Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

16-Daagse rondreis Sumatra, Java en Bali
Sumatraanse schatten

Home / Indonesië / Individuele rondreizen / 16-Daagse rondreis Sumatra, Java en Bali
Reisduur: 16 dagen / 15 nachten
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
reis!

Sumatraanse Schatten is een individuele rondreis die volledig op maat aan te passen is. De route brengt je op Sumatra – Java – Bali maar het dag programma en de reistijd is volledig aan te passen aan jouw persoonlijke wensen.

Begin de reis op Sumatra, het grootste eiland dat volledig Indonesisch grondgebied is. Het eiland is relatief dun bevolkt en niet zo ontwikkeld als Java en Bali, maar daarmee des te interessanter voor mensen die op zoek zijn naar authenticiteit, natuur en oorspronkelijke culturen. Je bezoekt hier het Leuser Nationaal Park, bekend om onder andere zijn bewoners, de Orang Oetans. Je leert de oorspronkelijke Batak Karo bewoners van het eiland kennen en neemt een kijkje bij de traditionele longhouses bij het Toba meer. De lokale gids zal je meer vertellen over de oude tradities van de bevolking hier, met hun aparte huwelijks- en begrafenisceremonies.

De reis gaat vervolgens per vliegtuig verder naar het oosten van Java, vanuit de interessante stad Jogjakarta bezoek je de hoogtepunten van de regio als de Borobudur en de Bromo vulkaan voordat je verder reist naar het prachtige Bali.

Vanuit Ubud leer je de binnenlanden, de prachtige tempels en de cultuur van de bevolking kennen voordat je de reis afsluit met een paar heerlijke dagen aan het strand waar je kunt genieten van de rust, het prachtige strand en de verrukkelijke Indonesische keuken.

Geheel vrijblijvend reisplan aanvragen?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!