Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

8-Daagse bouwsteen Sumatra
De natuurlijke en culturele hoogtepunten van Sumatra

Home / Indonesië / 8-Daagse bouwsteen Sumatra
Reisduur: 8 dagen / 7 nachten
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
reis!

Indonesie - Sumatra - Toba meerWelkom op Sumatra, het op één na grootste eiland van Indonesië! Op Sumatra is een grote diversiteit aan flora en fauna en rijke cultuur te vinden. Een perfect eiland voor als je natuur, cultuur en avontuur wilt combineren. Van tropische regenwouden tot traditionele dorpjes, je vindt het hier allemaal! 

De eerste bestemming van deze bouwsteen is Samosir, hier maak je een fietstocht en een boottocht en kan je traditionele dorpjes, musea en watervallen bezoeken!

Vervolgens ga je verder naar Berastagi, waar je de krater van Mount Sibayak beklimt. Een pittige tocht, maar het uitzicht is het meer dan waard! Onderaan de krater kun je een heerlijke duik in de heetwaterbron nemen. 

Na Berastagi reis je door naar Bukit Lawang, waar je een orang-oetang trekking in het Gunung Leuser National Park maakt. Tijdens de trekking ervaar je de bezienswaardigheden, geuren en geluiden van het regenwoud, terwijl je zoveel mogelijk dieren in het wild probeert te spotten. Er is een grote kans dat je gibbons, bladapen, makaken, vliegende eekhoorns, pauwen, neushoornvogels en als hoogtepunt orang-oetans ziet!

De reis eindigt in Medan, waar je het Maimoon paleis, het koloniale postkantoor en de zwarte koepelvormige Mesjid Raya (grote moskee) bezoekt!

Geheel vrijblijvend reisplan aanvragen?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!