Home / Thailand / Bouwstenen & korte reizen / 3-Daagse Khao Yai Nature Tour

3-Daagse Khao Yai Nature Tour

Vanaf: €246
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
bouwsteen!

Maak kennis met het Khao Yai National Park. Het park staat bekend om haar unieke flora en fauna. Naast herten en zwijnen, leven er zelfs wilde olifanten en enkele wilde tijgers. Je maakt een natuurtocht om kennis te maken met al het moois dat hier te zien is. Ook breng je een bezoek aan de kraakheldere Haew Suwat waterval. Deze waterval was het decor bij de film ‘The Beach’ met Leonardo Di Caprio. Aan het einde van de middag bezoek je Khao Kiaw, het hoogste punt van het park. Hier kun je genieten van een prachtig uitzicht, terwijl de zon langzaam onder gaat.

Dagprogramma

Dag 1: Bangkok – Khao Yai National Park
Khao YaiVandaag vertrek je naar één van de grootste nationale parken van Thailand, het Khao Yai National Park. In de vroege morgen een transfer van je hotel in Bangkok naar het centrale busstation. Vanaf hier reis je per lokale bus naar Pak Chong. Bij aankomst staat onze gids op je te wachten om naar het hotel te gaan. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 2: Khao Yai National Park

Het avontuur gaat beginnen! Na het ontbijt bezoek je het Khao Yai National Park. In het park leven nog steeds olifanten en zelfs enkele tijgers. In de ochtend maak je een natuurtocht waardoor je nader kennis maakt met het park. De wandeling eindigt bij de grote uitkijktoren gelegen in een meer open terrein. Met een beetje geluk spot je wat dieren, zoals herten. Hierna tijd voor een voedzame lunch vlak bij het hoofdkwartier van het park waar ook een klein bezoekerscentrum is waar je nog even een kijkje kunt nemen.

Vervolgens bezoek je de Haew Suwat waterval. Deze waterval is met name bekend geworden doordat een deel van de film ‘The Beach’ met Leonardo Di Caprio hier is opgenomen. De omgeving is prachtig en het is een heerlijke plek om even te rusten en de schoonheid van misschien wel Thailands mooiste natuurpark volledig in je op te nemen.

Khao YaiMet 1188 meter is Khao Kiaw het hoogste punt van het park. Het uitzicht is prachtig, zeker als de zon langzaam omlaag zakt.

Na de zonsondergang ga je terug naar het hotel. Indien de weersomstandigheden goed zijn en de parkopzichter toestemming geeft, is het ook mogelijk om een optionele avondsafari te maken. Met behulp van speciale lampen krijg je een uniek kijkje in de dierenwereld. Met een beetje geluk kun je herten, katachtigen, wilde beren en zelfs olifanten spotten.

Dag 3: Khao Yai National Park – Bangkok

Na het ontbijt is de ochtend ter vrije besteding. Per lokale bus reis je daarna terug naar Bangkok.

Deze tour eindigt op het Mo Chit busstation.

Informatie en prijzen

Tour typeAantal personenPrijs per persoon
Join-inMinimaal 2 personen€246
Hotels2 overnachtingen in Eco Valley Lodge.
Inclusief
  • Ontbijt op dag 2 en 3
  • Lunch op dag 2
  • Vermelde excursies
  • Entreegelden
  • Engelssprekende gids
Exclusief
  • Optionele excursies
  • Overige maaltijden
  • Drankjes
  • Fooien
VervoerInclusief transfers vanuit Bangkok per lokaal vervoer, conform het dagprogramma.
ReiscodeTDT020

De prijzen zijn geldig t/m 31-10-2018.

1-persoonskamertoeslag: €57

Vrijblijvende offerte

Enthousiast geraakt door het bovenstaande? Bewaar dit onderdeel in 'jouw reisselectie' en wij maken vrijblijvend een reisplan voor je op maat! Klik op de knop hieronder om deze reis te selecteren. Simpel, geen verborgen kosten en altijd naar tevredenheid! Laat je door ons verrassen!

Selecteer deze bouwsteen »
Jouw reis, jouw keuzes!
Alles is mogelijk, van starterspakket tot aan een geheel verzorgde individuele rondreis.
Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!