Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

Koh Jum Beach Villas  ****

Home / Thailand / Hotels / Koh Jum Beach Villas
Selecteer
dit
hotel!

Thailand Krabi Koh Jum Beach Villas 8Op slechts een uurtje vanaf Krabi ligt het prachtige en onontdekte eilandje Koh Jum. Aan de kust tussen de weelderige tropische tuinen vind je Koh Jum Beach Villas. Een verborgen juweeltje waar natuur, ontspanning en luxe worden gecombineerd. Het resort bestaat uit 19 unieke villa’s, variërend van 1-slaapkamer tot 5-slaapkamers. Iedere villa, waarvan sommige met privé zwembad, biedt een prachtig uitzicht op het Phi Phi National Marine Park. De kamers zijn ingericht met elegante kunst en stralen de Aziatische gastvrijheid uit. Vanaf je eigen ruime terras geniet je ’s avonds van een magische zonsondergang.

Daarnaast heeft Koh Jum Beach Villas het Gold Certification van Travelife ontvangen. Travelife is een internationaal toonaangevend certificeringprogramma voor accommodaties die duurzaam ondernemen. Zo vertrouwd Koh Jum Beach Villas erop dat duurzaam ondernemen het leven van lokale bevolking verbetert, het milieu beschermt en op lange termijn voordelen biedt voor zowel de klant als de omgeving.

Geïnteresseerd in dit hotel?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!