Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

21-Daagse rondreis Zuid-Thailand
Ontdek de mooiste eilanden in de Andamanse Zee en de Golf van Thailand

Home / Thailand / Individuele rondreizen / 21-Daagse rondreis Zuid-Thailand
Reisduur: 21 dagen / 20 nachten
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
reis!

Deze 21-Daagse reis door Zuid-Thailand neemt je mee langs de mooiste eilanden en onderwaterwerelden die je ooit hebt gezien. 

De reis start in de bruisende hoofdstad Bangkok waar je onder andere per fiets deze chaotische, maar leuke stad gaat ontdekken. Daarna neemt de nachttrein je mee naar het zuiden waar als eerste Koh Tao op de planning staat. Na een paar dagen snorkelen of duiken, zwemmen en relaxen vervolg je de reis naar Koh Phangan, dat ook wel bekend staat om de Full Moon Party’s. Toch heeft dit eiland veel meer te bieden zoals prachtige stranden en een indrukwekkend groen binnenland welke je op verschillende manieren kunt beleven.

Hierna ga je terug naar het vasteland en verblijf je in het Khao Sok National Park. Hier overnacht je in een rafthouse op het meer en in een boomhut in de jungle. Een bijzondere ervaring! De volgende bestemming is Krabi. Met de kalkstenen rotsen op de achtergrond, de indrukwekkende stranden en het heldere water is Krabi voor iedere reiziger een lust voor het oog. Na een aantal dagen ga je naar het laatste tropische eilandje: Koh Phi Phi. Hier staan je nog een paar heerlijke relaxte dagen te wachten voordat je weer terug zal gaan naar Krabi. Vanuit Krabi vlieg je terug naar Bangkok waar helaas deze mooie reis tot een einde is gekomen.

Geheel vrijblijvend reisplan aanvragen?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!