Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

6-Daagse bouwsteen Sumatra (Bukit Lawang)
Voor de echte wildlife liefhebbers

Home / Indonesië / 6-Daagse bouwsteen Sumatra (Bukit Lawang)
Reisduur: 7 dagen / 6 nachten
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
reis!

Indonesie - Sumatra - Bukit LawangWelkom in Sumatra, één van de vijf grootste eilanden ter wereld! Grotendeels bedekt door het tropisch regenwoud en met zijn groene landschappen en een grote diversiteit aan flora en fauna, is dit eiland een favoriet voor velen! Veel wilde dieren, waaronder orang-oetans, zijn te vinden in Noord-Sumatra en uiteraard gaan we met deze bouwsteen naar de beste plek om deze bijzondere dieren te vinden! 

De bouwsteen begint in Medan, in Noord-Sumatra. Hier kan je zelf invullen wat je gaat doen, een bezoek aan het bekende museum Negeri Provinsi Utara en de katholieke kerk Graha Maria Anna Velangkanni zijn zeker aanraders!

Vervolgens reis je verder naar het hoogtepunt van deze bouwsteen, Bukit Lawang. Wandel naar een mooi uitzichtpunt waar je een grote kans hebt om orang-oetans en andere dieren in het wild te spotten. Je gids legt je het uit over de bewoners van dit regenwoud, terwijl je de heerlijke geuren en geluiden in je opneemt.

De laatste locatie is Tangkahan. Hier kom je oog in oog te staan met badderende olifanten en je mag ze zelfs helpen! Geef de olifanten een wasbeurt en voer ze terwijl je zelf ook in het water gaat! Ook maak je hier een jungle trekking, op zoek naar dieren in het wild.

Ben jij een echte natuur- en dier liefhebber? Dan is deze bouwsteen perfect voor jou!

Geheel vrijblijvend reisplan aanvragen?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!