Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

6-Daagse bouwsteen Zuid-Vietnam
Het leukste van het zuiden

Home / Vietnam / Meerdaagse bouwstenen / 6-Daagse bouwsteen Zuid-Vietnam
Reisduur: 6 dagen / 5 nachten
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
bouwsteen!

Vietnam - Saigon - Notre Dame Basilica - Ho Chi Minh stadstourZuid-Vietnam, de regio met het historische Ho Chi Minhstad en volgens velen ‘s werelds beste keuken en vriendelijkste mensen. Laat je verrassen door dit diverse gebied met vele natuurlijke en culturele hoogtepunten.

Tijdens deze 6-daagse bouwsteen begin je met een scootertour in Ho Chi Minhstad, waar je kennis maakt met het heerlijke street food van de stad. Ook maak je een stadswandeling waarmee je onder andere het Reunification Paleis, War Remnants Museum, Notre Dame Cathedral en de Ben Thanh Market bezoekt.

Een bezoek aan de Cu Chi-tunnels waar je meer te weten komt over de heftige strijd die hier heeft plaatsgevonden en de tactieken die het leger gebruikte om de op papier veel krachtigere Amerikanen te bestrijden staat ook op het programma. Ook ga je naar Tay Ninh, deze tempel wordt vaak beschreven als een Walt Disney-fantasie uit het oosten.

Je bezoekt Ben Tre, waar je een mooie riviertocht maakt en een bezoek brengt aan een lokaal dorpje. De Vinh Trang pagode, die bestaat sinds de 19e eeuw, is ook zeker niet te missen tijdens deze diverse bouwsteen.

Deze bouwsteen aan jouw reisplan toevoegen?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!