
Dag 15 - 17: Koh Chang
Rust uit in het prachtige resort, of ga het eiland verder verkennen. De binnenlanden van Koh Chang zijn groen en niet dicht bevolkt. Ook zijn er meerdere watervallen die je kunt bezoeken. Mocht je onderweg langs een van de vissershavens komen, dan is het zeker de moeite waard om te stoppen voor de heerlijke verse zeevruchten die hier in de lokale restaurants klaargemaakt worden. Ook een snorkeltour behoort tot de mogelijkheden en is de moeite waard voor wie niet de hele dag op het strand wilt liggen.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Kacha Resort & Spa
(Deluxe Hillside)

Dag 18
Koh Chang - Bangkok
Dag 18: Koh Chang - Bangkok
Vandaag word je opgehaald op Koh Chang en rij je naar de Thaise hoofdstad Bangkok. Hier heb je nog voldoende tijd om souvenirs te kopen of bijvoorbeeld een drankje in een van de vele trendy rooftop bars (skybars) te nuttigen met een fenomenaal uitzicht over deze wereldstad.
INCLUSIEF:
Transfer: Koh Chang naar Bangkok per (mini)bus
Accommodatie:
Maitria Mode Sukhumvit 15 Bangkok ****
(Superior kamer)

Dag 19
Bangkok (Fietstour)
Dag 19: Bangkok (Fietstour)
Deze ochtend start met een leuke fietstour! De ‘Go Red Guided Tour’ start in de historische moslim buurt. Je fietst naar Bangkok’s eerste belastingkantoor direct aan de rivier. Dit was voor de oude goederen schepen de eerste stop in Bangkok. Van hieruit ga je richting Chinatown, je fietst door leuke, gezellige buurtjes en smalle straatjes waar je het alledaagse leven van de Thaise mensen van dichtbij kunt ervaren. Na Chinatown stap je op het pontje en ga je de machtige Chao Praya rivier over. De reis gaat naar het Princess Mother Memorial Park waar je kunt genieten van de tuinen en de bloemenmarkten. Daarna bezoeken we de Wat Prayoon en / of de Wat Kalayanamitr (afhankelijk van de tijd). Nadat je de cultuur tot je hebt genomen, stap je opnieuw op de pont voor een bijzonder uitzicht op Bangkok vanaf de rivier.

Eenmaal terug bij het beginpunt heb je de tijd om nog even na te praten over de ervaring die je hebt opgedaan. Heerlijk relaxen onder het genot van een gratis frisdrankje, of tegen een kleine vergoeding een lekker koud biertje. Na afloop neem je de taxi weer terug naar het hotel of je kunt de stad verder ontdekken. Belangrijke informatie: deze tour wordt in een internationale groep uitgevoerd. Het is ook mogelijk om een privé tour te reserveren.
INCLUSIEF:
Excursie: Stadstour Bangkok incl. bezoek aan Chinatown, Princess MOther Memorial Park, Wat Prayoon en/of Wat Kalayanamitr
Accommodatie:
Maitria Mode Sukhumvit 15 Bangkok ****
(Superior kamer)

Dag 20
Bangkok
Dag 20: Bangkok
Helaas zit deze prachtige rondreis er bijna op. Op gepaste tijd word je naar het vliegveld gebracht. We hopen dat het een onvergetelijke reis is geworden en verwelkomen je graag weer op een van onze bestemmingen!
INCLUSIEF:
Transfer: Hotel naar luchthaven Bangkok per (mini)bus

Routekaart 20 daagse combinatiereis Vietnam Cambodja en Thailand

Prijsinformatie

Aantal personenVanafprijs per volwassene
2 personen€ 2348
3 personen€ 2061
4 personen€ 1929
5 personen€ 1687
6+ personen€ 1623
De genoemde prijzen zijn geldig bij vertrek tussen 26-09-2022 en 15-10-2022.
Prijzen zijn beschikbaar t/m 28-02-2023. Prijzen voor kinderen (t/m 11 jaar) en baby's (t/m 2 jaar) kunnen afwijken. Bereken de exacte prijs hieronder.
Bereken mijn prijs
Vertrekdatum
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal volwassen (12 jaar en ouder)?
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal kinderen (3 - 11 jaar)?
Aantal baby's (0 - 2 jaar)?
Bereken
Boek nu
Bereken prijs opnieuw

Inclusief

 • Transfer vliegveld – hotel – vliegveld
 • 24/7 assistentie
 • Privé vervoer met chauffeur
 • Entreegelden (zoals opgenomen in reisbeschrijven)
 • Engelssprekende gids tijdens genoemde excursies
 • Accommodatie
 • Excursies zoals vermeld
 • Boot van Chau Doc naar Phnom Penh (Hang Chau boot)
 • Boottocht in Vietnam
 • Dagtour Phnom Penh per tuk tuk incl. entree gelden en lunch
 • Dagtour Angkor per tuk tuk incl. Engels sprekende gids, 1 daagse Angkor pas en lunch
 • Dagtour Battambang per tuk tuk incl. Engels sprekende tuk tuk chauffeur, entree gelden en lunch
 • Bus ticket Phnom Penh – Siem Reap incl. transfers bus station
 • Boot tickets Siem Reap – Battambang incl. transfers boot station
 • Privé transfer Aranyapathet (Poipet) border TH
 • Maaltijden als aangegeven in dagbeschrijving
 • Water en tissues

Exclusief

 • Internationale vliegtickets
 • Visums. Lees hier meer over het aanvragen van een visum voor Vietnam en hier voor Cambodja. Voor Thailand krijg je een visum voor 30 dagen, lees hier de voorwaarden.
 • Reisverzekering
 • Niet vermelde onderdelen
 • Overige entreegelden
 • Persoonlijke uitgaven
 • Fooien
 • Overige maaltijden
 • Boekingskosten: €15 per boeking
 • Bijdrage Calamiteitenfonds: €5 per boeking

Accommodaties

Ho Chi Minhstad
Prague Hotel ***
Deluxe kamer
Can Tho
Iris Hotel Can Tho ****
Superior Executive
Chau Doc
Chau Pho ***
Deluxe kamer
Phnom Penh
King Grand Boutique
Deluxe kamer
Siem Reap
La Niche D'angkor Boutique Hotel ****
Deluxe kamer
Battambang
Deluxe Villa
Superior kamer
Koh Chang
Kacha Resort & Spa
Deluxe Hillside
Bangkok
Maitria Mode Sukhumvit 15 Bangkok ****
Superior kamer
20-Daagse combinatiereis Vietnam, Cambodja en Thailand
REISDUUR
20 dagen / 19 nachten
VANAFPRIJS
€ 2348 p.p.
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Ho Chi Minhstad, Saigon, Cu Chi tunnel, Ben Tre, Can Tho, Chau Doc, Phnom Penh, Siem Reap, Battambang, Koh Chang, Bangkok
VERTREKDATA
Dagelijks

Vragen over deze reis?
We helpen je graag verder!

Reisexpert 9 Sanne, Reisspecialist Indonesië en Thailand
Reisexpert Sanne

Dit kun je verwachten...

Klik op een foto om deze te vergroten en meer foto's te bekijken
Vietnam bevolking moeder met baby op schouder lachen vriendelijk
Vietnam Saigon Notre Dame Basilica Ho Chi Minh stadstour
Vietnam Ho Chi Minhstad Cu Chi tunnels
Thailand Bangkok drijvende markt
Vietnam Mekong Delta Drijvende markt
Cambodja Battambang Bamboo train with tourists on abandoned railways
Vietnam Ho Chi Minhstad Notre Dam
Thailand familie in tuktuk

Snelle aanvraag

Simpel en snel een offerte ontvangen van deze reis? Wij nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.
Dit veld mag niet leeg zijn.
Dit veld mag niet leeg zijn.
Dit veld mag niet leeg zijn.
Versturen

Vragen of reisadvies?
We helpen je graag verder :)

Bel ons nu

Onafhankelijke review sites geven AsiaDirect:
9.3

AsiaDirect is aangesloten bij:
Logo ANVR Logo Calamiteitenfonds Logo SGR
Reisprogramma
Prijzen
Foto's