Home / Thailand / Fietsavontuur / 3-Daagse Fietstour Chiang Mai en omgeving

3-Daagse Fietstour Chiang Mai en omgeving

Vanaf: Prijs op aanvraag
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
reis!

Tijdens deze tocht fiets je door het mooiste deel van de vallei van Chiang Mai. Over rustige landweggetjes, door rijstvelden en langs irrigatiekanalen. Ook fiets je door talloze dorpjes, waar je het echte plattelandsleven kunt ervaren. Ervaar de stilte bij het stuwmeer Mae Kuang, terwijl je geniet van authentieke Thaise specialiteiten. Ook bezoek je de mooie tempel in Doi Saket. Maar er is ook tijd voor ontspanning! Tijdens deze tour verblijf je in comfortabele resort, die beschikken over een zwembad. Daarnaast bezoek je de geneeskrachtige bronnen van San Kamphaeng. Hier kun je genieten van een heerlijk bad of een ontspannende massage.

Dagprogramma

Dag 1: Rondrit Doi Saket – 30 km
Fietstour Chiang MaiIn de ochtend word je opgehaald bij je hotel in Chiang Mai. Vanaf hier is het ongeveer een half uur rijden naar de omgeving van Doi Saket. AsiaDirect zorgt voor een leuk resort. Je ontvangt een routebeschrijving, zodat je op eigen gelegenheid vanuit het resort fietstours kunt maken. Zo fiets je onder andere door de rijstvelden en leuke dorpjes met lokale markten. Aan de oever van het stuwmeer Mae Kuang kun je genieten van specialiteiten uit het noordoosten van Thailand. Probeer bijvoorbeeld een papayasalade en vis en kip van de barbeque. Na de fietstour kun je heerlijk genieten van een welverdiende Thaise massage of een frisse duik in het zwembad.

Dag 2: Doi Saket – Ban Pa Hiang – 40 km

Voordat je Doi Saket verlaat, is een bezoek aan de tempel van Doi Saket een absolute aanrader. Het eerste stuk van de route gaat over een vlakke weg. Langzaamaan verandert deze in een glooiende weg. Onderweg kun je een stop maken bij de bekende geneeskrachtige bronnen van San Kamphaeng. Hier kun je tegen geringe kosten een heerlijk bad nemen of een ontspannende Thaise massage. Vervolgens fiets je door verstilde zijvalleien verder naar je bijzondere onderkomen van vandaag, dat op een steenworp van een mooie golfbaan ligt.

Dag 3: Ban Pa Hiang – Chiang Mai – 45 km

Fietstour Chiang MaiHet eerste deel van deze dag fiets je door een zeer dunbevolkt gebied met slechts enkele boerenbedrijfjes. In de uitgestrekte rijstvelden zorgen de alleenstaande palmbomen voor pittoreske plaatjes. Terug in de bewoonde wereld, fiets je vervolgens door lintdorpen met authentieke paalwoningen. Via het hoogste staande Boeddhabeeld van Noord-Thailand en langs irrigatiekanalen kom je uiteindelijk weer bij de Pingrivier uit. Langs de oever van de rivier fiets je weer terug naar Chiang Mai.

Informatie en prijzen

Hotels2 hotelovernachting in bijzondere resorts op basis van 2 personen.
Inclusief
  • Ontbijt op dag 2 t/m 3
  • Fietshuur
  • Routebeschrijving / GPS
  • Fietstassen, binnenband, plakset en kilometerteller
  • Indien noodzakelijk, ondersteuning van Chiang Mai
Exclusief
  • Bagage transport (mogelijk tegen een toeslag)
  • Gids
  • Overige maaltijden
  • Overige drankjes
  • Fooien
VervoerInclusief transfer vanuit je hotel in Chiang Mai naar het resort in Doi Saket.
ReiscodeT041

Prijs op aanvraag

Het is ook mogelijk om een 5-daagse fietstocht te maken door de omgeving van Chiang Mai.

Vrijblijvende offerte

Enthousiast geraakt door het bovenstaande? Bewaar dit onderdeel in 'jouw reisselectie' en wij maken vrijblijvend een reisplan voor je op maat! Klik op de knop hieronder om deze reis te selecteren. Simpel, geen verborgen kosten en altijd naar tevredenheid! Laat je door ons verrassen!

Selecteer deze reis »
Jouw reis, jouw keuzes!
Alles is mogelijk, van starterspakket tot aan een geheel verzorgde individuele rondreis.
Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!