Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

Smiley Lake House  **

Home / Thailand / Hotels / Smiley Lake House
Selecteer
dit
hotel!

Thailand Khao Sok Smiley Lake HouseBij deze accommodatie gaat het allemaal om de plek… Het Smiley Lake House is een guesthouse op rafts, gelegen in het water van het magische Ratchaprabha lake in het Khao Sok National Park.

Je gaat hier back to basic, back to nature… Er is geen elektriciteit (wel de mogelijkheid om iets op te laden, batterijen of telefoon, in de avond), en voor het bereik van je telefoon moet je 200 meter uitvaren… Wat een oase van rust! Het zijn eenvoudige huisjes, maar deze bevinden zich op een van de mooiste plekken te wereld! Je zult slapen als een roosje, met het geluid van het kabbelende water, de zingende vogels en misschien wel gillende apen. Zodra je wakker wordt, duik je zo het meer in! Na een dagje varen, wandelen, zwemmen of kajakken kun je genieten van een heerlijke Thaise maaltijd in het restaurant van het guesthouse.

Het Smiley Lake House is in 2011 opgericht en ligt ongeveer 20 km van de pier.

Geïnteresseerd in dit hotel?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!