Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Ruim 15 jaar ervaring

16-daagse familierondreis Centraal- en Noord-Thailand

16-daagse familierondreis Centraal- en Noord-Thailand
Het beste voor het hele gezin

Home / Thailand / Individuele rondreizen / 16-daagse familierondreis Centraal- en Noord-Thailand
Reisduur: 16 dagen / 15 nachten
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
reis!

Thailand is in diverse opzichten het perfecte land voor een rondreis met kinderen. De Thai zijn dol op kinderen en overal worden ze dan ook hartelijk begroet. De gezondheidszorg is goed geregeld, er zijn veel kindvriendelijke faciliteiten en ook qua eten is er volop keuze! Bij deze rondreis zijn de afstanden relatief kort, hebben we leuke activiteiten toegevoegd en wordt de reis afgesloten op een kindvriendelijk strand. 

Je begint met een aantal dagen in Bangkok, waar je een spannende boottocht maakt over de klongs. Dan ga je via de River Kwai, waar je meer leert over de bekende brug en de mooie Erawan watervallen bezoekt, naar Sukhothai. Hier stap je op de fiets en ontdek je de prachtige tempels van deze historische stad.
Vervolgens ga je naar Chiang Mai waar een bezoek aan een ecologisch olifantenkamp niet mag ontbreken! Houd je van nog meer avontuur, dan kun je ook slingerend als een aap door de jungle van Chiang Mai vliegen! Je eindigt de reis op het strand van Koh Samet, waar je een zandkasteel kunt bouwen met het fijne witte poederzand langs de branding.

Weinig landen zijn zo geschikt voor een familierondreis met kinderen als Thailand.

Mocht je net iets anders voor ogen hebben, geen enkel probleem, neem gerust contact met ons op zodat we de reis volledig op jouw wensen kunnen aanpassen. We hebben trouwens ook een rondreis door Thailand voor de allerkleinsten, check hier de reis!

Vrijblijvende offerte

Enthousiast geraakt door het bovenstaande? Bewaar dit onderdeel in 'jouw reisselectie' en wij maken vrijblijvend een reisplan voor je op maat! Klik op de knop hieronder om deze reis te selecteren. Simpel, geen verborgen kosten en altijd naar tevredenheid! Laat je door ons verrassen!

Selecteer deze reis »
Tip: Omdat wij er al zijn, staan we altijd voor je klaar!
Dat is wel zo fijn, op de bestemming in je eigen taal kunnen communiceren!
Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!