Home / Thailand / Bouwstenen & korte reizen / Go Red fietstour door Bangkok

Go Red fietstour door Bangkok

Vanaf: €30
Reisduur: 4 uur
Aanvang: Dagelijks, 9.00 en 14.00 uur
Selecteer
deze
bouwsteen!

De enige echte fietstour van Bangkok! Vandaag ontdek je dat Bangkok meer is dan een stad met veel verkeer en hoge gebouwen. Allereerst fiets je weg vanuit het Bang Rak district en passeer je het Shangrila hotel. Daarna duik je al snel een van de vele kleine steegjes in, soi genaamd. De huisjes staan dicht op elkaar, waardoor je het gevoel krijgt dat je door de woonkamers van de lokale bevolking fietst. Zo krijg je een uniek kijkje in het leven van de Thaise bevolking. Daarna vaar je naar de overzijde van de Chao Praya rivier. En ook de fietsen gaan mee. Laat je verrassen door de weelderige natuur, want ook dat is zeker mogelijk in de stad Bangkok. Bezoek de Wat Arun en stop voor een traditionele cake die al meer dan 400 jaar wordt gemaakt aan de oevers van de Chao Phraya rivier.

Dagprogramma

Na het ontbijt neem je makkelijk zelf een taxi naar het startpunt van een onvergetelijke fietstour.
De Go Red Guided Tours start via de mooie historische moslim buurt naar Bangkoks eerste belastingkantoor direct aan de rivier. Dit was voor de oude goederen schepen de eerste stop in Bangkok, een perfecte plek om te starten met de fietstour. Van hier uit ga je richting Chinatown, je fietst door leuke en gezellige buurtjes, smalle straatjes en het alledaagse leven van de Thaise mensen.

Na Chinatown stap je op de pond en ga je de machtige Chao Praya rivier over. De reis gaat naar het Princess Mother Memorial Park waar je kunt genieten van de tuinen en de bloemenmarkten. Daarna bezoeken we de Wat Arun tempel, de Wat Prayoon en de Wat Kalayanamitr (afhankelijk van de tijd). Nadat je de cultuur tot je heb genomen, stap je opnieuw op de pond voor een relaxed uitzicht over Bangkok vanaf de rivier. Eenmaal terug bij het beginpunt heb je de tijd om nog even na te praten over de ervaring die je hebt opgedaan.

Heerlijk relaxen onder het genot van een gratis frisdrankje, of tegen een kleine vergoeding een lekker koud biertje. Na afloop neem je de taxi weer terug naar je hotel of je kunt de stad verder ontdekken.

Belangrijke informatie: deze tour wordt in een internationale groep uitgevoerd. Het is ook mogelijk om een privé tour te reserveren.

Informatie en prijzen

Periode (Join-in tour)Prijs per persoon
01-11-2017 – 31-10-2018€30
Inclusief
  • Fietshuur
  • Boottickets
  • Water en frisdrank
  • Engelssprekende gids
Exclusief
  • Overige maaltijden
  • Overige drankjes
  • Fooien
  • Transfer naar en van het startpunt
VervoerTransfers van en naar het startpunt van de tour zijn niet inbegrepen.
ReiscodeTDT053

Vrijblijvende offerte

Enthousiast geraakt door het bovenstaande? Bewaar dit onderdeel in 'jouw reisselectie' en wij maken vrijblijvend een reisplan voor je op maat! Klik op de knop hieronder om deze reis te selecteren. Simpel, geen verborgen kosten en altijd naar tevredenheid! Laat je door ons verrassen!

Selecteer deze bouwsteen »
Tip: Veel bouwstenen zijn als join-in of als privé-tour te boeken.
Geef ons jouw voorkeuren door en wij regelen het voor je!
Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!