Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

10-Daagse rondreis Het hart van Myanmar
Ontdek de charmes van Myanmar

Home / Myanmar / Individuele rondreizen / 10-Daagse rondreis Het hart van Myanmar
Reisduur: 10 dagen / 9 nachten
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
reis!

Wil je graag in een compacte reis de highlights van Myanmar zien? Dan is deze reis de perfecte keuze! Beleef de mooiste plekken van het ongerepte Myanmar. Je waant je hier echt in een andere wereld. Als eerste bezoek je Mandalay en wandel je over de langste teakhouten brug ter wereld. Maak tijdens het bezoek aan een beroemd klooster een praatje met de monniken en bewonder diverse glinsterende tempels waar je snel contact maakt met de lokale bevolking die graag hun Engels willen oefenen.

Vanuit hier reis je naar het dorpse Bagan. Dit is de plek van de Boeddhistische tempels, pagodes, stupa’s en ruïnes. De zonsondergang is hier misschien wel de mooiste die je ooit zult zien! Ook ga je naar het reusachtige Inle Lake. De dagen hier staan in het teken van leven op en rondom het water. Je verkent deze bijzondere omgeving dan ook vooral per boot.

Tot slot vlieg je naar Yangon, waar de belangrijkste tempel van dit indrukwekkende land is gevestigd, de Shwedagon Pagode. Overal zie je mensen bidden, offers brengen en wie weet komt er zelfs iemand naar je toe om samen een zegeningsritueel uit te voeren. Kortom, een bijzondere reis die een levenslange indruk op je zal achterlaten…

Geheel vrijblijvend reisplan aanvragen?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!