Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

Dagexcursie Inle Lake
Dagexcursie

Home / Myanmar / Excursies / Dagexcursie Inle Lake
Reisduur: 12 uur
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
reis!

Myanmar Inle Lake jonge visserInle Lake is voor velen de favoriete stop in Myanmar vanwege zijn prachtige omgeving, rustgevende meer en leuke activiteiten. Het gigantische meer staat bekend om de op palen gebouwde marktjes en dorpjes en samen met de bijzondere manier van vissen van de bewoners zorgt het voor het perfecte plaatje. Vandaag maak je een boottocht over dit mooie meer en kom je meer te weten over het leven van de lokale bewoners! 

Rond 08:00 uur word je opgehaald om vervolgens aan boord te gaan van een lokale boot. Onderweg stop je bij het Ngaphekyaung-klooster en kom je langs drijvende tuinen, en de beroemde ‘beenroeiers’. Ook zie je de traditionele vismethoden van de lokale bevolking en het dagelijkse leven van de mensen die in deze dorpjes wonen.

Ook breng je een bezoekje aan Phaung Daw Oo Pagoda, de beroemdste pagode van de Shan-staat en ga je langs het dorpje Ywa-Ma waar je inzicht krijgt in hoe ruw zilver wordt omgetoverd tot prachtige sieraden. Pak vervolgens je camera uit je tas, want ‘s avonds geniet je van de prachtige zonsondergang tijdens een boottocht op Inle Lake. Na te hebben genoten van de zonsondergang wordt je teruggebracht naar je hotel.

Geheel vrijblijvend reisplan aanvragen?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!