Home / Thailand / Golfreizen

Golfreizen

Thailand is een zeer veelzijdige bestemming. Naast parelwitte stranden en een spectaculaire jungle, zijn er een aantal world class golfbanen. Dit maakt het land uitermate geschikt als golfbestemming. Speciaal voor golfliefhebbers heeft ThailandDirect een pakket samengesteld waarbij een bezoek aan de beste golfbanen is inbegrepen.

Het ideale klimaat, de uitstekende facililteiten en de enorme gastvrijheid maken Thailand tot een perfecte golfbestemming!

De plaats Hua Hin, op 3 uur rijden van Bangkok, is wellicht de bekendste golfbestemming van het land en biedt de meeste faciliteiten. Bekende golfbanen zijn bijvoorbeeld Black Mountain en Banyan. Maar ook Chiang Mai, Phuket en het eiland Koh Samui beschikken over schitterende golfbanen.

Een golfvakantie kan uitstekend worden gecombineerd met één van de andere activiteiten die Thailand of één van de omliggende landen te bieden heeft. Wij stellen graag een op maat gemaakte reis voor je samen op basis van jouw wensen. Neem direct contact met ons op en je krijgt binnen 24 uur een reactie. Uiteraard geheel vrijblijvend.

current cat:golfreizen
Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!