Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

10-Daagse rondreis Zuid-Vietnam
Veelzijdig Vietnam

Home / Vietnam / Individuele rondreizen / 10-Daagse rondreis Zuid-Vietnam
Reisduur: 10 dagen / 9 nachten
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
reis!

Ontdek veelzijdig Vietnam met deze prachtige Zuid-Vietnam rondreis. Je begint met de overweldigende stad Ho Chi Minh stad, ook wel bekend als Saigon en leert deze zeer persoonlijk kennen tijdens een leuke stadswandeling en een bezoek aan de Cu Chi tunnels.

De reis brengt je naar de uitgestrekte en unieke Mekong Delta, een plek die niet mag ontbreken in een rondreis in dit fascinerende land. Je kunt heerlijk relaxen aan de prachtige stranden van Mui Ne waar ook genoeg afwisselende mogelijkheden zijn om wat meer van het achterland te bezoeken.

Je eindigt in Nha Trang. Een heerlijke korte rondreis met een easy-going programma in het zuiden van Vietnam waar het weer het hele jaar door zacht is en het dus altijd goed vertoeven is aan de stranden.

Hoe je de reis verder voortzet is aan jou, vanaf Ho Chi Minh stad zijn er vele mogelijkheden. Onze persoonlijke favoriet… sluit deze rondreis af met een paar heerlijke stranddagen op het mooiste eilandje van Vietnam, Phu Quoc.

Geheel vrijblijvend reisplan aanvragen?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!