Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

Petanque en lokale BBQ in Luang Prabang
Avondexcursie

Home / Laos / Excursies / Petanque en lokale BBQ in Luang Prabang
Reisduur: 3 uur
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
reis!

Laos Luang Prabang Petanque jeu de boules bbq 3Ervaar het avondleven van de lokale bevolking met een leuke activiteit en lekker eten. De gids haalt je op bij het hotel en daagt je uit voor een potje Petanque, oftewel jeu de boules! Deze van origine Franse sport is ontzettend populair in Luang Prabang. Tot 1954 was Laos een protectoraat van Frankrijk. Hierdoor zijn er veel Franse invloeden te zien in de taal, het eten en de gewoontes. Veel inwoners zien een potje petanque als de perfecte manier om de dag af te sluiten en te ontladen van stress.

Nadat je zelf een aantal potjes hebt gespeeld, neemt de gids je mee naar het volgende traditionele hoogtepunt van de avond: een Sindat. Deze traditionele BBQ in Lao stijl is erg geliefd onder de locals. Geniet van vers gegrilde vis en vlees terwijl de gids je meer vertelt over de typische grillwijze tijdens een Sindat BBQ. Ruik de zoete en hartige aroma’s van de BBQ in de nachtbries van Luang Prabang en proef de traditionele Lao-cultuur. Ook is lokaal bier tijdens deze BBQ inbegrepen. Na dit heerlijke diner keer je weer terug naar het hotel.

Geheel vrijblijvend reisplan aanvragen?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!