Home / Thailand / Fietsavontuur

Fietsavontuur

De leukste manier om het echte Thailand te verkennen, is toch wel per fiets. Of je nu kiest voor een halve dag-tour of een meerdaagse tour, je komt op plekken waar je anders nooit zou komen. Zo fiets je in Bangkok bijvoorbeeld door de kleurrijke straatjes van China Town en ontdek je dat de stad ook een groene kant heeft. Ook fiets je rakelings langs de huisjes, waardoor je soms het gevoel krijgt dat je dwars door de woonkamers van de lokale bevolking fietst.

Wist je dat de beste manier om Thailand – Off The Beaten Track – te verkennen per fiets is? Ontdek verborgen plekken op de Nederlandse manier.

In Chiang Mai neem je een kijkje op het platteland en wisselen rijstvelden en lokale dorpjes elkaar af. De fietstochten zijn ook een ideale manier om een beetje actie in jouw vakantie toe te voegen. Met een voldaan gevoel en een unieke ervaring rijker, smaakt dat drankje ‘s avonds nog net iets lekkerder.

We bieden fietstochten voor alle niveau’s: van een paar uur tot 2 weken, van heel eenvoudig tot zeer uitdagend. Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie.

current cat:fietsavontuur
Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!