Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

I Love Phants Lodge  ***

Home / Thailand / Hotels / I Love Phants Lodge
Selecteer
dit
hotel!

Thailand Phetchaburi I Love Phants LodgeOvernachten in een hotel waarbij je wakker wordt met olifanten? Dat kan in de ecologische I Love Phants Lodge in de provincie Petchaburi, op zo’n 2,5 uur rijden van Bangkok. Je verblijft hier in een privé bungalow van alle gemakken voorzien zoals airco en fraaie buitendouches met warm water of in het hoofdgebouw met prachtig uitzicht op de tuinen waar de olifanten vrij rondlopen. I Love Phants Lodge is een toevluchtsoord waar je in de buurt van dieren in het wild kan verblijven en kan genieten van de rust en stilte van de natuurlijke omgeving. 

De lodge bevindt zich op het terrein van de Wildlife Friends Foundation Thailand (WFFT), waar veel geredde dieren worden gerehabiliteerd en behandeld voor verschillende verwondingen. Er is een grote diversiteit aan dieren op WFFT vanwege de voortdurende inspanningen voor het redden van wilde dieren zoals apen, olifanten, beren, vogels, krokodillen en nog veel meer! Wil je iets meer weten over deze stichting? Lees dan deze blog.

De olifanten en de medewerkers verwelkomen je graag en wees eens eerlijk, wie wil dit nou niet?! 

Geïnteresseerd in dit hotel?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!