Home / Thailand / Bouwstenen & korte reizen / 3-Daagse Khao Sok Safari

3-Daagse Khao Sok Safari

Vanaf: €300
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
bouwsteen!

Een avontuurlijke tour door de jungle van één van de mooiste nationale parken van Zuid-Thailand: Khao Sok. Je slaapt op een unieke lokatie, namelijk in je eigen boomhut! ‘s Ochtends word je gewekt door het gekwetter van vogels en hoor je hier en daar een gillende aap. Tijdens het tubingen op de rivier kun je genieten van de schitterende omgeving. Ook maak je een boottocht over het schilderachtige Raja Prabha meer. Dit meer wordt gekenmerkt door haar steil omhoog rijzende rotsformaties. Het wordt daardoor ook wel het Halong Bay van Thailand genoemd. Maak een verkwikkende duik in het heldere water en voel je één met de natuur!

Dagprogramma

Dag 1: Phuket / Surat Thani – Khao Sok
Khao Sok.Vandaag vroeg uit de veren, maar het is de moeite meer dan waard! Vanuit je hotel op Phuket word je per minibus naar het Khao Sok National Park gebracht.

Het is ook mogelijk om vanuit Surat Thani te vertrekken. Je reist in dit geval ook per minibus en de transfer duurt zo’n 2,5 uur. De komende twee nachten verblijf je in het Khao Sok Paradise Resort, dat is omgeven door een weelderige jungle. Dit keer geen hotelkamers maar een echt boomhuis! Ieder boomhuis is voorzien van een fan, bed met klamboe en eigen badkamer met douche en toilet. Daarnaast is er elektriciteit en warm water.

Na de lunch begint het avontuur! Je gaat tubingen op de Klong Sok rivier. Drijvend op een rubberen band word je langzaam meegevoerd door de rivier. Met name tijdens de zomermaanden is het een adembenemende ervaring, aangezien het waterpeil dan hoger is. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een kanotocht in plaats van het tubingen.

Na het diner kan je nog even lekker relaxen.  Hierna is het tijd om je langzaam klaar te maken voor je eerste nacht in je boomhuis. ( Optioneel is het mogelijk om een nacht safari te maken)

Dag 2: Khao Sok

Khao Sok.Langzaam word je wakker met op de achtergrond het geluid van een ontwakende jungle. Na het ontbijt ga je op weg naar de bootpier. Vanuit hier maak je een trip over het schilderachtige Raja Prabha meer, dat ook wel wordt vergeleken met het Vietnamese Halong Bay. Het enorme meer is ontstaan na de aanleg van een stuwdam. Hierdoor zijn delen van de jungle ondergelopen. Het gevolg is een prachtig landschap waarin rotsformaties steil omhoog oprijzen.  Het is het leefgebied van vele kwetterende vogels en gillende makaken. Geniet van de geluiden en voel je één met de natuur.

Na een korte stop bij de lokale markt van Takhun, waar ingrediënten voor de lunch worden gekocht, vaar je door naar de raft houses. Dit zijn drijvende bungalows gemaakt van bamboe. Nadat je hier heb geluncht, maak je een wandeling naar een grot. Indien het waterpeil het toe laat, dan is het mogelijk om in de grot te zwemmen. Uiteraard is er ook voldoende tijd om een verkwikkende duik in het meer zelf te nemen, dus vergeet je zwemkleding niet.

Aan het einde van de dag ga je terug naar het Khao Sok Paradise Resort. Hier zal het diner worden geserveerd. De nacht breng je wederom door in je boomhuis.

Dag 3: Khao Sok – Phuket / Surat Thani

In de vroege ochtend laat je het avontuur achter je. Vanuit het Khao Sok Paradise Resort vertrek je naar Phuket of Surat Thani. Vanaf daar reis je door naar je volgende bestemming.

Door weersomstandigheden en andere onvoorziene omstandigheden kan het noodzakelijk zijn om het programma te wijzigen. De intentie van de tour blijft echter gelijk.

Informatie en prijzen

Aantal personen (Join-in tour)Prijs per persoon
2 personen€300
3 personen€261
4 personen€241
5 personen€228
6+ personen€220
Hotels2 overnachtingen in een boomhuis in het Khao Sok Paradise Resort.
Inclusief
 • Ontbijt op dag 2 en 3
 • Lunch op dag 1 en 2
 • Diner op dag 1 en 2
 • Vermelde excursies
 • Entreegelden
 • Engelssprekende gids
Exclusief
 • Verplicht kerst- en nieuwjaarsdiner
 • Optionele excursies
 • Overige maaltijden
 • Drankjes
 • Fooien
VervoerInclusief transfers vanaf Phuket of Surat Thani.
ReiscodeTDT019

De prijzen zijn geldig t/m 31-10-2018.

Vrijblijvende offerte

Enthousiast geraakt door het bovenstaande? Bewaar dit onderdeel in 'jouw reisselectie' en wij maken vrijblijvend een reisplan voor je op maat! Klik op de knop hieronder om deze reis te selecteren. Simpel, geen verborgen kosten en altijd naar tevredenheid! Laat je door ons verrassen!

Selecteer deze bouwsteen »
Weet je nog niet precies hoe je je reis in wilt delen?
Geen probleem, onze ervaren reisspecialisten adviseren je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op!
Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!