Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

Calypso Cruise Halong Bay  ****

Home / Vietnam / Hotels / Calypso Cruise Halong Bay
Selecteer
dit
hotel!

Hotels - Vietnam - Halong Bay - Calypso Cruise Halong Bay15Met deze unieke Calypso Cruise vaar je door de prachtige baai van Halong. Je slaapt op deze cruise boot en geniet al varend van deze bijzondere omgeving. Er zijn Engelssprekende gidsen aanwezig die je uitleg geven over het reilen en zeilen aan boord. Je kunt deelnemen aan verschillende activiteiten zoals kajakken, klimmen en vissen. Je kunt natuurlijk ok gewoon lekker gaan luieren op het terras met uitzicht op de baai.

De kamers met airconditioning zijn ingericht in een oosterse stijl en allemaal voorzien van uitzicht op zee. Alle maaltijden worden verzorgd aan boord en bestaan ​​uit heerlijke Vietnamese en internationale gerechten. Geniet van een wijntje of een cocktail aan de bar en zing daarna samen een liedje tijdens Karaoke, als je dat leuk vindt :). Het is ook mogelijk om een ontspannende massage te nemen.

Geïnteresseerd in dit hotel?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!