Home / Thailand / Bouwstenen & korte reizen / Dinner Cruise Bangkok By Night

Dinner Cruise Bangkok By Night

Vanaf: €51
Reisduur: 4 uur
Aanvang: Dagelijks, 17.15 en 19.15 uur
Selecteer
deze
bouwsteen!

Wanneer de zon langzaam ondergaat, wordt de metropool Bangkok verlicht met duizenden lampjes. De stad krijgt hierdoor een sprookjesachtige uitstraling, wat met name vanaf het water een bijzonder schouwspel oplevert. Varend over de Chao Praya rivier per traditionele rijstboot, kun je genieten van dit prachtig uitzicht. Zo vaar je onder andere langs het Grand Palace en Wat Arun. Even verderop staan de meest moderne bouwwerken en luxueuze hotels. Het contrast is enorm. Tijdens de dinner cruise worden er een aantal heerlijke Thaise maaltijden geserveerd. Vaar met ons mee en geniet van een geslaagd en romantisch avondje uit!

Dagprogramma

Dinner Cruise Bangkok By NightIn de vroege avond word je opgehaald bij je hotel in Bangkok. Vanaf hier ga je naar de bootpier, waar de traditionele teakhouten rijstboot al op je ligt te wachten. Hier word je verwelkomt op een typisch Thaise manier: er wordt wat water over je heen gesprenkeld en je krijgt een mooie bloemenkrans.
Eenmaal aan boord kun je genieten van heerlijke gerechten die met veel zorg en aandacht zijn bereid. Je kunt kiezen uit een Thaise, seafood of vegetarische maaltijd. Ondertussen vaart de boot over de Chao Praya rivier, langs de vele bezienswaardigheden die de stad rijk is. Zo kom je onder andere langs Wat Arun en het Grand Palace. De tempels zijn prachtig verlicht, wat een sprookjesachtig plaatje oplevert. Ook ontdek je de grote verscheidenheid van Bangkok. Op het ene moment passeer je één van de oudste gebouwen van Bangkok, daterend uit de Portugese periode. Even later vaar je langs de meest moderne 5-sterren hotels.

Na ongeveer twee uur varen keer je terug naar de bootpier, waarna de transfer naar je hotel in Bangkok volgt.

Belangrijke informatie: Deze tour wordt in een internationale groep uitgevoerd.

Informatie en prijzen

Tour typePrijs per persoon
Join-in€51
Inclusief
  • Diner
  • Engelssprekende gids
Exclusief
  • Drankjes
  • Fooien
VervoerInclusief groeps retourtransfer vanuit je hotel in Bangkok.
ReiscodeT035

De prijzen zijn geldig t/m 31-10-2018.

Op 3 november, 24, 25 en 31-12-2017 en 14-02-2018 is er een speciaal en extra feestelijk programma. Prijzen voor die dagen zijn op aanvraag. Wees er snel bij want deze feestelijke dagen zijn snel vol geboekt!

Vrijblijvende offerte

Enthousiast geraakt door het bovenstaande? Bewaar dit onderdeel in 'jouw reisselectie' en wij maken vrijblijvend een reisplan voor je op maat! Klik op de knop hieronder om deze reis te selecteren. Simpel, geen verborgen kosten en altijd naar tevredenheid! Laat je door ons verrassen!

Selecteer deze bouwsteen »
Tip: Combineer één of meerdere bouwstenen, maar houd zelf genoeg flexibiliteit.
Boek bijvoorbeeld de transfer van het vliegveld en de eerste 2 hotelovernachtingen. Zo begin je zonder zorgen aan jouw vakantie!
Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!