Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

24-Daagse rondreis Borneo en Langkawi
Natuur, cultuur en strand

Home / Maleisië / Individuele rondreizen / 24-Daagse rondreis Borneo en Langkawi
Reisduur: 24 dagen / 23 nachten
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
reis!

Sarawak wordt ook wel het land van de neushoornvogel genoemd, en is de grootste provincie van Maleisië. Het is het land van veel verschillende culturele bevolkingsgroepen, vroeger bekend als koppensnellers.

Begin deze rondreis in Kuching en bezoek de hoogtepunten van deze stad voor je op bezoek gaat bij het Semenggok Orang Oetan rehabilitatie centrum, bezoek traditionele Longhouses waar je ook 2 nachten slaapt zodat je een unieke inkijk krijgt in het leven en de cultuur van de oorspronkelijke bewoners van dit gebied. Reis door naar Kota Kinabalu en verblijf een paar dagen en nachten in een homestay waar je ervaart hoe het leven van de lokale bevolking eruit ziet, assisteer de mensen in hun dagelijkse bezigheden.

De reis eindigt met een paar heerlijke stranddagen in Langkawi om tot rust te komen, te genieten en de reis op een fantastische manier af te sluiten.

Geheel vrijblijvend reisplan aanvragen?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!