Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!
Home / Nieuws
Home / Nieuws

Olifantenverzorger voor een dag!

Chiang Mai (Thailand), 16 maart 2018

Vind je olifanten ook zo indrukwekkend? In de jungle nabij Chiang Mai kun je een hele dag samen zijn met deze bijzondere dieren. Eco Elephant Care is een kleinschalig olifanten conservatie project, met momenteel 9 olifanten. Het kamp bevindt zich in een werkelijk prachtige vallei, midden in de jungle met een enorme biologische tuin waar het eten voor de olifanten wordt geteeld. Lees snel meer over een dag als olifantenverzorger in ons blog.

Thailand geeft de natuur rust

Thailand, 8 maart 2018

Ieder jaar worden van maart tot medio oktober een aantal Nationale Parken gesloten zodat zowel de natuur als de dieren rust krijgen en de schoonheid behouden blijft. Een goede zaak, vinden wij. Sommige duiklocaties rondom Koh Lipe en Krabi vallen ook onder deze regeling zodat het koraal tijd krijgt voor revalidatie. Geen zorgen, er blijft genoeg moois over en onze reisspecialisten adviseren je graag!

Nyepi festival op Bali

Bali (Indonesië), 2 maart 2018

Ben je op 17 maart op Bali? Dan is het goed te bedenken dat dan het Nyepi is, het Balinees Nieuwjaar welke gelijk valt met de nieuwe maan. Het is de dag van de absolute stilte. Iedereen blijft die dag thuis, gebruikt geen elektriciteit en er wordt gemediteerd en gevast. Het kwaad van de geesten zal zo over waaien en niet neerstrijken op Bali op nieuwjaarsdag, wat een slecht jaar tot gevolg zou hebben. De dag ervoor wordt er juist extra veel lawaai gemaakt en zijn er overal veel indrukwekkende ceremonies en rituelen gaande. Een zeer bijzondere gebeurtenis.

5 redenen om Bali in 2018 te bezoeken

Ubud (Indonesië), 25 januari 2018

Nu de recente uitbarstingen van de Agung-vulkaan op Bali voorbij zijn, is Bali weer op zijn mooist. Als je er over zit te denken om dit jaar Bali te bezoeken, maar niet zeker weet of de tijd daar rijp voor is, lees dan snel verder; je zult zien dat er geen betere tijd is om juist nu op vakantie naar Bali te gaan.

Bali is veilig. En nu een stuk goedkoper en rustiger dan voorheen. Dus dit is hèt moment om te gaan!

Bouw jongensslaapzaal afgerond

Chiang Mai (Thailand), 12 januari 2018

Prachtig nieuws! De bouw van de jongensslaapzaal in het Thaise Ban Nai Soi Community Learning Centre (BNSCLC) is succesvol afgerond. Samen met onze partnerorganisatie Stichting Philanthropy Connections en co-sponser 333travel geven wij zo bijna 20 kinderen een kans op een betere toekomst. Meer informatie over dit project kun je vinden op Philanthropy Connections en 333travelcare.

Winnaar Stickeractie bekend

Utrecht (Vakantiebeurs), 10 januari 2018

De winnaars van de stickeractie hebben hun prijs tijdens de vakantiebeurs in ontvangst genomen. De winnaars zijn Sanne en Lenette Louman voor hun mooie vakantiefoto's met AsiaDirect stickers. We hebben heel veel leuke inzendingen via email en Facebook ontvangen. Hiervoor willen we alle deelnemers van harte danken!

Consumentenwinnaar van The Best Thai Award 2017 uitgereikt

Utrecht (Vakantiebeurs), 14 januari 2018

Tijdens de Vakantiebeurs is ook de consumentenwinnaar van The Best Thai Award 2017 georganiseerd door Singha Beer uitgereikt! De prijswinaar Jos heeft 2 retourtickets naar Thailand verzorgd door AsiaDirect gewonnen. Wij wensen Jos veel plezier in het land van de glimlach!

Vertraging transfer van/naar Bali vliegveld

Kuta, Bali (Indonesië), 22 februari 2018

Wij attenderen onze Bali reizigers erop dat door de aanleg van de nieuwe weg rondom het vliegveld, transfers van en naar het vliegveld momenteel 1.5 tot 2 uur langer kunnen duren. Het is vooralsnog onbekend wanneer de ergste wegwerkzaamheden voorbij zijn. We houden jullie op de hoogte. Excuses voor het ongemak dat dit vooroorzaakt.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!