Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

Vientiane Tuk Tuk Nighttour & BBQ Dinner
Avondtour

Home / Laos / Excursies / Vientiane Tuk Tuk Nighttour & BBQ Dinner
Reisduur: 4 uur
Aanvang: Dagelijks om 18:00
Selecteer
deze
reis!

Laos Vientiane diner BBQ tour by night 2Verken Vientiane by night op een wel hele bijzondere manier, namelijk per Tuk Tuk! De tour start om 18.00 uur en samen met de gids rijd je naar de Food Night Market van Vientiane. De markt is gelegen bij de bekende gouden stupa That Luang en komt s’ avonds echt tot leven. Vooral onder de lokale bevolking is deze markt een favoriet en je treft hier maar weinig toeristen. Struin langs de vele eetkraampjes en luister naar de gids die je meer zal vertellen over de verschillende gerechten en de lokale dinercultuur. Probeer zelf ook een aantal van de smakelijke gerechten die je ziet!

Daarna rijd je verder en stop je bij een traditionele Lao stijl BBQ, ook wel Sindat genoemd. Ook op deze plek zie je veel locals bij elkaar komen. Geniet van vers gegrilde vis en vlees terwijl de gids je meer vertelt over de typische grillwijze tijdens een Sindat BBQ. Ruik de zoete en hartige aroma’s van de BBQ in de nachtbries van Vientiane en proef de traditionele Lao-cultuur. Na dit heerlijke diner keer je met de Tuk Tuk weer terug naar het hotel.

Geheel vrijblijvend reisplan aanvragen?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!