Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

Magic Mandalay  ****

Home / Myanmar / Hotels / Magic Mandalay
Selecteer
dit
hotel!

Myanmar - Magic Mandalay - Receptie - 1Hotel Magic Mandalay ligt gunstig gelegen in het centrum van Mandalay. Het hotel is zorgvuldig ontworpen voor jouw gemak en comfort. Voor een culinaire ervaring raden we je aan om te dineren in het Magic restaurant. Aan de andere kant is de rooftop Sky Magic Bar de perfecte plek om te genieten van een verfrissend drankje met een geweldig uitzicht tijdens de mooie zonsondergang over de stad. Als je behoefte hebt aan een ontspannen ervaring, breng dan een bezoekje aan de Magic Spa.

Elke kamer in het hotel heeft airconditioning en een flatscreen tv. Sommige kamers hebben een zithoek om na een enerverende dag even helemaal tot rust te komen. Geniet van een kop thee, koffie of een koud drankje terwijl je uitkijkt over de stad.

Mandalay en omgeving staan bekend als populair fietsgebied. Het hotel biedt de mogelijkheid om fietsen te huren. Een auto huren behoort ook tot de mogelijkheden.

Geïnteresseerd in dit hotel?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!