Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

4-Daagse bouwsteen Komodo
Oog in oog met 's wereld grootste varaan

Home / Indonesië / 4-Daagse bouwsteen Komodo
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
reis!

Indonesie - Komodo 02Met deze bouwsteen reis je naar de eilanden Flores, Rinca en Komodo. De laatste twee eilanden behoren tot de eilandengroep van Komodo National Park wat bekend staat om de Komodovaranen, aangezien dit de enige plek is waar deze bijzondere dieren te vinden zijn! Daarnaast hebben de eilanden prachtige, tropische witte en roze stranden, een rijke onderwaterwereld en adembenemende landschappen. 

Tijdens deze bouwsteen begin je bij Labuan Bajo in Flores, de perfecte uitvalsbasis om Komodo National Park te gaan bezoeken. Ontdek het havenplaatsje van Labuan Bajo en zoek ‘s avonds een mooie plek op voor de adembenemende zonsondergang!

Na Labuan Bajo reis je verder naar het eiland Rinca, wat behoort tot de eilandengroep van Komodo National Park. Verken het eiland en ga samen met de Ranger op zoek naar de komodovaraan, een gigantische hagedis met een gewicht van ongeveer 90 kilo en een lengte van meer dan 3 meter!

Vervolgens ga je door naar het eiland Komodo, wat ook bij de eilanden groep van Komodo Nationaal Park hoort. Pak de snorkelspullen en verken de rijke onderwaterwereld! Ook breng je een bezoek aan Komodo Village, waar je de lokale bevolking gaat ontmoeten.

Geheel vrijblijvend reisplan aanvragen?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!