Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

18-Daagse rondreis Highlights van Vietnam
Beleef alle facetten van Vietnam

Home / Vietnam / Individuele rondreizen / 18-Daagse rondreis Highlights van Vietnam
Reisduur: 18 dagen / 17 nachten
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
reis!

Vietnam is een bijzonder land met een lange historie die meer dan 2000 jaar teruggaat. Het noorden staat bekend om zijn mooie natuur en vele bevolkingsgroepen. Het zuiden kent charmante plaatsjes en de machtige Mekong Delta.

Tijdens deze complete 18-daagse reis komen alle hoogtepunten van Vietnam aan bod. De reis start in de grootste stad van het land, Ho Chi Minh City. Hier maak je uitgebreid kennis met de geschiedenis van de stad. Bij de nabijgelegen Cu Chi tunnels krijg je een indrukwekkend beeld over de de Vietnam oorlog. Hierna gaat de reis richting het noorden en maak je een boottocht door Hue en een wandeltocht door Hanoi.

Vervolgens wordt de cultuur in de grote steden afgewisseld met prachtige natuur. Zo bezoek je onder andere het authentieke dorp Cam Thanh, ga je snorkelen bij Cham Island en slaap je midden tussen de rijstvelden in Sapa.

In de laatste dagen ga je op een 2-daagse cruise door Halong Bay. De luxe Calypso cruise voert je over het water langs schitterende uit het water rijzende karstbergen. Uiteindelijk eindigt de reis weer in Hanoi.

Geheel vrijblijvend reisplan aanvragen?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!