Home / Thailand / Bouwstenen & korte reizen / Fietsen en Varen door Bangkok

Fietsen en Varen door Bangkok

Vanaf: €47
Reisduur: 5 uur
Aanvang: Dagelijks, 09:00 en 13.00 uur
Selecteer
deze
bouwsteen!

Eén van de meest geliefde dagtours is toch wel het fietsen in Bangkok. Tijdens deze tour maak je kennis met de meest kleurrijke buurten van Bangkok: China Town en het Bang Rak district. In deze levendige buurten is 24 uur per dag leven in de brouwerij. Overal zijn kleine winkeltjes waar druk wordt gehandeld door de locals. Je komt ogen en oren tekort. Daarna ga je aan boord van een longtailboot en vaar je over de Chao Praya Rivier. Uiteraard gaan de fietsen mee aan boord! Je bestemming is de ‘groene long’ van Bangkok. Hier kun je heerlijk fietsen tussen de wuivende palmbomen en fruitplantages. Vervolgens vaar je weer terug naar China Town, waar de tour eindigt. Na vandaag ben je een onvergetelijke ervaring rijker!

Dagprogramma

Na het ontbijt, ga je op eigen gelegenheid naar het start punt van de fietstour. Deze tour start in China Town.
Deze Go Blue-fietstour begint in het Bang Rak district bij China Town. Op goede fietsen en met een professionele gids ontdek je de kleine staatjes (Soi ’s) van China Town, bezoek je diverse lokale markten en maak je kennis met het lokale leven. Ze bezoeken we het oude handelshuis en een moslimwijkje met de eerste moskee in Bangkok en meer. Per boot varen we naar de overkant van de rivier en fietsen we verder. Hier bezoek je het park ter nagedachtenis van de Koningin-moeder en onder andere de Wat Prayoon en Wat Kalayanamitr. Daarna gaan we per longtailboot verder en leggen we een eind af door de kleine kanalen (klongs) van Bangkok.  Inmiddels heb je zeker trek gekregen en hebben dan ook een simpele lunch en verfrissing bij het minder bekende Artist house.  Na de lunch brengt de boot je weer terug naar de Chao Phraya rivier waar je de fietsen weer oppakt en het laatste gedeelte aflegt naar het start punt. Je bezoekt onderweg nog een 200 jaar oud pakhuis. Een mooie tocht die voor iedereen goed te doen is.

Belangrijke informatie: deze tour wordt in een internationale groep uitgevoerd. Het is ook mogelijk om een privé tour te reserveren.

Informatie en prijzen

Tour typePrijs per persoon
Join-in€47
Inclusief
  • Lunch
  • Fietshuur
  • Boottickets
  • Water en frisdrank
  • Engelssprekende gids
Exclusief
  • Overige maaltijden
  • Overige drankjes
  • Fooien
  • Transfer naar en van het startpunt bij China Town
VervoerTransfers van en naar het startpunt van de tour zijn niet inbegrepen.
ReiscodeTDT055

De prijzen zijn geldig t/m 31-10-2018.

Vraag ook naar de speciale prijzen om deze tour op privé basis te doen!

Vrijblijvende offerte

Enthousiast geraakt door het bovenstaande? Bewaar dit onderdeel in 'jouw reisselectie' en wij maken vrijblijvend een reisplan voor je op maat! Klik op de knop hieronder om deze reis te selecteren. Simpel, geen verborgen kosten en altijd naar tevredenheid! Laat je door ons verrassen!

Selecteer deze bouwsteen »
Weet je nog niet precies hoe je je reis in wilt delen?
Geen probleem, onze ervaren reisspecialisten adviseren je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op!
Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!