Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

19-Daagse rondreis Paradijselijk Thailand
Rondreis met de nadruk op natuur en strand

Home / Thailand / Individuele rondreizen / 19-Daagse rondreis Paradijselijk Thailand
Reisduur: 19 dagen / 18 nachten
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
reis!

Tijdens deze rondreis door Centraal- en Zuid-Thailand begin je met cultuur, daarna prachtige natuur en sluit je af op de mooiste eilanden van Thailand. Ontdek eerst de bruisende hoofdstad Bangkok. De leukste manier om dit te doen is met de fietstour op dag 2. Daarna zal je een bezoek brengen aan de bekende drijvende markt en reis je door naar Kanchanaburi. Hier staat je een uniek verblijf te wachten op de rivier in de drijvende Jungle Rafts. Vervolgens ga je naar Ayutthaya. Een bijzondere historische plek dat ruim 400 jaar de hoofdstad van Thailand was.

Na het bezoeken van prachtige tempels en ruïnes reis je met de nachttrein naar Surat Thani. Hier word je naar het oudste tropisch regenwoud ter wereld gebracht: Khao Sok. Geniet van de natuur, ga tuben op het water en slaap avontuurlijk in een boomhut!

Daarna is het tijd voor het eerste eiland van de reis: Koh Phangan. Bij de meeste mensen is het eiland bekend van de maandelijkse Full Moon party, maar het eiland heeft ook een ruig binnenland en paradijselijke, rustige stranden. Na 5 heerlijke relaxte dagen staat Koh Tao op de planning. Op dit eiland kun je prachtig snorkelen of het groene binnenland ontdekken. Tot slot reis je met de bus vanaf Champhon terug naar Bangkok, waar deze mooie reis helaas tot een einde komt.

Geheel vrijblijvend reisplan aanvragen?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!