Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

16-Daagse rondreis Oost-Java en Bali
Paradijs voor cultuur- en natuurliefhebbers

Home / Indonesië / Individuele rondreizen / 16-Daagse rondreis Oost-Java en Bali
Reisduur: 16 dagen / 15 nachten
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
reis!

Indonesië is een land met een grote diversiteit aan culturen, diersoorten, kunst, bezienswaardigheden en gerechten. De mensen verschillen net zo extreem van elkaar als de diversiteit aan landschappen die je ziet, met elk eiland een unieke mix. Van de 17.500 eilanden behoren Java en Bali wel tot de bekendste van het land en deze wil je dan ook zeker niet missen! 

Java is een paradijs voor cultuur- en natuurliefhebbers. Bezoek prachtige plantages waar alle wereldberoemde Indonesische specerijen verbouwd worden en beklim de 2000 meter hoge Ijen vulkaan voor een adembenemend mooi uitzicht.

Vervolgens reis je door naar het mooie eiland Bali. Tijdens de reis in Bali kunnen je je ogen uit kijken tijdens een wandeling door de uitgestrekte rijstvelden en een snorkeltocht bij een onbewoond eiland. Vergeet ook zeker niet om een van de populairste fotoplekken ter wereld te bezoeken; de Bali Swing. Een speeltuin voor grote mensen en een echte must-do tijdens jullie vakantie op Bali!

Wij hebben alvast een selectie gemaakt met standaard en deluxe hotels. Heb je specifieke wensen? Geen probleem, laat het ons weten zodat wij deze reis geheel op jouw wensen aan kunnen passen.

Geheel vrijblijvend reisplan aanvragen?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!