Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

17-Daagse rondreis Java, Bali en Komodo
Draken en demonen

Home / Indonesië / Individuele rondreizen / 17-Daagse rondreis Java, Bali en Komodo
Reisduur: 17 dagen / 16 nachten
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
reis!

Indonesië: de favoriete plek voor velen. De mensen zijn vriendelijk en de eilanden zijn prachtig. Met meer dan 17.000 eilanden is het ongeveer 50 keer groter dan Nederland en het heeft daarom ook onwijs veel te bieden. Van regenwouden en vulkanen tot wilde dieren en prachtige stranden, Indonesië is the place to be! 

Deze complete rondreis begint in Jogjakarta, op het eiland Java, en hier staan uiteraard vele hoogtepunten op het programma. Interessante bezienswaardigheden, traditionele dorpjes en het grootste boeddhistische monument ter wereld zijn slechts een paar voorbeelden hiervan. Ook heb je de mogelijkheid om de Ijen Vulkaan te beklimmen!

Vervolgens maak je de oversteek naar het prachtige eiland Bali. Hier verblijf je een paar dagen in het centraal gelegen Ubud vanwaaruit je het eiland goed kunt verkennen, met ons of gewoon lekker op eigen gelegenheid.

Reis verder naar een nieuwe hoogtepunt: Het Komodo Nationaal Park. Er staan verschillende wandelingen op het programma waarbij je, onder begeleiding van een ranger, oog in oog komt te staan met de beroemde Komodovaraan, de grootste varaansoort ter wereld. Ook bezoek je ‘pink beach’, één van de weinige plaatsen ter wereld waar het strand op natuurlijke wijze roze van kleur is. Komodo Nationaal park is een zeer speciaal gebied en staat niet voor niks op de lijst van 7 natuurwonderen!

Sluit de reis af met een paar relaxte dagen aan het strand van Legian (Bali), voordat je weer terugvliegt.

Geheel vrijblijvend reisplan aanvragen?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!