Home / Thailand / Bouwstenen & korte reizen / 2-Daagse Authentieke Trekking Noord-Thailand

2-Daagse Authentieke Trekking Noord-Thailand

Vanaf: €49
Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
bouwsteen!

Een 2-daagse authentieke trekking tour waarbij je kennis maakt met de overweldigende jungle van Noord-Thailand. Tijdens deze trekking wandel je door gebieden die nog authentiek zijn en vrijwel niet worden bezocht door toeristen. Ook bezoek je een olifantenkamp, ga je raften op de Mae Tang rivier en bezoek je diverse lokale bergstammen. De overnachting vindt plaats in een traditioneel junglekamp, waar je ’s ochtends ontwaakt door het gekwetter van de vogels.

Dagprogramma

Dag 1: Chiang Mai – Junglekamp

In de ochtend word je opgehaald bij je hotel in Chiang Mai. Per lokale pick-up auto ga je op weg naar het kamp bij het dorpje Tung La Korn. Onderweg wordt een stop gemaakt bij een lokale markt om de nodige proviand in te slaan voor de komende twee dagen. Hierna gaan jullie op weg naar een lokaal dorpje waar de lunch zal worden geserveerd. Daarna is het tijd om de wandelschoenen aan te trekken. De trekking van vandaag duurt ongeveer 3 uur. Al wandelend door de jungle passeer je diverse uitkijkpunten met een geweldig uitzicht over de jungle. Doordat deze trekking door een relatief nieuw gebied gaat, kom je onderweg geen andere groepen tegen. Hierdoor heb je nog meer het gevoel dat je één bent met de overweldigende natuur.

Ons eindpunt van vandaag is het eenvoudige junglekamp waar we de nacht doorbrengen. Na een welverdiende maaltijd wordt het kampvuur aangestoken. Speel spelletjes of zing liedjes terwijl het vuur langzaam dooft en het tijd is om te gaan slapen.

Dag 2: Junglekamp – Chiang Mai

In de vroege ochtend wordt je gewekt door het gekwetter van de vogels. Na het ontbijt is het weer tijd om je wandelschoenen aan te trekken. De trekking van vandaag duurt ongeveer 2 uur. Onderweg wordt gestopt bij diverse bergstammen, zoals de Meo, Lahu en Lisu. De bergstammen leven op traditionele wijze in de jungle. Iedere bergstam heeft haar eigen unieke en kleurrijke kledingstijl. Dit is vooral zichtbaar bij de vrouwen. Daarna wandel je verder door de natuur, in de richting van een waterval. Hier kun je genieten van een verkoelende duik in het water. Ook bezoek je een vleermuizengrot.

Het eindpunt van de wandeling is een olifantenkamp. Hier kun je kennis maken met haar bijzondere bewoners, waarna je ze kunt trakteren op een verfrissend bad in de rivier. Tenslotte vaar je per bamboevlot over de Mae Tang rivier. Na ongeveer een uur bereik je het eindpunt waar je eventueel kunt douchen en droge kleding aan kunt trekken. Daarna volgt de transfer naar je hotel in Chiang Mai, waar je aan het einde van de middag arriveert.

Extra informatie: Door (weers)omstandigheden kan het noodzakelijk zijn om het programma te wijzigen. Wel zal de intentie van de tour identiek blijven. Tijdens deze trekking worden meerdere treks gemaakt. Hiervoor is een goede conditie noodzakelijk.

Wat neem je mee tijdens de trekking? Een kleine rugzak, kopie paspoort, medicijnen, toiletpapier, t-shirt met lange en korte mouwen, korte en lange broek, wandelschoenen, sandalen, slippers, badkleding, handdoek, insectenspray, zonnebrandcrème en een regenjas (gedurende het regenseizoen).

Informatie en prijzen

Tour tpePrijs per persoon
Join-in€49
Hotels1 overnachting in een eenvoudig junglekamp.
Inclusief
  • Ontbijt op dag 2
  • Lunch op dag 1 en 2
  • Diner op dag 1
  • Entreegelden
  • Engelssprekende gids
Exclusief
  • Optionele excursies
  • Overige maaltijden
  • Drankjes
  • Fooien
VervoerInclusief retourtransfer vanuit je hotel in Chiang Mai.
ReiscodeTDT029 Panda

De prijzen zijn geldig t/m 31-10-2018.

Vrijblijvende offerte

Enthousiast geraakt door het bovenstaande? Bewaar dit onderdeel in 'jouw reisselectie' en wij maken vrijblijvend een reisplan voor je op maat! Klik op de knop hieronder om deze reis te selecteren. Simpel, geen verborgen kosten en altijd naar tevredenheid! Laat je door ons verrassen!

Selecteer deze bouwsteen »
Jouw reis, jouw keuzes!
Alles is mogelijk, van starterspakket tot aan een geheel verzorgde individuele rondreis.
Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!