Home / Thailand / Bouwstenen & korte reizen / Wandelen, olifanten en raften

Wandelen, olifanten en raften

Vanaf: €36
Reisduur: 10 uur
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
bouwsteen!

Chiang Mai ligt in een prachtige groene omgeving. Vandaag maak je op een bijzondere manier kennis met de schitterende omgeving. In de ochtend maak je een wandeling door de groene natuur. Onderweg maak je een stop bij de traditionele Lisu bergstam. Maak kennis met deze kleurrijke stam en leer meer over hun gebruiken. Vervolgens ga je op weg naar een olifantenkamp. Ontmoet haar bijzondere bewoners en neem ze mee naar de rivier. Hier kun je de dieren wassen en genieten van een verkwikkend bad in de rivier. Je sluit de dag af met een bamboeraft tocht over de rivier, zodat je nog meer kunt zien van de schitterende natuur.

Dagprogramma

Olifanten wassen in de rivierIn de morgen word je opgehaald bij je hotel in Chiang Mai. Vanaf hier vervolg je je weg richting het noorden van Chiang Mai. Onderweg wordt een korte stop gemaakt bij een orchideeënkwekerij en vlindertuin. Vervolgens wandel je door de schitterende groene natuur waar het gebied om bekend staat. De trekking duurt ongeveer een uur. Je bezoekt een traditioneel dorpje waar je kennis kunt maken met de Lisu bergstam. Hierna wandel je naar het olifantenkamp. Hier krijg je meer informatie over haar bijzondere bewoners en kun je ze bamboescheuten voeren, een gezonde lekkernij voor deze prachtige dieren. Vervolgens neem je ze mee naar de rivier en geef je ze een lekkere wasbeurt. Voor de olifanten een heerlijk verwenmoment!
In de middag is het tijd voor een welverdiende lunch. Je sluit de dag af met een tochtje over de rivier per bamboe raft. Zo kun je nog meer zien van de schitterende omgeving. Na ongeveer een uur bereik je het eindpunt, waar je eventueel kunt douchen en droge kleding aan kunt trekken. Aan het einde van de middag ben je terug in Chiang Mai, een leuke ervaring rijker!

Extra informatie: Door (weers)omstandigheden kan het noodzakelijk zijn om het programma te wijzigen. Wel zal de intentie van de tour identiek blijven.

Voor het welzijn van de olifanten, worden hier geen ritjes op de rug aangeboden.

Informatie en prijzen

Tour typePrijs per persoon
Join-in€36
Inclusief
  • Lunch
  • Entreegelden
  • Engelssprekende gids
Exclusief
  • Optionele excursies
  • Overige maaltijden
  • Drankjes
  • Fooien
VervoerInclusief retourtransfer vanuit je hotel in Chiang Mai.
ReiscodeTDT028

De prijzen zijn geldig t/m 31-10-2018.

Vrijblijvende offerte

Enthousiast geraakt door het bovenstaande? Bewaar dit onderdeel in 'jouw reisselectie' en wij maken vrijblijvend een reisplan voor je op maat! Klik op de knop hieronder om deze reis te selecteren. Simpel, geen verborgen kosten en altijd naar tevredenheid! Laat je door ons verrassen!

Selecteer deze bouwsteen »
Tip: Veel bouwstenen zijn als join-in of als privé-tour te boeken.
Geef ons jouw voorkeuren door en wij regelen het voor je!
Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!