Home / Thailand / Bouwstenen & korte reizen / Drijvende Markt en Treinmarkt Tour

Drijvende Markt en Treinmarkt Tour

Vanaf: €76
Reisduur: 8 uur
Aanvang: Dagelijks, 7.00 uur
Selecteer
deze
bouwsteen!

Breng een bezoek aan twee bijzondere Thaise markten. Allereerst de drijvende markt van Damnuern Saduak. Al vroeg in de ochtend varen er allerlei bootjes rond met souvenirs, exotische vruchten en zogenaamde bootnoodles. Hier en daar wordt druk onderhandeld om tot de juiste prijs te komen. Daarna ga je naar de treinmarkt. Deze markt ligt pal naast het treinstation van Maeklong. De verkopers leggen dagelijks hun koopwaar langs en zelfs op de rails neer. Zodra er een trein aankomt, zijn ze druk in de weer om snel hun spullen veilig te stellen. Nadat de trein is gepasseerd gaat men vrolijk verder alsof er niets is gebeurd.

Dagprogramma

Drijvende Markt en Treinmarkt TourVroeg in de morgen word je opgehaald bij je hotel in Bangkok. Zodra je vlakbij de drijvende markt Damnuern Saduak bent, verruil je de (mini)bus voor een longtailboot. Hiermee vaar je door een prachtige groene oase naar de drijvende markt. Onderweg passeer je authentieke huizen op palen. Ook varen monniken voorbij die schaaltjes met eten meenemen dat gedoneerd is door de lokale bevolking. Eenmaal aangekomen bij de drijvende markt kom je in een andere wereld terecht. Zelfs in de vroege ochtend wordt er al druk onderhandeld om tot de juiste prijs te komen. Behendig varen de Thai hun bootjes met allerlei koopwaar rond. Er zijn zelfs bootjes waarop noodles worden bereid. Deze zogenaamde bootnoodles zijn een ware delicatessen. Probeer ook eens een zoete gele mango, die zijn werkelijk onweerstaanbaar. Wandel rond over de markt en vergeet vooral je camera niet. Optioneel is het mogelijk om een boottocht maken, zodat je de bootjes van dichterbij kunt bekijken.
Drijvende Markt en Treinmarkt TourNa de drijvende markt is het tijd voor een andere beroemde Thaise markt, namelijk de Maeklong treinmarkt. Op en langs de spoorlijn is een markt gebouwd. Dagelijks zijn de Thai hier druk in de weer met het kopen en verkopen van allerlei spullen. Een aantal keer per dag wordt dit echter ruw verstoord. Zodra het signaal van de trein klinkt, verdwijnen de kopers en halen de verkopers snel hun spullen bij de rails weg. Met een slakkengangetje passeert de trein de markt, waarna de verkopers hun spulletjes weer terug zetten en verder gaan alsof er niets is gebeurd. Een hele bijzondere ervaring om mee te maken.

In de loop van de middag volgt de transfer terug naar je hotel in Bangkok.

Informatie en prijzen

Aantal personen (privé tour)Prijs per persoon
2 personen€76
3 personen€54
4 personen€42
5 personen€35
6+ personen€31
Inclusief
  • Lunch
  • Vermelde excursies
  • Engelssprekende gids
Exclusief
  • Optionele excursies
  • Overige maaltijden
  • Drankjes
  • Fooien
VervoerInclusief retourtransfer vanuit je hotel in Bangkok.
ReiscodeT034

De prijzen zijn geldig t/m 31-10-2018.

Vrijblijvende offerte

Enthousiast geraakt door het bovenstaande? Bewaar dit onderdeel in 'jouw reisselectie' en wij maken vrijblijvend een reisplan voor je op maat! Klik op de knop hieronder om deze reis te selecteren. Simpel, geen verborgen kosten en altijd naar tevredenheid! Laat je door ons verrassen!

Selecteer deze bouwsteen »
Tip: Combineer één of meerdere bouwstenen, maar houd zelf genoeg flexibiliteit.
Boek bijvoorbeeld de transfer van het vliegveld en de eerste 2 hotelovernachtingen. Zo begin je zonder zorgen aan jouw vakantie!
Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!