Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

4-Daagse bouwsteen Ella en Nuwara Eliya
Watervallen, rijstvelden, theeplantages en groene bergen

Home / Sri Lanka / Meerdaagse bouwstenen / 4-Daagse bouwsteen Ella en Nuwara Eliya
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
bouwsteen!

Sri Lanka - Ella trein spoor - 004Ella is een populaire bestemming in Sri Lanka en met zijn koele klimaat, vele theeplantages, groene heuvels en watervallen is dit ook niet heel verwonderlijk. Nuwara Eliya is een van de must-visit’s wanneer je door Sri Lanka reist. De naam van de stad betekent letterlijk ‘City of Lights’ en heeft veel oude Britse huizen en een prachtige omgeving met één van de mooiste theeplantages van het land.

Je begint deze bouwsteen in Ella. Je bezoekt hier de 3 belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Loop over de bijzondere 9 Arch Bridge, beklim het adembenemende Little Adam’s Peak en bezoek de prachtige Ravana waterval.

Je gaat verder met de trein naar Nuwara Eliya, dit is één van de mooiste treinreizen op de hele wereld! In dit stadje doe je een stadstour waarbij je het Victoriaanse postkantoor, de oude Hill Club, de golfbaan en de Holy Trinity Church, een schilderachtig gebouw dat gebouwd is door de Britten in de 19e eeuw, bezoekt.

Deze bouwsteen aan jouw reisplan toevoegen?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!