Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

21-Daagse rondreis Natuur en Wildlife Sri Lanka
Beleef de natuurlijke hoogtepunten van Sri Lanka

Home / Sri Lanka / Individuele rondreizen / 21-Daagse rondreis Natuur en Wildlife Sri Lanka
Reisduur: 21 dagen / 20 nachten
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
reis!

Ten zuiden van India ligt het exotische eiland Sri Lanka. Sri Lanka kent veel natuurlijke hoogtepunten. Geniet van wandeltochten door de bergen en jungle, spot olifanten in het wild en kijk vertederend naar de babyschildpadjes op het strand. Daarnaast vind je hier ook ruige stranden en eeuwenoude cultuur. Kortom, houd je van natuur, maar ook van afwisseling, dan is Sri Lanka voor jou de perfecte bestemming.

Deze 21-daagse rondreis neemt je mee langs de mooiste plekjes van Sri Lanka die je zeker gezien moet hebben tijdens een bezoek aan dit diverse land. Je begint de reis in Negombo en gaat zo via de zuidkust richting Galle. In beide steden zijn de Nederlandse en Britse invloeden uit de koloniale tijd duidelijk terug te zien. Vervolgens ga je op een unieke safari in het Yala National Park en reis je met de beroemde trein van Ella naar Nuwara Eliya.

Verder landinwaarts ligt het schilderachtige Kandy op je te wachten, omringt door prachtige bergen en natuurreservaten. De laatste dagen sluit je af aan de westkust in het paradijselijke Trincomalee en ga je dolfijnen en wie weet zelfs walvissen spotten op de turquoise wateren. Uiteindelijk reis je terug naar Negombo, de plek waar het allemaal begon…

N.B. Het walvisseizoen in Trincomalee loopt van april tot oktober. Reis je tussen november en maart, dan kun je de route, die hier wordt beschreven, beter in omgekeerde richting maken en eindigen aan de zuidkust (Ahangame/Mirissa). Tussen november en maart is het walvisseizoen namelijk aan deze kant van het eiland. Alle reizen van AsiaDirect worden op maat gemaakt, dus we zullen de meest ideale route samen met jou uitstippelen.

Geheel vrijblijvend reisplan aanvragen?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!