Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

Luckydaisy’s Homestay Sapa

Home / Vietnam / Hotels / Luckydaisy’s Homestay Sapa
Selecteer
dit
hotel!

Vietnam - Sapa - Luckydaisy's - 03Wil je een keer iets anders met echt adembenemende uitzichten, kom dan naar Luckydaisy’s in Sapa.

Luckydaisy’s is een luxe homestay, gelegen in het plaatsje Ta Van in de Muong Hoa vallei, 12 kilometer buiten Sapa. Je overnacht hier in een luxe villa of loft met uitzicht over de fantastische rijstterrassen! Ben je met meer personen, dan kun je in het nieuwe Buffalo House verblijven. De accommodatie is helemaal in stijl van deze regio ingericht, modern, warm en sfeervol.

Elke avond is er een ‘familie diner’, waar je aan kunt deelnemen. Op de lange houten tafel, gedecoreerd met romantische kaarsjes, worden de meest overheerlijke Vietnamese gerechten geserveerd. Ze hebben ook een sfeervol restaurant waar je goed kunt eten. Probeer zeker hun specialiteit, de passion fruit Mojito. Of als het wat frisser is, de warme chocolade met huisgemaakte appeltaart of een soort van Vietnamese glühwein!

Overdag kun je met een lokale gids de mooiste wandeltochten langs en over de rijstterrassen, watervallen en lokale dorpjes maken. Hoogtepunt is de lunch bij de lokale Hmong gids thuis, waar je een bijzondere inkijk in het lokale leven krijgt. Deze plek is een aanrader voor echte avonturiers, maar ook voor families! Er zijn diverse activiteiten, van pittige meerdaagse wandeltochten tot een bezoek aan één van de kleurrijke hilltribe markten of de hoogste berg van Indochina, de Fansipan. De top van de Fansipan is per lange kabelbaan te bereiken.

Geïnteresseerd in dit hotel?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!