Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

3-Daagse bouwsteen Het onontdekte noorden
Begeef je buiten de begaande paden

Home / Myanmar / Meerdaagse bouwstenen / 3-Daagse bouwsteen Het onontdekte noorden
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
bouwsteen!

In het afgelegen noorden van Myanmar, alleen per vliegtuig bereikbaar, ligt Putao. Een klein stadje omringt door hoge besneeuwde bergtoppen en een prachtige natuur. Daarnaast is het de meest dichtstbijzijnde stad om Mount Khakhaborazi (5,881 meter) te beklimmen, de hoogste berg in Zuidoost-Azië.

Wil je iets anders? Ben je op zoek naar een unieke ervaring? Een ervaring buiten de gebaande paden? Dan is het afgelegen noorden van Myanmar wellicht iets voor jou! Putao is een perfect startpunt om de diepe bossen, natuurreservaten en de met sneeuw bedekte bergen van de regio te verkennen. Rondom Putao wonen veel culturele bevolkingsgroepen, zoals de Lisu, Rawang en Hkamhti Shan. Bezoek de lokale markt en ga met een jeep naar de beroemde Kaungmulone-pagode, waarvan ze zeggen dat die door de grote koning Thiri Dhamma Thawka gebouwd is. Vaar op een lokale vissersboot en loop over een hangbrug over de Mula rivier.

Dit is een unieke bouwsteen die door weinig toeristen wordt ondernomen. Hierdoor krijg je een werkelijk lokale ervaring. Een bouwsteen voor reizigers die zich buiten de gebaande paden begeven.

Deze bouwsteen aan jouw reisplan toevoegen?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!