Home / Thailand / Bouwstenen & korte reizen / 2-Daagse Jungletrekking Noord-Thailand

2-Daagse Jungletrekking Noord-Thailand

Vanaf: €49
Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
bouwsteen!

De combinatie van natuur, cultuur en actief bezig zijn maakt deze trekking tot een onvergetelijke ervaring

Speciaal voor avontuurlijke reiziger heeft AsiaDirect een actieve 2-daagse jungle trekking Chiang Mai. Deze tour is perfect voor de echte liefhebbers van wandelaars. Er zijn geen olifanten, er is geen bamboe raften. Om deze reden zijn er ook geen andere toeristen en dus kun je optimaal genieten van de prachtige ongerept natuur van dit gebied. ‘s Nachts verblijf je in een lokaal junglekamp in schone, maar zeer primitieve accommodatie. Een heel mooie ‘back-to-basic’ experience. Na 2 dagen actief bezig te zijn geweest, ben je gegarandeerd een ultieme ervaring rijker!

Dagprogramma

Dag 1: Chiang Mai – Mae Tang

Jungletrekking Thailand.In de ochtend word je opgehaald bij je accommodatie in Chiang Mai. Al snel laat je Chiang Mai achter je en rij je zo’n 1,5 uur de stad uit in noordelijke richting naar het startpunt van de trekking. Onderweg nog een snelle stop op een lokale markt om wat eten in te slaan.

Na de lunch is het tijd om de wandelschoenen aan te trekken en zo laat je de bewoonde wereld even achter je en wandel je de jungle in. Deze middag loop je zo’n 3,5 uur door de groene heuvels van Noord-Thailand. De natuur is schitterend en al wandelend kun je genieten van de prachtige uitzichten over het glooiende landschap. Aan het eind van de wandeling kom je aan in het junglekamp vlak bij een waterval . Je kunt hier lekker relaxen terwijl de gids begint met het bereiden van het avondmaal. Na het avondeten is het altijd een gezellig samenzijn, de gids zit vol sterke verhalen en kent vele leuke spelletjes. Onder het genot van een hapje en drankje worden reisverhalen uitgewisseld en ervaringen gedeeld.

 

Dag 2: Mae Tang – Chiang Mai
In de vroege ochtend ontwaak je door geluid van krekels en allerlei kwetterende vogels. Na het ontbijt volgt een trekking van ongeveer 4 uur, welke wordt beloond met een heerlijke frisse duik in een waterval midden in de natuur. Ook bezoek je hier een vleermuizengrot. Na de lunch is het tijd om terug te keren naar Chiang Mai. Hier arriveer je aan het einde van de middag, een onvergetelijke ervaring rijker.

Extra informatie: Deze tour wordt in een internationale groep uitgevoerd. Een privétour behoort tot de mogelijkheden. Neem contact op met AsiaDirect voor meer informatie.

Door (weers)omstandigheden kan het noodzakelijk zijn om het programma te wijzigen. Wel zal de intentie van de tour identiek blijven.

Wat neem je mee tijdens de trekking? Een kleine rugzak, kopie paspoort, medicijnen, toiletpapier, t-shirt met lange en korte mouwen, korte en lange broek, wandelschoenen, sandalen, slippers, badkleding, handdoek, insectenspray, zonnebrandcrème en een regenjas (gedurende het regenseizoen).

Informatie en prijzen

Tour typePrijs per persoon
Join-in€49
Hotels1 overnachting in een eenvoudige bamboe hut.
Inclusief
  • Ontbijt op dag 2
  • Lunch op dag 1 en 2
  • Diner op dag 1
  • Entreegelden
  • Engelssprekende gids
Exclusief
  • Optionele excursies
  • Overige maaltijden
  • Drankjes
  • Fooien
VervoerInclusief retourtransfer vanuit je hotel in Chiang Mai.
ReiscodeT028

De prijzen zijn geldig t/m 31-10-2018.

Vrijblijvende offerte

Enthousiast geraakt door het bovenstaande? Bewaar dit onderdeel in 'jouw reisselectie' en wij maken vrijblijvend een reisplan voor je op maat! Klik op de knop hieronder om deze reis te selecteren. Simpel, geen verborgen kosten en altijd naar tevredenheid! Laat je door ons verrassen!

Selecteer deze bouwsteen »
Jouw reis, jouw keuzes!
Alles is mogelijk, van starterspakket tot aan een geheel verzorgde individuele rondreis.
Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!